- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Bende öyle düşünüyordum. Ama gerek annemin gerek sevgilimin işleri dolayısıyla bir süre daha buradaydık. Ama yasak geldi artık gidemeyiz sanırım.. Bilemiyorum şuan ne olacak. İstanbulda da kendimizi izole edeceğimiz bir yer yok ki.
Umarım daha da ilerlemez salgın, tek temennim bu. :/
Bir sonraki aralikÇember bizim için daralıyor
Astım hastası ya da nefes darlığınız falan mı var? Ben genelde zorlanmıyorum ama annem astım hastası aşırı zorlanıyor nefes alamıyorum diyor. Birde maske çeşidininde önemi var. Mesela bende 3 katlı maskelerde çok daralıyorum nefesim yetmiyormuş gibi geliyor ama filtreli maskede böyle bir problemle karşılaşmadım. Onların önü daha geniş olduğu için sanırım. :) onu tavsiye edebilirim size.
Kısmet değilmiş demek ki.Annen calismayi birakmali, baska caresi yok. Aileden de sadece biri dışarı cikmali. Gecen gun sana bir mesaj yazdim sonra o mesaj silindi. Kismet degilmis dedim.
Önemli değil. Sağlıkla kal.evet astim baslangici var. Benim kullandigim maske de 3 katliydi.
Filtreli maske siparis edeyim ozaman en iyisi.
tesekkür ederim
Dikkat ediyorum ama isimiz Allah'a kalmis. Iki cesit maske var bende. Biri cerrahi biri de mavi tek katli. Tek katlilar güven vermiyor. Sen ne düşünüyorsun?Kısmet değilmiş demek ki.
Anneme söylüyorum, gideceğimiz zamanı ayarla izin alıp çıkacağım dedi. Ama tamamen yasaklandığına göre bugün iznini alıp çıkacak herhalde. Başka çaresi yok.
Dediğin gibi yapıyoruz evde, annem iş dışında hiçbir şekilde dışarıyla temas içerisine girmiyor. Zaten işi çok yakın, yürüse 2 dk da evinde. Onun dışında market işlerini ben yapıyorum kimse dışarı çıkmıyor. Keşke yasak gelmeden önce gitseydik diyorum tek pişmanlığım o. Sende lütfen çok dikkatli ol.
Ben genelde kısa mesafeye giderken 3 katlı maskeden kullanıyorum. Eğer uzak bir yere gidecek ya da toplu taşıma kullanacaksa filtreli kullanıyorum. Onlar daha güvenli geliyor bana. Açıkçası maske DOĞRU kullanılıp DOĞRU çıkartıldığında güvenli ve virüsten koruyor. Ama birçok insan n maskenin ve eldiveni nasıl çıkartılıp nereye atılacağını bilmiyor ne yazık ki. Bir de filtreli maske tavsiye ederim. Onlar daha iyi sanırım.Dikkat ediyorum ama isimiz Allah'a kalmis. Iki cesit maske var bende. Biri cerrahi biri de mavi tek katli. Tek katlilar güven vermiyor. Sen ne düşünüyorsun?
Cerrahi de korumuyormuş ki.. Sadece sizde hastalık varsa karşıdakini koruyor.Dikkat ediyorum ama isimiz Allah'a kalmis. Iki cesit maske var bende. Biri cerrahi biri de mavi tek katli. Tek katlilar güven vermiyor. Sen ne düşünüyorsun?
Filtreli bulamam ancak internetten ordan da almak istemiyorum. Artik bunlarla idare edeceğim. O yere atanlar rezil insanlar zaten. Copculer babalarının uşağı. Tibbi atik o, torbaya konulup öyle atılması gerek diye biliyorum.Ben genelde kısa mesafeye giderken 3 katlı maskeden kullanıyorum. Eğer uzak bir yere gidecek ya da toplu taşıma kullanacaksa filtreli kullanıyorum. Onlar daha güvenli geliyor bana. Açıkçası maske DOĞRU kullanılıp DOĞRU çıkartıldığında güvenli ve virüsten koruyor. Ama birçok insan n maskenin ve eldiveni nasıl çıkartılıp nereye atılacağını bilmiyor ne yazık ki. Bir de filtreli maske tavsiye ederim. Onlar daha iyi sanırım.
Yuzde 30 koruma ozelligi var diyorlar. Artik ne kadar olursa.Cerrahi de korumuyormuş ki.. Sadece sizde hastalık varsa karşıdakini koruyor.
Evet o şekilde atılmalı diye biliyorum ben. Aynı şekilde eldivenlerde öyle bulaşık eldiveni çıkarır gibi çıkarılmamalıFiltreli bulamam ancak internetten ordan da almak istemiyorum. Artik bunlarla idare edeceğim. O yere atanlar rezil insanlar zaten. Copculer babalarının uşağı. Tibbi atik o, torbaya konulup öyle atılması gerek diye biliyorum.
Mesaj atılmıyor sana. Bi sey diyecektim :)Evet o şekilde atılmalı diye biliyorum ben. Aynı şekilde eldivenlerde öyle bulaşık eldiveni çıkarır gibi çıkarılmamalıbiz genelde çıkarıp bir poşete bağlıyoruz öyle atıyoruz çöpe. İnternette güvenilir sitelerde var, ordan alabilirsin.. Geldikten sonrada üstüne dezenfektan falan sıkarsın.. Olmaz mı ki? Bir de yıkanabilir maskeler var ama hiç denemedim onları. İşe yarıyor mu acaba.
Zaman çok hızlı geçiyor ondandır1 Nisan sayısıymış o bana nedense dün gibi gelmişti
Evimin hemen karşısı park her gün çoluk çocuk dolu yarın bi tane göreyim hemen polisi arıcam büyük keyiflebakalim 20 yas alti parklarda olacak mi yarin cok dalga gectiler 65 yas ustundekilerle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?