- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
İkisini de alıntıladım ya zaten
Esasında hepside tam yerinde olmuş atasözlerinin
Test yaptırmıyor musunuz peki donor de olabilirsiniz sonrasında çünküYok kullanmadım hiç. Aslında vücudum da güçsüzdür benim. Cocukluktan zatürre hikayem var 3 defa. Belki de virüs değildi. Ama yakalanıp atlattıysam da kendimi güçlü hissederim artıkbilebilsem iyi olurdu doğrusu
Yeni atasözlerimizEki Görüntüle 2614627
İlk gördüğümde sana da mı ayrı bulacağım diye korktum ama önceki paylaştığımmış
İlk gördüğümde sana da mı ayrı bulacağım diye korktum ama önceki paylaştığımmış
Belki de buradan araklamıştım, unuttum galibaİlk gördüğümde sana da mı ayrı bulacağım diye korktum ama önceki paylaştığımmış
Deynep sana bi haberim var. Siteye uzun süre giremeyeceksin:)İkisini de alıntıladım ya zaten
Esasında hepside tam yerinde olmuş atasözlerinin
Haberi öğlen göz ucuyla gördüm etiketlerde yapılan bir usulsüzlüktü sanırımNedir duymadım ben
Migros yolsuzluk diye arattım ama alakasız şeyler çıkıyor
Ciddi mi enerjin 25 30 yaşında hisettiriyor :))Benim de daha çocuklarım evlendirecek,torun sahibi olacağım ben.
Geçen ay 41 yaşına girdim diye psikolojim bozuldu,gençliğim gitti artık diye,şımarıklık yapmışım.
Şimdi otur bakalım evinde sıkıla sıkıla
Niye,banlansam ile yarına buradayımDeynep sana bi haberim var. Siteye uzun süre giremeyeceksin:)
evet şimdiye kadar pozitif tespit edilenlerin tümü.Bu vakalar içinde ölümü gerçekleşen ve iyilesenler de var değil mi ?
Vay az banlanan uye konustu:)Niye,banlansam ile yarına buradayım
BencedeCiddi mi enerjin 25 30 yaşında hisettiriyor :))
41 yaş neki daha 90 kadar yolumuz var :)))
Maske diye tartisacaklarina su sayilari aciklasalardi.evet şimdiye kadar pozitif tespit edilenlerin tümü.
ama iyileşen sayısı sadece hastanede yatıp taburcu olanlar mı yoksa evde de iyileşenler de var mı?
çok sevindim ya iyi olmanaKızlar selam.
Dün bir doktorla görüştüm telden. Bana 3 gün beklememi, bu süreçte kötüye gidersem hastaneye gitmemi, hemen gitmemin doğru olmayacagını söyledi. Atlatanların çogu 7 günde atlatıyormuş öyle dedi. Belki hastaneye gitmeden hastaydam bile atlatabilirsin dedi. Bir kaç ilaç vitamin önerdi. Bol su içip ateşi sürekli ateş düşürücüyle kontrol altında tutmamı önerdi. Evde de bağışıklıgı güçlendirecek ne kadar şey varsa yedirdiler içirdiler. En son eşim alkol içirdi. (Örnek vermek gibi olmasın) Akşam ateş düşürücüyü içip yattım. Gece ateşim cıkmadı cok şükür. Sabah da nefes darlıgım cok azalmıştı. Gün içinde artık hissetmemeye başladım nefes darlıgını. Bugün de 7 günüm cidden belirtilerimin başlamasından beri. Bugün iyi hissediyorum kendimi. Bilmiyorum tekrar sonraki günlerde yine birşeyler hissetmem umarım. Hastalığı kaptım mı yoksa sadece grip miydi bilmiyorum. Tek bildiğim daha önce hissetmediğim sorunları yaşadığım. Şu an iyiyim Allaha şükür. Hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için.
Hep öyle diyor arkadaşlarCiddi mi enerjin 25 30 yaşında hisettiriyor :))
41 yaş neki daha 90 kadar yolumuz var :)))
Taburcu hastanedekiler olmaz mı zaten,hastaneye yatmayan nasıl taburcu olsun kiMaske diye tartisacaklarina su sayilari aciklasalardi.
Vakalar :evdekiler? + hastanedekiler
Taburcu : hastanedekiler
Evdekileri saymiyorlardir bence. Tekrar test yapmıyorlarsa.
benim de sinirlerim bozuldu. O yazıyı ve yanıtları okuyup eşimle beraber 1 dakika kahkahalarla güldük, sinirler gitti ya deli deli gülüyoruz.Bende var maalesef ve gerçekten iyi gelmiyor böyle Mesajlar
Ama yazan arkadaşta muhtemelen anksiyete yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?