bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Ya affedersin kafam almıyor yani peak olmasi icin cok yükselis olmasi gerekmiyor mu?
Normal seyirde pike giden yolda vaka sayıları hızla artar ve artış oranı yüksek olur, pike yaklaştıkça vaka sayılarında yine bir önceki güne göre artış olur ama artış oranı yavaşlar. sonra pik olur bir süre aynı oranda vaka artışı olur sonra azalmaya başlar. Bu konuda ayrıntılı bir yazımı burada tekrar olmasın diye size özelden kopyalayarak gönderdim

Asagidaki video Saglik Bakanliginin 22 Mart tarihli videosu. Maske kullanmasi gerekli olanlar ve gerekli olmayanlar (yasak degil) anlatilmis.

Çok iyi anlatmışsın arkadaş adına teşekkür ederim çok doğru

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana korona olsa az
Elini koronaya göre uzat
Korona camdan baktırır,eldiven maske taktırır
El elin koronasını evde kalmayarak çağırırmış
Zengine Covid-19 derler,fakire de Korona derler
Yaşlının durmadığı eve korona girer
Koronanın koyunu sonra çıkar oyunu

ben maske takmayın dediler derken, genel olarak hasta olanlar taksin denildiğini diyorum. Yoksa tabi ki neyin ne olduğunu sizin kadar takip ediyorum. Şuanda ki durumu psikolojik olarak yazdim . Yani ben onlar dedi takmadım manasında değil, daha önce hasta olanlar taksin tavsiyesinde bulundular yoksa sakin takmayın korumaz dediler demiyorum. Ki evim durak karşısinda takanların nasil taktiğini görüyorum, durak bankında oturuyor elinde eldiven, ağızında maske ,elinin üst yüzüyle yüzünü kaşiyor. O takınca kendini güvende hissediyordu zorunluluk yoktu şimdi yine ayni sekilde olacak. O mesajımı yazarken ifade edememis olabilirim. Ama doğru kullanimi biliyorum ilginize teşekkür ederim.

İstanbul da mı yaşıyorsunuz
İnşallah sizlere bulaşmaz
İzmir’deyiz.Dün alısveriş yaptığımız migros karantina altına alındı,komşumuz da 65 yaş üstü alışveriş dışında çıkmadığını söylemiş eşime karşılaştıklarında...evden çıkmamak da çözüm değil .21 gündür oğlumla kapı dışarı çıkmadık,ama eşim çıkıyor sonuçta...Karmakarışık bi durum.

ankaraya 2 saat uzaklıkta bir ilçesinde isim vermiyorum tuzgölü abi kalkmış fransadan gelmis kaçmış yani bir nevi 14 gün kuralinada uymamış, ailesinden 15 kisiye bulaştirmis zaten minicik bir ilce ve yaşayan insanda az onlar kimlere bulaştırdı kimbilir. Kaçarak geldin abi keske 14 gün kendini izole edeydin yazik günah

Kiz deynep kafayi yidin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…