Adam hayati tehlike altindayim diye kendine koruma istemis.Intihar edemeyecek kadar iyi bi hayatim var.Kaza da yapamam aracim yok diyor.Basina birsey gelmesinden epeyce korkmus.Bu Fransız video sanırım Pastör enstitüsü bu iddialar cevap vermiş
Orada yaşayan bir türk video yapmıştı
Ben de alerjik astımımAynn bizde öyle olduk ben alerjik astimim tam 10 gün nefes almadan yaşadım inşallah çoktan bağışıklık kazanmışizdr
ABD kendi başını yedi. Yayılımı Çin planladı deseler daha inandırıcı. Adamların yemediği vahsi hayvan kalmadi. Bir de 5G var.Bana cok inandırici gelmedi, bütün dünya türkiyede dahil hepsi böyle çılgınlık mi yaptı. Şuanda bütün dünyada ekonomi bitme noktasına geldi. Abd para bastı havalar soğusun diye mi? Ab birliği bitme noktasına geldi bunlar planlı olabailir mi?
Asla acıklamayacaklar aşı bulduk diyecekler bunlar hep teori kanitlamaları bence güc.Asla savasamayacagimiz gizli gücler var
Bunlarla nasıl rahatliyorsun ki? Beni rahatsiz eder bu düşünceler ve ritmini hizlandirir. Uzmanlar kac kere laboratuvar ortaminda uretilmedigini acikladi. Daha az komplo teorisi, daha çok izolasyon. Extra beyin fırtınalarına gerek yok.Bende bunlari okuyup dinleyip dozumu alıp rutin taşikardi ataklarımı gecirip bugune de sukur diyip telkinimi alıp sakinlesiyorum perisanim aslinda :)
Bilim insanları araştırmış biz kendimizi böyle komplo teorileriyle yormayalım diye.Sonuç Corona laboratuvar ortamında üretilebilecek bir virüs değilmiş.İnsan eliyle yapılmış bir virüs olsa ne değişirdi bizim için bence hiçbirşey eve mahkum elimiz kolumuz bağlı izlemekten başka yapabildiğimiz birşey yok zaten.Varsayımlar mı?Kanıtlanmış bilimsel gerçekler mi?Tabi ki bilimsel gerçekler.ABD kendi başını yedi. Yayılımı Çin planladı deseler daha inandırıcı. Adamların yemediği vahsi hayvan kalmadi. Bir de 5G var.
Covid 19 rastgele mutasyonla vahsi hayvandan gelen bir virus. Nerden ciktigi onemli de degil aslinda. Biyolojik savaş olarak kullanilabilir mi evet kullanilabilir ama bütün devletler yara aldi. Kimse kendi topuguna sıkmak istemez. Su an biz salginla mucadele ederek yasama savasi veriyoruz. Olan yine halka oluyor da o ayri konu. Tek istegimiz salgının yavaslayip durma noktasina gelmesi.
Bunlarla nasıl rahatliyorsun ki? Beni rahatsiz eder bu düşünceler ve ritmini hizlandirir. Uzmanlar kac kere laboratuvar ortaminda uretilmedigini acikladi. Daha az komplo teorisi, daha çok izolasyon. Extra beyin fırtınalarına gerek yok.
Ben zannetmiyorum ya amaç iklimi korumak olsaydı bir şekilde bir yolu bulunurdu. Geri kalanlar hiç mi dışarıya çıkmayacak hiç mi üretim olmayacak. İyimser hiçbir tarafı yok yazının. Hem gördünüz mü bilmiyorum Twitterde çinlilerin videoları dönüyor o iğrenç şeyleri mideleri bulana bulana kusa kusa yiyorlar kafayı yemişler resmenİlginç bir bakış açısı, hayatin yavaslamasiyla, dünyanin gercekten detoks yapabildiği aşikar hale geldi, hava sicakliklari düştü, belki yağışlar da artacak, hava daha temiz, velhasıl yazidaki komplo teorileri gercekmidir bilemem bazilari akla yatkin, ama yuvamızın detoks yapip temizlendiği bir gerçek
Bu mesaj yayınlanması için geldi. Doğruluğu %100 olmamakla beraber tahminler mantıklı olduğu için #yazıyorum gerisi Allah kalmış.
Arkadaşlar koronavirüse ilişkin son görüşlerimi paylaşıyorum (İbrahim İncal derlemiştir).(Eşim Mehmet’in dayısı)
1. Bu salgın bilimsel , sosyal , iklimsel digital planlı bir deneydir.
2. Aralık 2015 de Paris de imzalanan Birleşmiş Milletler iklim Değişikliği çerçeve Sözleşmesi gereğince 2020 yılından başlamak üzere 2030 yılına kadar DÜNYANIN SOĞUTULMASI kararlaştırılmıştır.
3. Trump Obama tarafından imzalanan bu Sözleşmenin ABD ye karşı bir ekonomik savaş olduğunu söylemiştir.
4. Dünya Meteroloji Örgütü 6 şubat 2019 da yaptığı açıklama ile 2015, 2016, 2017 ve 2018 yıllarının son 170 yılın en sıcak yılları olduğunu ve yükselme eğrisinin devam ettiğini belirtmiştir.
5. Bu gelişmeler olurken Dünya Sağlık Örgütü tüm dünyaya bir salgına hazırlanılması talimatı vermiştir. Türkiye de 13 Nisan 2019 da yayınlanan pandemi genelgesi ile hazırlıklar başlamış ve Ağustos Eylül 2019 aylarında illerin tamamı hazır hale getirilmiş ve Ulusal Pandemi Planı yayınlanmıştır.
6. AKP ve MHP nin ortak teklifi ile Termik Santrallere verilen ilave süreye ilişkin kanun Erdoğan tarafından VETO edilerek Termik Santraller Aralık 2019 dan itibaren kapatılarak Türkiye Salgına hazır hale getirilmiştir.
7. Salgın Pandemi Bill Gates ve John Hopkins Üniversitesi tarafından Newyork da 18 Ekim 2019 tarihinde 3.5 saat süren bir simülasyon ile tüm dünyaya ilan edilmiştir.
8. Halen ABD deki tüm veriler dünyaya John Hopkins üniversitesi tarafından servis edilmektedir.
9. Salgın pandemi süresinin Dünya için 6 ay olduğu açıklanmıştır. ilk vaka 17 Kasım 2019 da Çin de başlamış olup 6 aylık süre 17 Mayıs 2020 de dolmaktadır. Yani bu salgın Dünyada Mayıs sonu itibariyle tamamen bitecektir.
10. 10. Ulusal düzeyde yani Türkiye için ise salgının süresinin 6 hafta olduğu Ulusal Plan da açıkça belirtilmiştir. Türkiye de ilk vaka 19 Şubat 2020 de Rize de tesbit edilmiştir. Buna göre 12 hafta 13 mayıs 2020 de dolmaktadır.
11. Salgınların başından ve sonundan 3-4 haftasının KULUÇKA ve SÖNME olarak kabul edebiliriz. Buna göre Türkiye de 20 Nisan civarında ölümler bitecektir. Dünya da ise 30 nisan son diyebiliriz.
12. Rahat olun kendinizi koruyun. Bu salgına sebep olan koronavirüs bulaşıcı virüslerin en yumuşak kalpli en insaflı üyelerinden biridir bu planlı deney için özel olarak seçilmiştir.
13. Bu planlı deneyle insanlar evde tutularak, fabrikalar ve küçük heryer kapatılarak, ulaşım durdurularak hayat bilinçli olarak yavaşlatılmıştır.
14. Salgın sırasında uzaydaki 22000 uydu , bilim adamları ve milyonlarca kamera ve bilgisayarlar ile her türlü bilgi derlenmektedir. Sıcaklık düşüşü , iklim değişikliği , okyanuslar denizler ve göllerdeki yaşam balık artışı , hayvan davranışları, kutuplar, kirlilik düzeyi vs herşey kayıt altına alınıyor insanlığın geleceği için
15. Salgın sıradında insanlar çin de wechat rusya da ve abd de başka digital sistemlerle takip edilmekte ve yeni digital uygulamalar test edilmektedir.
16. Salgın sırasında kapitalistler özellikle Amerikan Merkez Bankası FED öncülüğünde bol miktarda para basarak Dünya varlıklarını borsalar üzerinden yağmalamaktadırlar. Salgın bittiğinde birçok zenginlik el değiştirmiş olacak.
17. Koronavirüse rağmen çinde hayat kısmen yavaşlamasına rağmen Ocak 2020 ayı son 170 yılın en sıcak ocak ayı olarak kayıtlara geçmiş olup salgından sonra Dünyada üretim yeniden planlanacak büyük ihtimalle termik santraller yasaklanacak ve Paris iklim anlaşması sayesinde dünyanın ısınması sona erdirilecek ve soğuma başlayacaktır.
18. 18. Salgın sırasında denenen digital faşizan uygulamalar kalıcı hale gelecek BÜYÜK GÖZALTI daha da kapsamlı hale gelecek nefes alışımız dahi izlenecek her türlü kaçamak imkansız hale gelecektir.
19. SONUÇ : Bu salgın pandemi planlı bir deneydir. Karantinaya ve hayata devam. 20 Nisan dan itibaren kısmi özgürlük başlıyor.
Alıntı..Insallah bana mantikli gelen tarafları olmadi degil hani.Iyimser arkadaslara gelsin bu yazı :)
Sevde uzun zaman olmuş girmeyeliAmerikada yogun bakim hemsiresi olan sevde uyemiz vardi,etiketlenmedi nedense,taniyan var mi,insallah iyidir.
Benim en iyimser buldugim seyi yazayımda yanlis anlasilmayayim nisan ayi kısmı.Malesef yedikleri ictiklerini izledim ayni fikirdeyim hatta daha vahimi ne biliyormusunuz? Cenin videolari,onlari yiyorlardi ailece bir sofrada...Ben zannetmiyorum ya amaç iklimi korumak olsaydı bir şekilde bir yolu bulunurdu. Geri kalanlar hiç mi dışarıya çıkmayacak hiç mi üretim olmayacak. İyimser hiçbir tarafı yok yazının. Hem gördünüz mü bilmiyorum Twitterde çinlilerin videoları dönüyor o iğrenç şeyleri mideleri bulana bulana kusa kusa yiyorlar kafayı yemişler resmen
Size yazmış bana yazmış gibi okudum ekran görüntüsü aldım içim darlanınca açıp okuyacağım zira bende sıkıntılar içindeyim ankisyete yaşıyorumİnanın izlediğim cenazeler beynimde dönüp duruyor, sadece uyumak istiyorum o insanlarla empati yapmamak içinAnnemin babasının mezarı belli değil hep der aman beni kaybetmeyin diye, şimdi bir şey olsa ya mezarı bile bulamazsam diye yedim kendimi. Hiç iyi değilim. Ama yazınız beni büyük oranda rahatlattı. Dediğiniz gibi bütün önlemleri aldık gerekirse 1 yıl çıkartmam evden. Yine de hep telefon gelecek nefes alamıyorum kızım diyecek gibi elim yüreğimde. Yazdıklarınızı dönüp dönüp okuyacağım, Allah razı olsun, çok rahatlattınız beni. Allahım hepimizin ailesini, hepimizi korusun inşallah
Neye inanacagiz sasirdik zaten...Duymak istedigimiz tek sey caresinin bulunmasi.Burda izlemiştim
Çok teori var bana pek inandırıcı gelmiyor
Haklısınız aslında bir tarih verilmesi de bir umut aslında. Videolardan sonra yemek yiyemedim ya gerçekten ne iğrenç insanlarmış asıl sağlam kalabilmeleri mucizeBenim en iyimser buldugim seyi yazayımda yanlis anlasilmayayim nisan ayi kısmı.Malesef yedikleri ictiklerini izledim ayni fikirdeyim hatta daha vahimi ne biliyormusunuz? Cenin videolari,onlari yiyorlardi ailece bir sofrada...
Kızlar selam.
Dün bir doktorla görüştüm telden. Bana 3 gün beklememi, bu süreçte kötüye gidersem hastaneye gitmemi, hemen gitmemin doğru olmayacagını söyledi. Atlatanların çogu 7 günde atlatıyormuş öyle dedi. Belki hastaneye gitmeden hastaydam bile atlatabilirsin dedi. Bir kaç ilaç vitamin önerdi. Bol su içip ateşi sürekli ateş düşürücüyle kontrol altında tutmamı önerdi. Evde de bağışıklıgı güçlendirecek ne kadar şey varsa yedirdiler içirdiler. En son eşim alkol içirdi. (Örnek vermek gibi olmasın) Akşam ateş düşürücüyü içip yattım. Gece ateşim cıkmadı cok şükür. Sabah da nefes darlıgım cok azalmıştı. Gün içinde artık hissetmemeye başladım nefes darlıgını. Bugün de 7 günüm cidden belirtilerimin başlamasından beri. Bugün iyi hissediyorum kendimi. Bilmiyorum tekrar sonraki günlerde yine birşeyler hissetmem umarım. Hastalığı kaptım mı yoksa sadece grip miydi bilmiyorum. Tek bildiğim daha önce hissetmediğim sorunları yaşadığım. Şu an iyiyim Allaha şükür. Hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için.
Bencede hani ırkcı soylemden sakinirim fakat yedikleri bortu bocek bi yana cenin nedir hakikatenHaklısınız aslında bir tarih verilmesi de bir umut aslında. Videolardan sonra yemek yiyemedim ya gerçekten ne iğrenç insanlarmış asıl sağlam kalabilmeleri mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?