- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Sosyal yardim alacaksiniz o halde.Daha once sosyal yardim aliyor iseniz sorgusuz alacaksiniz ya da aldıniz.Onun disinda belediyenize basvurun erzak yardimi icin.Lutfen e devlet uzerinden hepsiniz yapın.Cok.yogundur sıra vardir bekleyin.Allah yardimciniz olsun.Kızlar 2019 aralik annelerine üyeydim gloke nikimdi eşim kaza gecirdi ben hamileyken 3.kattan düştü kaburgalari fln kırıldı sakatlandi çalışamıyor evlere temizliğe gidiyordum arada bir kızım vardı birde oğlum oldu 16 aylık olcak oglum kızım 4 yaşında virüsten evden çıkamıyorum çocuklarımı kimseye bırakamıyorum oğlumun bez ve süt ihtiyacı var belediyeye başvurdum cvp alamadım bna yardımcı olabilicek varsa duaciniz olurum eşimin raporlarında var isteyene gönderebilirim admin lütfen bu mesajimi gorulcek yerde yayınlarmisin
Size de gönül ferahlığı diliyorum. Yıllarca anksiyete tedavisi gördüm, çocuk düşündüğüm için ilacı bıraktığım döneme denk geldi bu illet. Siz de paylaşın, burası o kadar iyi geldi ki bana..Ne kadar dua etsem az.Size yazmış bana yazmış gibi okudum ekran görüntüsü aldım içim darlanınca açıp okuyacağım zira bende sıkıntılar içindeyim ankisyete yaşıyorum
Sıkma kendini o kadar sonra patlaması kötü oluyor elinden geleni yapıyorsan gerisini kontrol edemeyizBöyle aglamak istiyorum aglayamiyorum.Sinirlenince aglarim ben esime dadaniyorum bu ara onunda canı kavga cekmiyor hayret.Didişsek agliyacagim o da yok.Cocuklar kirsa dokse aman uzulmesinler diye yine tık yok.Haber izlerkende doluyorum olmuyo bi turlu..
Geçmiş olsun Allah şifa versin. E devletten başvuru yapılıyordu en son bir araştırın istersenizKızlar 2019 aralik annelerine üyeydim gloke nikimdi eşim kaza gecirdi ben hamileyken 3.kattan düştü kaburgalari fln kırıldı sakatlandi çalışamıyor evlere temizliğe gidiyordum arada bir kızım vardı birde oğlum oldu 16 aylık olcak oglum kızım 4 yaşında virüsten evden çıkamıyorum çocuklarımı kimseye bırakamıyorum oğlumun bez ve süt ihtiyacı var belediyeye başvurdum cvp alamadım bna yardımcı olabilicek varsa duaciniz olurum eşimin raporlarında var isteyene gönderebilirim admin lütfen bu mesajimi gorulcek yerde yayınlarmisin
Evet hep aman kotu birsey yok diye kontrol.etmekten oldu boyle.Sıkma kendini o kadar sonra patlaması kötü oluyor elinden geleni yapıyorsan gerisini kontrol edemeyiz
Alamadım malesef evlerde verilcek dedi bekliyoruz gelicekmi bilmiyorum belediye online basvuru yaptım cvp alamadım erzak değil çocuğuma bez ıstiyorum amin hepimizin yardımcısı olsun inşallah teşekkür ederim yinedrSosyal yardim alacaksiniz o halde.Daha once sosyal yardim aliyor iseniz sorgusuz alacaksiniz ya da aldıniz.Onun disinda belediyenize basvurun erzak yardimi icin.Lutfen e devlet uzerinden hepsiniz yapın.Cok.yogundur sıra vardir bekleyin.Allah yardimciniz olsun.
Tesekkür ederim malesef olmuyor açılmıyor online başvuruda cvp bile vermiyolarGeçmiş olsun Allah şifa versin. E devletten başvuru yapılıyordu en son bir araştırın isterseniz
Normal sartlarda sizin bu yardimlardan zaten faydalanmaniz lazimdi.Sigorta yok ev yoksa sosyal yardim mutfak parası erzak yardimi bebek bezi mama gibi haklarinizi ogrenin muhakkakAlamadım malesef evlerde verilcek dedi bekliyoruz gelicekmi bilmiyorum belediye online basvuru yaptım cvp alamadım erzak değil çocuğuma bez ıstiyorum amin hepimizin yardımcısı olsun inşallah teşekkür ederim yinedr
Bna hic birsey verilmiyor 200 tl 2 ayda bir hane parası olarak veriliyor ve 2 ayda bir başvuru ıstiyor kapsam disina çıktı diyor bende birşey anlamadım inaninNormal sartlarda sizin bu yardimlardan zaten faydalanmaniz lazimdi.Sigorta yok ev yoksa sosyal yardim mutfak parası erzak yardimi bebek bezi mama gibi haklarinizi ogrenin muhakkak
Allah yardımcınız olsun, buradan bireysel yardımlar yapılamıyor yasak, siz bağlı bulunduğunuz mahallenin muhtarıyla da irtibata geçin size yardım yapılmasını sağlar.Bna hic birsey verilmiyor 200 tl 2 ayda bir hane parası olarak veriliyor ve 2 ayda bir başvuru ıstiyor kapsam disina çıktı diyor bende birşey anlamadım inanin
Tmm çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun, buradan bireysel yardımlar yapılamıyor yasak, siz bağlı bulunduğunuz mahallenin muhtarıyla da irtibata geçin size yardım yapılmasını sağlar.
Hiçbirimiz ölmeyeceğiz.Hepimiz ölücsz
Lütfen artık bu kadar umutsuz ve sürekli kaygılı olmayalım.Hiçbirimiz ölmeyeceğiz.
Dünya üzerinde bilinen fiziksel ya da ruhsal tüm hastalıklarda ilk kural moraldir, herkes hepimiz öleceğiz diye düşünürse minicik bir virüsle mücadeleye 1-0 mağlup başlarız, zamanında bu halk düşmanla savaşı kaybedeceğiz düşüncesinde olsaydı eğer, bugün bu topraklarda bayrağımız dalgalanamazdı.
Kimse ölmeyecek, hastalansak da mücadele edeceğiz çünkü herkesin daha görecek çok şeyi var, kimimiz evlenecek, kimimiz çocuk sahibi olacak, kimimiz meslek edinecek, kimimiz kayınvalide olacak, daha torun sahibi olacağız, gelinleri damatları çekiştireceğiz, lütfen sizde hem kendinizi motive edin, hem de buradakilerin motivesini düşürecek şeyler yazmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?