Kursa gideceksiniz öyle çözersinizİyi aksamlar hanımlar almanyaya Türkiye'den evlenip giden varmı dil konusunu nasıl cozdunuz alisabildiniz mi
Direkt gidemiyorsun önce kendini tanıtacak kadar, evinin adresini tarif edecek kadar vs vs bazı sartları var onları öğreniyorsunuz öylelikle oluyor teyzem ve dayımın eşi almanyaya gelin gitti bu sekilde olmuştu oradan biliyorum sonrasında da orada duyarak kursa giderek oturttular ama baya oluyor onlar gideli şartlar değişti mi bilmiyorumİyi aksamlar hanımlar almanyaya Türkiye'den evlenip giden varmı dil konusunu nasıl cozdunuz alisabildiniz mi
İyi aksamlar hanımlar almanyaya Türkiye'den evlenip giden varmı dil konusunu nasıl cozdunuz alisabildiniz mi
Babasinda çocuk suanlik gelemeyecek ama almayacagim diye birşey söz konusu bile değil evet ben evlenip gideceğimEvlenip, Almanya'ya mı gideceksiniz ? Çocuğunuz da sizinle Almanya'ya gidecek mi ?
Nasıl anlamadimDil konusu kısmen tamam da, Alamanya'dan koca bulmak mesele
Biraz pratik yapıyorum ama zor tabiİki tanıdığım bu şekilde Almanya’ya gitti. Biri öncesinde Türkiye’de kursa gitti. B1 bitmişti zaten gittiğinde. Konuşma pratiğini de orda geliştirdi. Üzerine katıp kısa bir zaman sonra çalışmaya başladı. Diğeri sıfır Almancayla gitti orda kursa başlayacaktı. Hemen hamile kaldı problemi de bir hamilelik geçirdi sonrasında çocuk derken A1 zor bitti. Çocuğu 3 yaşında şimdi bu sefer ikinciye hamile. İngilizce konuşuyorum genelde Almanca için eşimin yanında olmasına ihtiyaç duyuyorum demişti.
Konu sahibinin çocuğu olduğunu nereden biliyordunuz?Evlenip, Almanya'ya mı gideceksiniz ? Çocuğunuz da sizinle Almanya'ya gidecek mi ?
Babasinda çocuk suanlik gelemeyecek ama almayacagim diye birşey söz konusu bile değil evet ben evlenip gideceğim
Turkiye'de en azindan A1 kursu alip gitmeni tavsiye ederim. Gelince de yogun programli kurslara devamİyi aksamlar hanımlar almanyaya Türkiye'den evlenip giden varmı dil konusunu nasıl cozdunuz alisabildiniz mi
O bilirKonu sahibinin çocuğu olduğunu nereden biliyordunuz?
Turuncu. Anneler kulübüne üye olmuş.Konu sahibinin çocuğu olduğunu nereden biliyordunuz?
Eski konularında da yok böyle bir bilgi.Derin kk.O bilir
Simdi okudum cocugun oldugunu. Cocugunu birakip mi geleceksin gercekten?!?!?Babasinda çocuk suanlik gelemeyecek ama almayacagim diye birşey söz konusu bile değil evet ben evlenip gideceğim
Tamam,anladım.O topiğe hiç gitmediğim için bilmiyordum.Turuncu. Anneler kulübüne üye olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?