TURKİYEDEN ALMANYAYA GELİN GİDENLER

lotus3555

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
41
3
1
31
İyi aksamlar hanımlar almanyaya Türkiye'den evlenip giden varmı dil konusunu nasıl cozdunuz alisabildiniz mi

İyi aksamlar hanımlar almanyaya Türkiye'den evlenip giden varmı dil konusunu nasıl cozdunuz alisabildiniz mi
Direkt gidemiyorsun önce kendini tanıtacak kadar, evinin adresini tarif edecek kadar vs vs bazı sartları var onları öğreniyorsunuz öylelikle oluyor teyzem ve dayımın eşi almanyaya gelin gitti bu sekilde olmuştu oradan biliyorum sonrasında da orada duyarak kursa giderek oturttular ama baya oluyor onlar gideli şartlar değişti mi bilmiyorum

Dil konusunu çözmek kişiden kişiye değişiyor.Almanya’ya gittiğinizde kursa gitmeniz zorunlu oluyor.Zaten gidebilmek içinde A1 düzeyinde sınava girip geçmelisiniz.Ama bu düzey hiçbirşeye yaramıyor ilerletmeniz gerek.Kursta bir yere kadar dışarı çıkıp,iş ortamında daha iyi öğreniliyor.Ve size tavsiyem işinizi gücünüzü bırakıp gelecekseniz çok iyi düşünün!Öncesinde yaşayacağınız yeri gelip görün mutlaka.

İki tanıdığım bu şekilde Almanya’ya gitti. Biri öncesinde Türkiye’de kursa gitti. B1 bitmişti zaten gittiğinde. Konuşma pratiğini de orda geliştirdi. Üzerine katıp kısa bir zaman sonra çalışmaya başladı. Diğeri sıfır Almancayla gitti orda kursa başlayacaktı. Hemen hamile kaldı problemi de bir hamilelik geçirdi sonrasında çocuk derken A1 zor bitti. Çocuğu 3 yaşında şimdi bu sefer ikinciye hamile. İngilizce konuşuyorum genelde Almanca için eşimin yanında olmasına ihtiyaç duyuyorum demişti.

Biraz pratik yapıyorum ama zor tabi

Babasinda çocuk suanlik gelemeyecek ama almayacagim diye birşey söz konusu bile değil evet ben evlenip gideceğim

Eee aynen öyle bir şey söz konusu, çocuğu bırakıp öylece gidiyorsunuz Çocuğu bırakıp başka ülkeye gitmeyi gerçekten yapacak mısınız

Turkiye'de en azindan A1 kursu alip gitmeni tavsiye ederim. Gelince de yogun programli kurslara devam

Guncelleme: cocugu oldugunu ve onsuz geldigini okudum, soka girdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…