- 15 Şubat 2013
- 26.425
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.437
- 798
Ben Fransa'ya gelirken sinava falan girmedim, buraya gelirken esten dolayi otomatik 1 yil vize verdi bana, sonrasini burda halkediyosun, ofi diye bir yerde girdim ilk dil sinavina, yani gene sinava giriyosun ama buraya geldikten sonra basliyo prosedürİngiltere'de de olmasına şaşırdım.
Çok utandım şimdi.Profil bilgilerinde yazıyor.
Sermin hepimizin yerine bakiyo, o gelip yapiyo zaten genel bilgilendirmeyi vxvxvxvÇok utandım şimdi.Ben sadece sizin profile bakıyorum.
Kaç sene önce gittiniz?Kiz yok öyle bisey, bana hic biseyin s8navini yapmadilar, beni adam yerine koymuyollaaaa mi ne
Yeni geldim bfjjdjdKaç sene önce gittiniz?
Benim bildiğim aile birleşimi vizesi için A1 şartı devam ediyor ama başka bir vizeyle mi geldiniz sizYeni geldim bfjjdjd
Yoo aile birlesimi ile geldim, sinav ben geldikten sonra yapildi. Ben buraya vize icin basvurdugumda otomatik 1 yillik vize verildi banaBenim bildiğim aile birleşimi vizesi için A1 şartı devam ediyor ama başka bir vizeyle mi geldiniz siz
Belki Almanya daha sıkı tutuyordur.Malum çok Türk var giden.Benim gördüğüm hemen evlenir evlenmez de gidemiyorlardı.1 yıl öncesinden nikah yapıyorlardı eskiden.Şu an nasıl bilmiyorumYoo aile birlesimi ile geldim, sinav ben geldikten sonra yapildi. Ben buraya vize icin basvurdugumda otomatik 1 yillik vize verildi bana
Ben bu şerminden çok korkuyorum.Konu sahibinin çocuğu olduğunu nereden biliyordunuz?
Yalnız değilsiniz.Ben bu şerminden çok korkuyorum.
Almanya dimi?Yoo aile birlesimi ile geldim, sinav ben geldikten sonra yapildi. Ben buraya vize icin basvurdugumda otomatik 1 yillik vize verildi bana
Evet koronadan dolayı daha da uzadı süreçler 1,5 yılı bulanlar oldu bu seneBelki Almanya daha sıkı tutuyordur.Malum çok Türk var giden.Benim gördüğüm hemen evlenir evlenmez de gidemiyorlardı.1 yıl öncesinden nikah yapıyorlardı eskiden.Şu an nasıl bilmiyorum
Yok access madame.Almanya dimi?
FransaAlmanya dimi?
Ben Almanya için demiştimYok access madame.
Belki ülkeden ülkeye farklılıklar vardır.Ben Almanya için demiştim
Fransa seni önce ülkeye aliyo, sonra agzini burnunu kiriyo dermisim bxbxbxb, yok sonra basliyosun prosedüre, sinav vsBelki ülkeden ülkeye farklılıklar vardır.
Sınavı geçemeseydin,arkana pul yapıştırıp,geri mi göndereceklerdi?Fransa seni önce ülkeye aliyo, sonra agzini burnunu kiriyo dermisim bxbxbxb, yok sonra basliyosun prosedüre, sinav vs
Yok onu sordum, ilk sinav ücretsiz, onda beceremezsen habire sinava giriyosun, parasını ödeyip 1 yıl falan hakkin var, gerizekali degilsen a2 seviyesini 1 yil içinde öğrenip sinavi gecmeni bekliyollaaaSınavı geçemeseydin,arkana pul yapıştırıp,geri mi göndereceklerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?