TURKİYEDEN ALMANYAYA GELİN GİDENLER

İngiltere'de de olmasına şaşırdım.
Ben Fransa'ya gelirken sinava falan girmedim, buraya gelirken esten dolayi otomatik 1 yil vize verdi bana, sonrasini burda halkediyosun, ofi diye bir yerde girdim ilk dil sinavina, yani gene sinava giriyosun ama buraya geldikten sonra basliyo prosedür

Yoo aile birlesimi ile geldim, sinav ben geldikten sonra yapildi. Ben buraya vize icin basvurdugumda otomatik 1 yillik vize verildi bana
Belki Almanya daha sıkı tutuyordur.Malum çok Türk var giden.Benim gördüğüm hemen evlenir evlenmez de gidemiyorlardı.1 yıl öncesinden nikah yapıyorlardı eskiden.Şu an nasıl bilmiyorum

Belki Almanya daha sıkı tutuyordur.Malum çok Türk var giden.Benim gördüğüm hemen evlenir evlenmez de gidemiyorlardı.1 yıl öncesinden nikah yapıyorlardı eskiden.Şu an nasıl bilmiyorum
Evet koronadan dolayı daha da uzadı süreçler 1,5 yılı bulanlar oldu bu sene

Sınavı geçemeseydin,arkana pul yapıştırıp,geri mi göndereceklerdi?
Yok onu sordum, ilk sinav ücretsiz, onda beceremezsen habire sinava giriyosun, parasını ödeyip 1 yıl falan hakkin var, gerizekali degilsen a2 seviyesini 1 yil içinde öğrenip sinavi gecmeni bekliyollaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…