Anneler kulübü diye bir şey var kullanıcı adının yanında.Konu sahibinin çocuğu olduğunu nereden biliyordunuz?
Dikkat etmemiştim onaTuruncu. Anneler kulübüne üye olmuş.
Ben başka bir pro türü zannediyordum turuncuları.Anneler kulübü diye bir şey var kullanıcı adının yanında.
Bir de "Doğa Sevenler" vardı herhalde :)Ben başka bir pro türü zannediyordum turuncuları.
Konu sahibi çocuğunuz kaç yaşında?İyi aksamlar hanımlar almanyaya Türkiye'den evlenip giden varmı dil konusunu nasıl cozdunuz alisabildiniz mi
Hiç bulma daha iyi canım yurt dışına gelin giden çok var çevremde çoğu genelde kv ile çok katlı evlerde yaşıyorlar eziliyorlar ayrıca gurbetçi görgüsüzlüğü de çok ayrı bi konuDil konusu kısmen tamam da, Alamanya'dan koca bulmak mesele
A1 olmadan vizeye başvuru yapılmıyor mecbur alması gerek onuTurkiye'de en azindan A1 kursu alip gitmeni tavsiye ederim. Gelince de yogun programli kurslara devam
Guncelleme: cocugu oldugunu ve onsuz geldigini okudum, soka girdim
Ablacım ben gurbetçi gelini olayim demedim ki, en bı orcinal Hans olsun onlardan daha iyidirHiç bulma daha iyi canım yurt dışına gelin giden çok var çevremde çoğu genelde kv ile çok katlı evlerde yaşıyorlar eziliyorlar ayrıca gurbetçi görgüsüzlüğü de çok ayrı bi konu
Babanın daha sonra sizin onu alıp Almanyaya gotureceginizden haberiniz var mı. Babanın izni olmadan onu ülkeden çıkaramazsınız.Babasinda çocuk suanlik gelemeyecek ama almayacagim diye birşey söz konusu bile değil evet ben evlenip gideceğim
Karsinda Şermin varKonu sahibinin çocuğu olduğunu nereden biliyordunuz?
O nasi bisey? Ben de Fransa ya geldim, hic öyle birlesmeli sinavlar yapmadimar banaAlmanya'ya eşi olarak gitmeniz için aile birleşim sınavına girmeniz gerekmiyor muydu? Yanlış mı biliyorum?
Kiz yok öyle bisey, bana hic biseyin s8navini yapmadilar, beni adam yerine koymuyollaaaa mi neA1 olmadan vizeye başvuru yapılmıyor mecbur alması gerek onu
O nasi bisey? Ben de Fransa ya geldim, hic öyle birlesmeli sinavlar yapmadimar bana
Fransa'da farkli demek sasirdimAlmanya Aile Birleşimi Vizesi - Almanya Konsolosluğu: Ankara Büyükelçiliği & İstanbul Başkonsolosluğu
Almanya Aile Birleşimi Vizesi Hakkındawww.almanyakonsoloslugu.istanbul
İngiltere'de de olmasına şaşırdım.Fransa'da farkli demek sasirdim
Turklerin Almanya'da senelerce yasayip almanca ogrenmemelerinden yilmis bence Almanyaİngiltere'de de olmasına şaşırdım.
Biri de babamdi, hallo ciao 40 yil götürmüş isiTurklerin Almanya'da senelerce yasayip almanca ogrenmemelerinden yilmis bence Almanya
Konu sahibinin çocuğu olduğunu nereden biliyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?