Ben aynı ülkede ama farklı şehirde olan annemin yanına geldim 1 aylığınaMerhaba hanimlar,
Ben yurtdisinda yasiyorum ve esimin ailesi turkiyede.
Gecen yaz bir takim problemler yasadik kayinvalidem ile. Her ne ise..
Eşim her yazin 1 ay boyunca turkiyede kalmak istiyor. Ben ise okadar sure kalmak istemiyorum. 1 yasinda cocugumuz var ve esim problem yapiyor, herkes bu cocuga hasret, cocuk telefonlarda buyuyor diye.
Bugune kadar herzaman uzun sureligine yanlarina gittim, hatta 2-3 ay bile oldu kaldigim.
Sizce ben abartiyor muyum, yoksa bu kararimdan dolayi hakli miyim?
Ozellikle yurtdisinda yasayan veya gurbette olan hanimlara sormak istiyorum.
Siz ne dusunuyorsunuz?
1 aylik sure cokmu yani sizceBen aynı ülkede ama farklı şehirde olan annemin yanına geldim 1 aylığına
15 aylık çocuğumun huyu suyu yemesi içmesi herşeyi değişti
Tam kapma öğrenme dönemleri
İyi düşünün valla
Gitmeyin demiyorum tabi ki ama süre çok önemli
Benim kendi ailem için çok değil1 aylik sure cokmu yani sizce
Eşiniz tabiki haklı kendi ailesi görmek ister torunlarını da görmelerini ister. Ama ben biraz kendimi ve çocuğumu düşünüyorum bu konuda çünkü maalesef babalar uzaktan ebeveynlik yapıyor umarım sizinki öyle değildir. Çocuğun yemesi içmesi altınındeğiştir üstünü değiştri uyut vs genel bakımlar hep annede böyle olunca gittiğinde rahat edemeyeceksen 1 gün bile gitme bırak hasret kalsınlar umrumda olmaz. Ama orada sana destek olacak insan varsa senin gibi çocuğuna bakabilirler ve sende rahat edeceksen eşinle ya da herhangi biriyle tartışmadan alınganlık olmadan kalabileceksen dinlenmiş olursun sanada iyi gelir. Yaşantınızı ve çocuğunu en iyi sen bilirsin bu yüzden yine karar sana kalır. Bu arada senin ailen nerede oraya ne sıklıkla gidiyorsunuzMerhaba hanimlar,
Eşim her yazin 1 ay boyunca turkiyede kalmak istiyor. Ben ise okadar sure kalmak istemiyorum. 1 yasinda cocugumuz var ve esim problem yapiyor, herkes bu cocuga hasret, cocuk telefonlarda buyuyor diye.
Bugune kadar herzaman uzun sureligine yanlarina gittim, hatta 2-3 ay bile oldu kaldigim.
Siz ne dusunuyorsunuz?
Ay yok bence bi ay cok fazla yahu. O bebege 1 2 haftada da doyarlar. 1 ay napiyorsunuz? Sadece memlekette mi kaliyorsunuz yoksa tatil beldelerine ne gidiyor musunuz?Merhaba hanimlar,
Siz ne dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?