. Memleketimiz düşündüğünüz kadar korkunç bir yer değil. Hele ki Almanyayla kıyaslandığında her taşına kurban olurum ne olursa olsun, benim en azından.
ortada bir aile yokki dagılmasını önlesin...
ben burdan kaçıyorum siz buraya geliyorsunuz:1shok:
canım dönme kesinlikle,bi kere turist,çift vatandaş,yurtdışından dönen kızlara sulanan bir ton maganda var.özellikle kardeşinin kafasını çok karıştırırlar,düşün ben kolejde okudum çok ileri gelen zengin ailelerin çocukları vardı ona rağmen yurtışından gelenler parmakla gösteriliyordu
eğitim sistemi bizim için bile zor ve sağolsun milli eğitim bakanımız her sene zorlaştırıyor.
sağlık açısındanda doktorlarımız almanyadakilerden daha iyidir ama o doktoru görene kadar bir ton işlemden geçmek zorundasın yok sigortasıymış şuyuymuş buyuymuş,bir sürü formalite,düşün sırf o işlemleri gerçekleştirip doktora gidecek diye yolda ölen bir ton insan var maalesef.
maddi duruma gelince,baban almanyada yaşayıp yatırımı türkiyede yaptığı için davulun sesi uzaktan hoş geliyor ona,ama türkiyeye gelince ev pahalı yemek pahalı ülke krizde kısacası buranın hayat şartlarına ayak uydurunca elindekini avucundakini de kaybetmeye başlayacaktır.
benzinin,etin en pahalı olduğu ülkedeyiz,üstelik ette ne eti belli değil at mı eşek mi...attığınız her adıma para ödeyeceksiniz,yok köprü geçişi,yok ispark say say bitmez.
yani dönmeyi bence aklından geçirme,bırak baban bir iki yıl orda kalsın,oda zaten durumu anlayınca geri döner.babanla anlaşmaya varın sen bir iki sene kal orda biz yazları geliriz sonra yerleşiriz de,yani bir anda taşınmayı kabul etme.zaten gerisi gelecektir
bi karara varabildiniz mi cnm?? hakkınızda hayırlsı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?