Türkiyeye kaçılmaz, Türkiyeden kaçılır.Merhaba, ben yurtdışında doğumuş/yaşayan birisiyim. Fakat bazı problemlerden dolayı ailemi terk edip, Türkiyeye taşınmak istiyorum yalnız. Ama orda hemen iş bulabilirmiyim bilmediğim için bi birikim yapıp gitmek istiyorum. Buarada istanbul/ankara gibi büyük şehire değilde, daha sade, kalabalık olmayan, herkesin birbirini tanıdığı küçük sıcak bi yer olsun istiyorum. Size danışmak istediğim: tek kişinin, 1 yıllık harcaması (sadece gerekli şeyler, ev, faturalar yemek..) nekadardır.. 20 bin tl yeterli gibimi.. ve şehir tavsiyesi alabilirmiyim..
Buraya gelipte ne yapacaksınız insanlar yurt dışına gitmek isterken sizin buraya gelmeniz gereksiz.Merhaba, ben yurtdışında doğumuş/yaşayan birisiyim. Fakat bazı problemlerden dolayı ailemi terk edip, Türkiyeye taşınmak istiyorum yalnız. Ama orda hemen iş bulabilirmiyim bilmediğim için bi birikim yapıp gitmek istiyorum. Buarada istanbul/ankara gibi büyük şehire değilde, daha sade, kalabalık olmayan, herkesin birbirini tanıdığı küçük sıcak bi yer olsun istiyorum. Size danışmak istediğim: tek kişinin, 1 yıllık harcaması (sadece gerekli şeyler, ev, faturalar yemek..) nekadardır.. 20 bin tl yeterli gibimi.. ve şehir tavsiyesi alabilirmiyim..
Sizin akliniz biraz havada sanirim, TR de sizi dolandirmak kolay olur, o kactiginiz ozel sebepleri mumla ararsiniz buradaMerhaba, ben yurtdışında doğumuş/yaşayan birisiyim. Fakat bazı problemlerden dolayı ailemi terk edip, Türkiyeye taşınmak istiyorum yalnız. Ama orda hemen iş bulabilirmiyim bilmediğim için bi birikim yapıp gitmek istiyorum. Buarada istanbul/ankara gibi büyük şehire değilde, daha sade, kalabalık olmayan, herkesin birbirini tanıdığı küçük sıcak bi yer olsun istiyorum. Size danışmak istediğim: tek kişinin, 1 yıllık harcaması (sadece gerekli şeyler, ev, faturalar yemek..) nekadardır.. 20 bin tl yeterli gibimi.. ve şehir tavsiyesi alabilirmiyim..
Biz türkiyeden kaçmak için plan yapıyorken türkiyeye kaçmak mıMerhaba, ben yurtdışında doğumuş/yaşayan birisiyim. Fakat bazı problemlerden dolayı ailemi terk edip, Türkiyeye taşınmak istiyorum yalnız. Ama orda hemen iş bulabilirmiyim bilmediğim için bi birikim yapıp gitmek istiyorum. Buarada istanbul/ankara gibi büyük şehire değilde, daha sade, kalabalık olmayan, herkesin birbirini tanıdığı küçük sıcak bi yer olsun istiyorum. Size danışmak istediğim: tek kişinin, 1 yıllık harcaması (sadece gerekli şeyler, ev, faturalar yemek..) nekadardır.. 20 bin tl yeterli gibimi.. ve şehir tavsiyesi alabilirmiyim..
Macera aramayın herkes türkiyeden kaçmak istiyor siz Türkiyeye. 20 tl asla yetmez kiralar zaten 1000 lirafan başlıyor. Öyle faturalarda düşük falan değil istediğiniz kadar tasarruf edin. Onun yerine ailenizle problemlerinizi çözmeye çalışın. Çözülmeyecek büyük problemlerse orda evinizi ayırmayı deneyin ya da bir şekilde takmamayı öğrenin. Yağmurdan kaçarken tutulmayınMerhaba, ben yurtdışında doğumuş/yaşayan birisiyim. Fakat bazı problemlerden dolayı ailemi terk edip, Türkiyeye taşınmak istiyorum yalnız. Ama orda hemen iş bulabilirmiyim bilmediğim için bi birikim yapıp gitmek istiyorum. Buarada istanbul/ankara gibi büyük şehire değilde, daha sade, kalabalık olmayan, herkesin birbirini tanıdığı küçük sıcak bi yer olsun istiyorum. Size danışmak istediğim: tek kişinin, 1 yıllık harcaması (sadece gerekli şeyler, ev, faturalar yemek..) nekadardır.. 20 bin tl yeterli gibimi.. ve şehir tavsiyesi alabilirmiyim..
Merhaba, ben yurtdışında doğumuş/yaşayan birisiyim. Fakat bazı problemlerden dolayı ailemi terk edip, Türkiyeye taşınmak istiyorum yalnız. Ama orda hemen iş bulabilirmiyim bilmediğim için bi birikim yapıp gitmek istiyorum. Buarada istanbul/ankara gibi büyük şehire değilde, daha sade, kalabalık olmayan, herkesin birbirini tanıdığı küçük sıcak bi yer olsun istiyorum. Size danışmak istediğim: tek kişinin, 1 yıllık harcaması (sadece gerekli şeyler, ev, faturalar yemek..) nekadardır.. 20 bin tl yeterli gibimi.. ve şehir tavsiyesi alabilirmiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?