Inşallah. Hangi ülkede yaşadığınızı merak ettim?Yok norveç değil.. madem bukadar çok istiyorsunuz oraya gitmek, bence deneyin. Hayat çok kısa.
Kendimi ifşa etmeyeyimInşallah. Hangi ülkede yaşadığınızı merak ettim?
Orada ırkçılık mı var yoksa? Ondan mı dönüş istiyorsunuz?
Neden, işmi bulamadınız? Ve nereye gittinizbende senin gibi cok istemistim bir kac yil önce. bütün hesaplarimi yaptim herkesi ezdim gectim avusturyadan türkiyeyesonuc 4 ay sonra ucak biletinin fiyatina bakmadan ( ki dönüs icin 680€ ödemistim) ilk buldugum ucakla topuklayarak dogdugum ülkeye döndüm. Simdi düsünüyorum da ne deli cesaretim varmis. bulundugun sartlar nasil bilmiyorum ama avrupanin baska bir ülkesinde cok rahat yasarsin, Avusturyadan barcelonaya tasinan arkadaslarim var mesela hic pisman degiller. lütfen iyi düsün
Yapma etme, kendini intihar etmekle birebir ....Türkiye berbat bir yer haline geldi, zamlar ülkesiMerhaba, ben yurtdışında doğumuş/yaşayan birisiyim. Fakat bazı problemlerden dolayı ailemi terk edip, Türkiyeye taşınmak istiyorum yalnız. Ama orda hemen iş bulabilirmiyim bilmediğim için bi birikim yapıp gitmek istiyorum. Buarada istanbul/ankara gibi büyük şehire değilde, daha sade, kalabalık olmayan, herkesin birbirini tanıdığı küçük sıcak bi yer olsun istiyorum. Size danışmak istediğim: tek kişinin, 1 yıllık harcaması (sadece gerekli şeyler, ev, faturalar yemek..) nekadardır.. 20 bin tl yeterli gibimi.. ve şehir tavsiyesi alabilirmiyim..
nE?20 bin tl yeterli gibimi..
burda calistigim sirketin istanbul kolunda calistim hatta iyide maas aldim ama olacak gibi degil. herseyi burdan planladigimi/ayarladigimi sandigim halde aklimi yitirecektim. eve tasinacaksin o seni kaziklamak ister. esya alacaksin o seni kaziklamak ister, esya tasittiracaksin o seni kaziklamak ister. bilmedigim anlamadigim bir sürü is. yabanci oldugunu anladiklari an bitti isin yani. bir is yaptiracaksin parasiyla olsa dahi ters ters konusup islerini düzgün yapmazlar sanki onlar patron sen calisansin neredeyse yalvariyorsun. defalarca sözlü tacize ugradim, disiplin desen yok. ben alismisim tabi herseyin avusturyada tikir tikir islemesine. dayanamadim haliyle. kimim kimsem de yoktu aldigim maas iyi oldugu halde burda oldugum kadar özgür olamadim hersey cok fazla pahali hic öyle tatile gidip eurolari sactigin gibi olmuyorNeden, işmi bulamadınız? Ve nereye gittiniz
Çok sinir bozucu olmuş gerçektenburda calistigim sirketin istanbul kolunda calistim hatta iyide maas aldim ama olacak gibi degil. herseyi burdan planladigimi/ayarladigimi sandigim halde aklimi yitirecektim. eve tasinacaksin o seni kaziklamak ister. esya alacaksin o seni kaziklamak ister, esya tasittiracaksin o seni kaziklamak ister. bilmedigim anlamadigim bir sürü is. yabanci oldugunu anladiklari an bitti isin yani. bir is yaptiracaksin parasiyla olsa dahi ters ters konusup islerini düzgün yapmazlar sanki onlar patron sen calisansin neredeyse yalvariyorsun. defalarca sözlü tacize ugradim, disiplin desen yok. ben alismisim tabi herseyin avusturyada tikir tikir islemesine. dayanamadim haliyle. kimim kimsem de yoktu aldigim maas iyi oldugu halde burda oldugum kadar özgür olamadim hersey cok fazla pahali hic öyle tatile gidip eurolari sactigin gibi olmuyor
ulkede 85 mılyon dunyada 9 mılyar ınsan varKendimi ifşa etmeyeyimyarın birgün gelirsem oraya, burdan bulunma ithimalimmm var
yurt dısı kadını kızı koruyor dıyorlardı
aılenızden kacmak ıcın ulke degıstırmenıze gerek yok kı
orda da pek ala ıstesenız ızınızı kaybettırebılırsınız
kacma sebebınız bır kan davası oldurmesınden korktugunuz bırılerı falan mı var ?
Keyfimden veya rahat battığı için değil. Önyargınızı kendinize saklayın.Pek sanmam ben açikçasi. Istedigi "birbirini taniyan küçük kasaba" olduguna göre muhtemelen "canim cicim vatanim" olayidir. "Burda irkçilik var fakat canim cicim vatanimda herkes birbirine sariliyor seviyor" diye bir yanilgida muhtemelen.
Yoksa hani desen isi hazir ve çok prestijli, çok iyi bir maas ile,.. kim bilir düsünürsün. Standart bir diploma ile Türkiyeye gitmek akil isi degil gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?