- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle içine dogup büyümediysen.
Ben de bunu yazacağımTürkiyeye kaçılmaz, Türkiyeden kaçılır.
İş yok bacım burda, kan ağlıyor millet. Macera arama kendine.
İş bulsa bile burada karşılaşacağı insanlarla bi Avrupa ülkesindeki insanların mantığı bir mi?Sağlık sektöründeyseniz, bir nebze şansınız olabilir
Ilk zamanlar birikimin yeter sonra tutki is buldun ?. Ki sanmiyorum iki diplomalı işsiz yuksek lisans li doktorali işsizler var. Lisans mezunu isaret dili ve bir suru sertifikam var işsizim... sonra asgari ucret tutki buldun diyelim. 1000 tl en az kira versen bunun dogalgazı olcak elektirik su yu olcak aidatı olcak . Kisissl ihtiyaç yaratmazsan kıyqfet makyaj vesaire..Uzerine birde is yeri dibinde olmaz dolmuş otobusun aylik 500 olsa himm. Simit hesabina gore her gun bir simit sknti yok gel ya macera olur. Survivor ' a katiliyorum dersin .Merhaba, ben yurtdışında doğumuş/yaşayan birisiyim. Fakat bazı problemlerden dolayı ailemi terk edip, Türkiyeye taşınmak istiyorum yalnız. Ama orda hemen iş bulabilirmiyim bilmediğim için bi birikim yapıp gitmek istiyorum. Buarada istanbul/ankara gibi büyük şehire değilde, daha sade, kalabalık olmayan, herkesin birbirini tanıdığı küçük sıcak bi yer olsun istiyorum. Size danışmak istediğim: tek kişinin, 1 yıllık harcaması (sadece gerekli şeyler, ev, faturalar yemek..) nekadardır.. 20 bin tl yeterli gibimi.. ve şehir tavsiyesi alabilirmiyim..
Hangi ülkedesin bulunduğun yerde farkli bir yere git orda tutunmaya calis istersen nasıl bir işte çalışabilirsin fabrikalarda alımlar oluyor ama oldukça yorucu ve asgari ücret olur
Halkla ilişkiler.Meslek ne?
Gerçi yabancı dil öğretmenleri bile atanamiyor ya da is bulamıyor bu pandemi döneminde yabancı dilinizden yola cikarsak
Sakin sessiz bir yerde de yaşadım kira acisindan ortalama 1000 lirayi gözden cikarin bunun doğalgazı faturası vs evin kendi masrafi 1500 eder, mutfak masrafi, temel ihtiyaçlar derken 2500-3000₺ den aşağı olmaz giderler
Yani 20 bin lirayla anca 7-8 ay idare edersiniz
Bence hic duzeninizi bozmayin belki yer degistirip ailenizden uzaklasmayi deneyebilirsiniz
Yazacaktim.unutmusumHalkla ilişkiler.
Türkiye'de yabancı dilde müşteri temsilcisi/danışmanı olarak çalışmak istiyorum. Ve konuşmanızdan, en az bir sene için 35 bin civarı'mı iyi olur?
Ayrıca herkese garip gelmiş oraya gelmek istemem. Bulunduğum durumuda anlatamıyorum oyüzden sadece gelmek istediğimi bilmeniz yeterli. Kimse şehir tavsiyesi vermemiş![]()
20 asla yetmezMerhaba, ben yurtdışında doğumuş/yaşayan birisiyim. Fakat bazı problemlerden dolayı ailemi terk edip, Türkiyeye taşınmak istiyorum yalnız. Ama orda hemen iş bulabilirmiyim bilmediğim için bi birikim yapıp gitmek istiyorum. Buarada istanbul/ankara gibi büyük şehire değilde, daha sade, kalabalık olmayan, herkesin birbirini tanıdığı küçük sıcak bi yer olsun istiyorum. Size danışmak istediğim: tek kişinin, 1 yıllık harcaması (sadece gerekli şeyler, ev, faturalar yemek..) nekadardır.. 20 bin tl yeterli gibimi.. ve şehir tavsiyesi alabilirmiyim..
30 bin yıllıkMerhaba, ben yurtdışında doğumuş/yaşayan birisiyim. Fakat bazı problemlerden dolayı ailemi terk edip, Türkiyeye taşınmak istiyorum yalnız. Ama orda hemen iş bulabilirmiyim bilmediğim için bi birikim yapıp gitmek istiyorum. Buarada istanbul/ankara gibi büyük şehire değilde, daha sade, kalabalık olmayan, herkesin birbirini tanıdığı küçük sıcak bi yer olsun istiyorum. Size danışmak istediğim: tek kişinin, 1 yıllık harcaması (sadece gerekli şeyler, ev, faturalar yemek..) nekadardır.. 20 bin tl yeterli gibimi.. ve şehir tavsiyesi alabilirmiyim..
Bir de kaçmak istediğiniz ülke Norveç imiş.Merhaba, ben yurtdışında doğumuş/yaşayan birisiyim. Fakat bazı problemlerden dolayı ailemi terk edip, Türkiyeye taşınmak istiyorum yalnız. Ama orda hemen iş bulabilirmiyim bilmediğim için bi birikim yapıp gitmek istiyorum. Buarada istanbul/ankara gibi büyük şehire değilde, daha sade, kalabalık olmayan, herkesin birbirini tanıdığı küçük sıcak bi yer olsun istiyorum. Size danışmak istediğim: tek kişinin, 1 yıllık harcaması (sadece gerekli şeyler, ev, faturalar yemek..) nekadardır.. 20 bin tl yeterli gibimi.. ve şehir tavsiyesi alabilirmiyim..
Yok norveç değil.. madem bukadar çok istiyorsunuz oraya gitmek, bence deneyin. Hayat çok kısa.Bir de kaçmak istediğiniz ülke Norveç imiş.
Norveç mi yoksa?Vallahi fena oluyorum..
Keşke ruhlarımızı değiştirme olanağı olsaydı bir saniye düşünmezdim. Ben Norveçte yaşasam Turkiyeye tatile bile gelmem. O ülkeden sittin sene beni çıkaramazlardı. Ahh Norveç ahh. Gene içlendim.
Ben olsam asla gelmem. Avrupa birliğinin en alt düzey ülkesi olan Bulgaristan bile bizden kat be kat iyidir.
Ayrıca eğer avakado tutkunu iseniz burada çok üzülürsünüz. Orada cent ( bize göre kuruş) olan avakado burada 1 tanesi 12 tl. Evet 12 tl. 12 tl. 12 tl. Diğer yiyecekleri bilerek girmedim. Yoksa kaç paragraf yazarım Allah bilir..
Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisi ilk basamağında olan yeme icme bile burada tam tamamlanmaz.
Norveçte iseniz geçin Isveç'e veya Finlandiya'ya..
Ohh miss. Ren geyikli ortamlarda, sadece sanat konuşulan ülke gündemleri ile insanca yaşayın.
Orta-doğu coğrafyasında yaşanmaz.
Orta-doğulu insanlar bile imkanı olsa 1 saniye durmaz. Varın siz düşünün vehameti..