Türklerin kokusuna şükredecek hale geldim :(

Aa mantıklıymış o aslında. Fazla gürültüden kurtulmak için kulaklık, koku için esans. Birkaç saat idare etse beni yeter. Allah razı olsun sizden

Hindular ölülerinin kullerini attiklari nehirde yikaniyorlar ne bekleyebilirizki. Insanlik olarak da berbat haldeler. Her iki cocuktan biri cinsel istismara ugruyormus arastirmalara gore. Les bir millet iyk midem kalkti. Korileri de bi seye benzemiyo zaten . Ben yerinizde olsam ben de elimi o kadar cok yikardim . Bazi yorelerin gercekten insaninda koku daha degisik oluyor. Ben doguya giderken yasamistim bunu, ucaktaki kabin memurlari öfleye puflaya yapmisti servisi. Burnum da cok hassastir sizin yerinizde degilim iyiki

Evet ya kesinlikle haklısınız. Kültür olarak da hiç tanımak bilmek istediğim bir millet değil. Kadınlara bakış açıları da çok kötüymüş, oraya çalışmaya giden birinin yazısını okumuştum. Yine şükretmiştim ülkemize.

Türkiye'de okuyan arkadaşlarım var okulda, bakımlıları şahane, ortalama Türk erkeğinden daha bakımlı ama bakımsız olanlarda o koku var cidden... Yemeklerinden kaynaklı sanırım, yurttakiler sürekli şikayet ediyor onların yemek kokularından. O da başka bir kültür yapacak bir şey yok, oturduğun yere bir iki fıs oda parfümü sık bir de naneli sakız falan çiğne

ama o cok zengindir ihtiyaci varmidirki ..bence macera icin gitmis olabilir ama izlerken cok bulaiyorum ustlerinde kat kat kumaslar ve 45 drrece sicaklik

Benim üniversiteden bir arkadaşım Hindistan'a hayran mesela. Orada belgesel bile çekti. Her sene de gidiyor. Aklım almıyor inanın :O

İstisnalar kaideyi bozsa keşke
Sakızı onlara süreyim bence, çiğnemekten daha yararlı olur

İstisnalar kaideyi bozsa keşke
Sakızı onlara süreyim bence, çiğnemekten daha yararlı olur
işten atılma riski olmasa yapılabilir. Hatırlıyorum geçen sene asistanım da o yörelerden kopma gelmeydi, yarabbi ayak kokusu mu ne ben de çözememiştim ne olduğunu, hani iyi de geçinmek zorundasın, iyi çocuk kırmak da istemiyorsun, yanyana oturup konuşurken ağzımdan nefes alıyordum

Dunyanin en pis ulkesi Hindistanmis. Hijyen sifirmis orada. Sonrada Araplar diyorlar.

Benimde cok tanidigim afgan pakistan ve hintli arkadaslar vardi. Evlerine girince direk safran ve curry kokardi ve ustlerinede sinerdi. Baskalari rahatsiz olurmu olmazmi ya onemsemiyorlar yada farkinda degiller. Irk ayrimi yapmaksizin bende cok rahatsiz oluyorum

cay lari bile baharatli yaaaa

Mesajınızda resmen ırkçılık yapmışsınız kınıyorum.

Bu arada bulent ersoy ve kankileri nasi oluyorda bide bu sicaklarda hangi akla hizmet hindistana gidiyorlar anlamiyorum xD cidden hijyen ortamlarin olduguna inanmak istiyorum ama o kadar kotu gorunuyor ki izleyince igreniyorum.

Wcler olmadigi icin cogu kiz ve cocuk disaridaki ortak wclere gidermen tecavuze ugruyor. Tecavuz orani zaten cok yuksek. Yani o sicakta o pisligin icinde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…