tutarsız hareketleri devam ediyor ne yapacağım??

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
daha önceki konularımdada 1 yıllık ilişkimin bitiminin ardından,6 aydır duygusal anlamda biriyle görüştüğümü ancak onunda tutarsız ve dengesiz davrandığından bahsetmiştim.. facede beni bir arkadaşım tarafından beni anlamıştı ve 2 ay kadar mesajlarıma cvp vermemiş ve beni aramamıştı..yaklaşık 2 ay önce yine görüşmeye başladık..beni yine eskisi gibi hergün aramaya başladı.bana değer verdiğini hissediyorum ama çok tutarsız belli bir zaman sürekli arıyor,ilgisine alıştırıyor snrada görüşüyoruz bir süre ve yine bazen hiç aramadığı luyor.ben ise zaten psikolojik larak tam anlamıyla eksilerdeyim.istanbulda yapayalnızım.hiç arkadaşım çevrem yok..beni oyalayan ve tek teselli lan boşluğumu tek dolduran o..oda böyle kendisini birden çekince çok boşluğa düşüyorum..depresyon tedavisi gördüğümden belkide,en ufak bir boşluk beni içine çekiyor.battıkça batıyorum..arkadaşlar yardımcı olun lütfen..aylardır bu karanlıktan kurtulamadım.doktorumu değiştirdim.yarın yeni doktora gideceğim ama 45 kilya düştüm öylesine mutsuzumki,onunla konuşuyorum bunu beni sevdiğini söylüyor..aslına asıl sorun bu değil belkide..korkuyorum birgün şeytana uymaktan çok korkuyorum....

meldacım bak bu kişinin seni üzmesinden korkuyorum :1no2: seven insan bu kadar tutarsız davranmaz bence :olmaz: her an yanında olur. mutlu anında da mutsuz anında da . özellikle bu günlerinde desteğini her zaman yapmalı.
yarın yeni bi doktorla beraber yeni bi hayata başlıyosun. kendine bi beslenme programı yapıp onu uyguluyosun. bu ne 45 kilo akannehir arkadaşın yok diye yalnız hissetme kendini. bi günlük edin o senin en iyi arkadaşın olsun. yaz oraya her şeyini,dök içindekileri.hem bak kk var :enbuyukkk: üzülme nolur canım yaa :teselli:

canim tam anlayamadigim icin diger konularini da bi goz attim.Sanirim zor gunlr geciriyorsun ve depresyon tedavisi goruyorsun. Insallah en kisa zamanda eski sagligina kavusursun.

Sanki erkek arkadasin senin icin siginacak bir liman..Aranizda cikan ufak tefek sorunlarida bunun icin bu denli onemsiyorsun. Yani sen yasadigin sikintilari bi nebze olsun atlatmak icin onunla beraber olabilir misin?

Tedavin tamamlanmis olsa ve daha hareketli,sosyal bir yasantin olsa onu hala yaninda ister misin?

Bu arada calisiyor musun? Eger vakit ayirabilirsen ilgini ceken bir alanda kursa gitmeni oneririm.Hem arkadas edinirsin,hem kafan dagilir.Depresyon tedavisinde bunlar onemli seyler.

Öncelikle depresyon tedavine, beraberinde psikoterapine devam et sakın bırakma canım. Erkekler biz bayanlar gibi ince düşünmezler ama devamlı arayıp, sonradanda bırakıp, kafasına estiği gibi arayan erkektende pek hayır gelmez gibi canım ya..Yalnız olduğunu söylemişsin, sevgilinin varlığı hayatındaki boşluğu dolduruyor, öyle inanıyorsun, kaybetme korkundan dolayı yaşadığın aşırı kaygıların senin ruh sağlığının bozulmasına neden oluyor.Gidecek olan kişiye ne yapsanda durduramazsın canım.Senin aşırı kaygın olayların akışını değiştirmez. O olmazsa başkası olacaktır bir gün mutlaka. Ama sen kendine dikkat et, sağlığından olma güzelim..

canim erkeklere güven olmaz en iyisine bile
hayatini ona odaklamaktan vazgec
kendine yeni ugraslar bul kurslara git halk egitim vs ücretleri size uyan bisi bulursun mutlaka
yada bir ise gir
ama mutlaka kendine bir yol ciz bunun icin caba harca
sadece doktora gitmek yeterli deil cnm
ayrica seni üzüyosa sil at gitsin hicbir erkek icin degmezzzzzzzz seni üzenden sana hayir gelmez

Eski konularınıza göz attım da baya zor günler geçiriyorsunuz anladığım kadarıyla...

Rabbim bir kapıyı kapar diğerini açar.Umutsuzluğa kapılmayın sakın.

Bu kişiyi tutunacak dal olarak görüyorsunuz,o yanınızda olmadığı zaman afallayıp düşüyorsunuz.Desteğe dair ne varsa herşeyi ondan bekliyorsunuz.Göremediğiniz için de üzülüp daha çok çıkmaza giriyorsunuz.

Üzülerek söylüyorum ki seven insan sevdiğinin herzaman yanında olur,özellikle kötü günlerinde desteğini sevgisini asla eksik etmez.Bu çocuk kıymetinizi bilmiyor .

Kendinize apayrı bir yol çizmenizi tavsiye ederim.Psikolojik olarak tedavinizi bırakmayın sakın,ilaçlarınızı kullanmaya devam edin.Uygun bir zamanda da kilonuz için bir uzmandan yardım alın.

evt eski konularımı okumuş iseniz ruh halimi çok daha iyi anlarsınız zaten::gerçekten çok kötü psikolojiye sahibim şu an ve sürekli olarak ağlıyrum mutsuzluğumu beni tanımayan insanlar bile farkediyor benim için dua edin ne olur

herkese tek tek tşk ediyorum yorumlarınız bana güç veriyor arkadaşlar çok saolun;şu an çalışmıyorum hiç çevremde yok çok doğru onu çaresiz hssettiğim için sığınacak liman olarak gördüğüm ve tek teselliyi onda bulduğum gerçek olan aan sürekli o beni arasın istiyorum:sevgiye ilgiye o kadar çok ihtiyacım varki

sedefcim haklısın iyiki siz varsınız ama o kadar yalnız ve çaresizimki;bir insanın ' elini başının üzerine koyup (ben ne yapacağım)diye zor bişey olamaz sanırım;yaa cnm dayanamıyorum artık gücüm kalmadı inan tek teselli bulduğum insanla böyle olunca dahada dibe batıyorum

Back
X