Tutku nedir? Omur boyu surer mi?

Simdi ben yaklasik bir yil once nisanlimdan ayrildim. Nisanlanmadan once bir yillik birliktelik ve bir yillikta arkadasligimiz vardi.
Bir kac gun once eski nisanlimla mesajlasmaya baslayinca bana sana karsi icimde hala sevgi var ama tutku yok dedi.
Ben bu tutkunun ne oldugunu anlamiyorum. Bu arada pasamiz 1 yillik ayrilik surecinde beni unutmak icin uyusturucu bile kullanmis bir kac defa..

sana aşık değilim senin için kalbim çarpmıyor
heyacanlanmıyorum
demek istemiş

Ne kadar süre oldu ki canımmm,böyle söylemesi kötü olmuşş..

Biz ayrilali 11 ay olacak,
baya zaman gecti yani.
Ilk zamanlar iyidim ben,
cok kiskanc oldugu icin calismama felan izin vermiyodu.
Ayrildiktan hemen sonra 3 tane is teklifi aldim ve birini degerlendirdim.
Simdide ikinci bolumume basladim.
Onun ama aci cektigini ogrenince bir kac ay once,
uzuldum, ve bir cok konudaki sucu benim uzerime ve babamin uzerine yikmaya calisti.
Ben kendimi savunamamistim.
Son tartismamizdada ben savunmami cok guzel bir sekilde yaptim rahatladimda.
Ama tutku yok hala sevgi var demesi tuhafima gitti.
Cunku o ilk anki ask bendede kalmadi yani, omurluk bir duygu olmadigini bilmesi gerekir.
Aptal biri kesinlikle degil..

Bence bu kadar kısa sürede bitmez canım ama zor şeyler yaşanmış acı çekmişsiniz,ilerisi yoksa hiç devam etme,yıpratılmamış bir birliktelik yaşamalısın...

Bence bu kadar kısa sürede bitmez canım ama zor şeyler yaşanmış acı çekmişsiniz,ilerisi yoksa hiç devam etme,yıpratılmamış bir birliktelik yaşamalısın...

Evet cok aci cektik,
ozelliklede yaptigim hatalari gozunde buyuterek cok zarar gorduk.
2 gun sonra zaten askere gidecek.
Bende unide 2ci bolumume basladim,
okulu bitirmem sart.
4 yillik bolumu 2 yilda okuma imkanim var,
birakirsam eger okulu bu imkanim olmayacak.
Sonmus bolumu kisaltmis verdikleri..
Allah pismanlikla sinasin,
bile bile iki seven insanin ayrilmasina goz yumdu,
En son vedalastigimiz gun bir kac defa aglamisti.
Son sarildigimizda bile gel birdaha sarilim demisti.
Salak, insan bu kadarmi dengesiz olur.

sen iyi bir insansın seni seviyorum ama sana karşı vazgeçilmez bir aşk beslemiyorum demek istemiş...
bir insana tutkuyla bağlandığında ne yaparsa yapsın vazgeçemezsin, her an yanında olmak istersin, sadece onu arzularsın, dünyanın merkezine koyarsın vs. vs...
hem iyi hem tehlikeli bir şey....
ama bence o çocukla görüşmeye devam etme sen...
seni her türlü engelleyecek biri seni seviyor olamaz
kendi yaşamını istediğin gibi kendin kur....

sen iyi bir insansın seni seviyorum ama sana karşı vazgeçilmez bir aşk beslemiyorum demek istemiş...
bir insana tutkuyla bağlandığında ne yaparsa yapsın vazgeçemezsin, her an yanında olmak istersin, sadece onu arzularsın, dünyanın merkezine koyarsın vs. vs...
hem iyi hem tehlikeli bir şey....
ama bence o çocukla görüşmeye devam etme sen...
seni her türlü engelleyecek biri seni seviyor olamaz
kendi yaşamını istediğin gibi kendin kur....

Guzel tavsiyeleriniz icin tsk ederim.
Mantiken tekrar birlikte olmamiz imkansiz.
Onun ailesi ister ama benimkiler katiyen istemez.
Zaten zor ikna etmistim, simdi ikna edemem.
Birde yani iyi olacagina garantim yok.
Riske giremem bu saatten sonra.
Bir an once okulumu bitirmeye odaklanmam lazim.
4 yillik bolumu 2 yilda bitirmek baya zorlayacak beni galiba:37:

sanki senden vazgeçtim birşey yapmam
ama hala içimde sevgi var demek istemiş yada kalbimi degil mantıgımı dinliyorum demek istemiş
aslında birşeylere engel olmak istemeleri çok sahiplenmekten degil öyleyse bile itici
sen bişeyleri baaşrmak ayaklarının üztünde durmak isterken adam çalışmana okumana yada en basiti gezmene bile karışıyor oysa ne art niyet var
bu erekkeler neden böyle elindeyken kıymet bilmez askerde yarin yoklugunu acısını bence daha iyi anlar
sen aileni zor ikna etmişsin onun her koşulda arkanda yanında olması gerekirdi
ben böyle birini istiyorum Allah gerçekten bişeylerin kıymetini bilecek insanalrla karşılaştırsın ve cümlemize yardım etsin canım.:10::10::10:

sanki senden vazgeçtim birşey yapmam
ama hala içimde sevgi var demek istemiş yada kalbimi degil mantıgımı dinliyorum demek istemiş
aslında birşeylere engel olmak istemeleri çok sahiplenmekten degil öyleyse bile itici
sen bişeyleri baaşrmak ayaklarının üztünde durmak isterken adam çalışmana okumana yada en basiti gezmene bile karışıyor oysa ne art niyet var
bu erekkeler neden böyle elindeyken kıymet bilmez askerde yarin yoklugunu acısını bence daha iyi anlar
sen aileni zor ikna etmişsin onun her koşulda arkanda yanında olması gerekirdi
ben böyle birini istiyorum Allah gerçekten bişeylerin kıymetini bilecek insanalrla karşılaştırsın ve cümlemize yardım etsin canım.:10::10::10:

Amin canim, Rabbim hem gonlumuze hep gozumuze gore versin.
Ben onun derdin anladim. Kuruntu yapmayi seven birisi ve bu gectigimiz aman icinde
kafasinda kurmus kurmus buyutmus.
Allah pismanlikla sinasin.
Baskada birsey istemiyorum.
Zaten 5 ay askerde,
dusunmek icin bolca vakti olur..

o tutkuyu ben cok kısa bır süre yasadım..bambaska bırsey.. tutkuyu aska tercıh ederım.. ne yazıkk kı kısa sürdü..tadı halen damagımda..

bende yurt dısında yasıyorum, yabancı bır erkege günden güne daha fazla ılgı, heycan besledım.. o bana yasak bılıyorum..sonu olmayacak..devam edersem canım yanacak farkındayım ama onu görme hevesıyle uyanıyordum sabaha..kokusunu hıssetme..sesını duyma..bazı zaman sadece varlıgını hıssetmek ıstıyorsun bazı zaman dıbınden ayrılamıyorsun.. bır nevıde tensel mı desem cınsel mı desem cekım ıste..engel olamıyorsun kendıne..sarılıp boynuna atlamak ıstıyorsun sımsıkı ama bılıyorsun kendıne engel olmalısın..

bence bu tutku.. hem acı cekıyorsun hem mutlusun .. onsuz yapamam sanıyorsun ama bılıyorsun hep böyle düsünmeyeceksın..

böyle uzansan dokunacaksın ama dokunsan yanacaksın..

heycan....

tutku böyle bırsey bence umarım tarıf edebılmısımdır..

Son düzenleme:
Simdi ben yaklasik bir yil once nisanlimdan ayrildim. Nisanlanmadan once bir yillik birliktelik ve bir yillikta arkadasligimiz vardi.
Bir kac gun once eski nisanlimla mesajlasmaya baslayinca bana sana karsi icimde hala sevgi var ama tutku yok dedi.
Ben bu tutkunun ne oldugunu anlamiyorum. Bu arada pasamiz 1 yillik ayrilik surecinde beni unutmak icin uyusturucu bile kullanmis bir kac defa..

ben bunu anladim bu cumlesinden, icimde sana olan bi sevgi hala var,ama kaybetme korkusu yok

ve o tutkuyu bana hıssetıren cocuk ortadan kayboldu.. göz görmeyınce gönülde alısıyormus ıste..

rüya gıbıydı.. bazen ınanamıyorum gercekten yasamadım mı tüm bunları.. o gözlerı gercekten gördüm mü..o ınsan gercekten varmydı?

bırde söyle bır durum var..aklıma gelınce yüzü, boyu posu..onu hıssetmeye calısınca yıne bıraz tutku oluyor ıcımde yada ben öyle sanıyorum ama karsımda oldugu kadar yogun degıl bu duygularım.. yada söyle dıyım gün gectıkce azalıyor ve azaldı..

o tutkuyu ben cok kısa bır süre yasadım..bambaska bırsey.. tutkuyu aska tercıh ederım.. ne yazıkk kı kısa sürdü..tadı halen damagımda..

bende yurt dısında yasıyorum, yabancı bır erkege günden güne daha fazla ılgı, heycan besledım.. o bana yasak bılıyorum..sonu olmayacak..devam edersem canım yanacak farkındayım ama onu görme hevesıyle uyanıyordum sabaha..kokusunu hıssetme..sesını duyma..bazı zaman sadece varlıgını hıssetmek ıstıyorsun bazı zaman dıbınden ayrılamıyorsun.. bır nevıde tensel mı desem cınsel mı desem cekım ıste..engel olamıyorsun kendıne..sarılıp boynuna atlamak ıstıyorsun sımsıkı ama bılıyorsun kendıne engel olmalısın..

bence bu tutku.. hem acı cekıyorsun hem mutlusun .. onsuz yapamam sanıyorsun ama bılıyorsun hep böyle düsünmeyeceksın..

böyle uzansan dokunacaksın ama dokunsan yanacaksın..

heycan....

tutku böyle bırsey bence umarım tarıf edebılmısımdır..

Ilk zamanlarda o sekilde yasamistik aski,
Zamanla bir kac hatami gordu,
gozunde buyuttu durdu,
babamda vermedi,
3 kez istemeye geldiler 2 sene icinde.
Sonradan verdi, ve o tutku bitmisti..
Sevgiylede olmuyomus diye bitirdi.
Bitirdikten sonrada kafasinda kurmaya devam etmis.
beni unutmak icin eroin bile denemis..
Bakalim askerde napacak:27:

Ulaşabilirsen sevgi olur, zor ulaşabilirsen tutku olur, kavuşamazsan aşk olur.

Birine veya birşeye duyulan aşırı dozda istektir tutku...
Vazgeçememektir...
Adrenalinlerin en büyüğüdür bazende...
Ve ömür boyu sürmez mutlak bi sonu vardır herşeyin bi sonu olduğu gibi...:ssz:

tutku aşktan daha öte birşey.. daha çok kendini adanmışlık var herşeyinle,ekmeğin,aşın gibi belki ne onla yapabilirsin ama onsuzda yapamazsın..;)

Sevdiğini sınırsız istemek, hep onun olmasını dilemek, bağlanmak...
Hayatının en güzel, en unutulmaz duygularının yaşanması..
Sizi o kişinin esaretine iten bir güç :)

Eğer o kişiye kavuşamazsan daha sonradan saplantı olabiliyor
Aynı zamanda bitebiliyor da...

Sevdiğini sınırsız istemek, hep onun olmasını dilemek, bağlanmak...
Hayatının en güzel, en unutulmaz duygularının yaşanması..
Sizi o kişinin esaretine iten bir güç :)

Eğer o kişiye kavuşamazsan daha sonradan saplantı olabiliyor
Aynı zamanda bitebiliyor da...

Saplantiydi uzun bir sure, Allahim o nasil bir kiskanclikti,
isi bile biraktirmisti bana..

Back
X