- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
Simdi ben yaklasik bir yil once nisanlimdan ayrildim. Nisanlanmadan once bir yillik birliktelik ve bir yillikta arkadasligimiz vardi.
Bir kac gun once eski nisanlimla mesajlasmaya baslayinca bana sana karsi icimde hala sevgi var ama tutku yok dedi.
Ben bu tutkunun ne oldugunu anlamiyorum. Bu arada pasamiz 1 yillik ayrilik surecinde beni unutmak icin uyusturucu bile kullanmis bir kac defa..
Ne kadar süre oldu ki canımmm,böyle söylemesi kötü olmuşş..
sana aşık değilim senin için kalbim çarpmıyor
heyacanlanmıyorum
demek istemiş
Bence bu kadar kısa sürede bitmez canım ama zor şeyler yaşanmış acı çekmişsiniz,ilerisi yoksa hiç devam etme,yıpratılmamış bir birliktelik yaşamalısın...
sen iyi bir insansın seni seviyorum ama sana karşı vazgeçilmez bir aşk beslemiyorum demek istemiş...
bir insana tutkuyla bağlandığında ne yaparsa yapsın vazgeçemezsin, her an yanında olmak istersin, sadece onu arzularsın, dünyanın merkezine koyarsın vs. vs...
hem iyi hem tehlikeli bir şey....
ama bence o çocukla görüşmeye devam etme sen...
seni her türlü engelleyecek biri seni seviyor olamaz
kendi yaşamını istediğin gibi kendin kur....
sanki senden vazgeçtim birşey yapmam
ama hala içimde sevgi var demek istemiş yada kalbimi degil mantıgımı dinliyorum demek istemiş
aslında birşeylere engel olmak istemeleri çok sahiplenmekten degil öyleyse bile itici
sen bişeyleri baaşrmak ayaklarının üztünde durmak isterken adam çalışmana okumana yada en basiti gezmene bile karışıyor oysa ne art niyet var
bu erekkeler neden böyle elindeyken kıymet bilmez askerde yarin yoklugunu acısını bence daha iyi anlar
sen aileni zor ikna etmişsin onun her koşulda arkanda yanında olması gerekirdi
ben böyle birini istiyorum Allah gerçekten bişeylerin kıymetini bilecek insanalrla karşılaştırsın ve cümlemize yardım etsin canım.
Simdi ben yaklasik bir yil once nisanlimdan ayrildim. Nisanlanmadan once bir yillik birliktelik ve bir yillikta arkadasligimiz vardi.
Bir kac gun once eski nisanlimla mesajlasmaya baslayinca bana sana karsi icimde hala sevgi var ama tutku yok dedi.
Ben bu tutkunun ne oldugunu anlamiyorum. Bu arada pasamiz 1 yillik ayrilik surecinde beni unutmak icin uyusturucu bile kullanmis bir kac defa..
o tutkuyu ben cok kısa bır süre yasadım..bambaska bırsey.. tutkuyu aska tercıh ederım.. ne yazıkk kı kısa sürdü..tadı halen damagımda..
bende yurt dısında yasıyorum, yabancı bır erkege günden güne daha fazla ılgı, heycan besledım.. o bana yasak bılıyorum..sonu olmayacak..devam edersem canım yanacak farkındayım ama onu görme hevesıyle uyanıyordum sabaha..kokusunu hıssetme..sesını duyma..bazı zaman sadece varlıgını hıssetmek ıstıyorsun bazı zaman dıbınden ayrılamıyorsun.. bır nevıde tensel mı desem cınsel mı desem cekım ıste..engel olamıyorsun kendıne..sarılıp boynuna atlamak ıstıyorsun sımsıkı ama bılıyorsun kendıne engel olmalısın..
bence bu tutku.. hem acı cekıyorsun hem mutlusun .. onsuz yapamam sanıyorsun ama bılıyorsun hep böyle düsünmeyeceksın..
böyle uzansan dokunacaksın ama dokunsan yanacaksın..
heycan....
tutku böyle bırsey bence umarım tarıf edebılmısımdır..
Sevdiğini sınırsız istemek, hep onun olmasını dilemek, bağlanmak...
Hayatının en güzel, en unutulmaz duygularının yaşanması..
Sizi o kişinin esaretine iten bir güç :)
Eğer o kişiye kavuşamazsan daha sonradan saplantı olabiliyor
Aynı zamanda bitebiliyor da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?