Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Tutkuuuu

Bir prenss annesi..♡♡♡
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
3.574
340
163
34
Bir çok konu var ama bende kendi konumu açmak istedimm herkez gibi bende saçlarımı uzatmak istiyorum. 2 ay sonra bir sene olacak saçlarımı kestireli dogumdan sonra kestirdim bidaha dokundurttmadim uzun zamandir masa ve duzlestirici ozel bi gün olmadigi surece sürmuyorum onceden duzlestirmeden cikmazdimm. :)) gecen sene aralik 15- inde omuzlarima degecek sekilde kestirmisdim ve hic bakim.yapmadim kendi haline birakdim nisanda prozinc diye bi sampuana basladim nisanin 15. Inde o zamana kadar ne kadar uzadi bilmiyorum ondan sonra 3 defa boyadim pek hizli uzamiyor benim saclarim ama.proZincin etkisi var baya diplerim.daha cabuk cikior bu resimler arasinda 2 ay kadar var ilk resim agustos 15 inde ikinci resim ise ekimin 6 si 2 ay yok bile simdi intermetten dax brrcelino ve nelly in elmali maskesini siparis ettim sampuana da cam terbentin felan katicam sk sk resim eklicem inşallah bende bi yol.katederim :))♡

Eklentiler

• img1444230376968.webp
    img1444230376968.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 1.898
Son düzenleme:
Buda şuan ki boyuuu. :))

Eklentiler

• IMG-20151006-WA0040.webp
    IMG-20151006-WA0040.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 1.298
Son düzenleme:
Suanki hali bana göre kabarikligi gittii daha yumusak hatta oncncekinden katt kat yumusak boyu hakkinda bisey demiyorum daha boyunu olcmedim :))

Eklentiler

• 20151010_165928-1-1.webp
    20151010_165928-1-1.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 1.253
Suanki hali bana göre kabarikligi gittii daha yumusak hatta oncncekinden katt kat yumusak boyu hakkinda bisey demiyorum daha boyunu olcmedim :))
ilk halini bildigimden konusuyorum baya uzadi saclarinnnn ☺️☺️ Seneye kestiricem dersin bnde bi zamanlar uzadin die deliriyodum smdi az kisaltsam mi die dusunuyorum

Bugün saclarimi boyadim bakalim on gün sonra fotoğraf ekliyecm ne kadar uzuyor görelim :)):110::KK76:bu şuanki dip :KK76::KK76:

Eklentiler

• IMG-20151012-WA0018.webp
    IMG-20151012-WA0018.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 1.128
Topigin hayırlı olsun canım.
Çam terebentin, ısırgan yada başka bir yol deneyecek misin ?

Topigin hayırlı olsun canım.
Çam terebentin, ısırgan yada başka bir yol deneyecek misin ?
Camtrebenti aldim ama kokysu cok agir geldi birde hunca carenin sampuanini aldim icinde isiegan paptya cam esansi felan var sinuzitim var korkuyoruk da bakim yapmaya dun sacimu boyadim islak durunca hafif agri yapdi bu arada teşekkür ederimm :)

Sampuana koyunca çok belli olmuyor kokusu aslında ama koku hassasiyetin varsa bilemem. Bi düşün bence çam terebentini. Benim saclarim 2 sene 10 cm anca uzamisken çam terebentinle 2 ayda 5-6 cm uzadı. Ciddi mana da hızlandırıyor saç uzamasını..
Camtrebenti aldim ama kokysu cok agir geldi birde hunca carenin sampuanini aldim icinde isiegan paptya cam esansi felan var sinuzitim var korkuyoruk da bakim yapmaya dun sacimu boyadim islak durunca hafif agri yapdi bu arada teşekkür ederimm :)

Tamam.koyayim bende bide yakin cevrede aktar olmaidgi icin mecbur bimden aldim marka fark edermi acaba

Yok bende bimden almıştım bir şey olmaz. 650 ml lik sampuana 3 tatlı kaşığı Badem yağı 3 tatlı kaşığı çam terebentin koydum ben . Umarım sende de sonuç verir
Tamam.koyayim bende bide yakin cevrede aktar olmaidgi icin mecbur bimden aldim marka fark edermi acaba

Kurutuyormu peki saci badem yağı yoktu benim gittiğimde ben hunca careyemi.katsam.prozince mi katsam badem.ya gini da alinca eklerim

Bugun de firsatm varken bakim yapayim dedim dax supergo barcelino ve 3 damla cam t. Le sac diplerine yedirdim :))

A 101 lerde oluyor çoğu yağdan. Oradan bulup beraber katin tek başına sertleştirme olasılığı var
Kurutuyormu peki saci badem yağı yoktu benim gittiğimde ben hunca careyemi.katsam.prozince mi katsam badem.ya gini da alinca eklerim

Back
X