Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Hamilelikde vitamin kullaniyodm çoğu kiside oluyo doumdan sonra vitamini birakinca oluyormus dökülme kanumda felan normal yani
dökülme olmamamsı çok iyi.nıye ıkı şampuan peki birinde yağlar falanmı olacak

şu an hangi şampuanı kullanıyorsun
Tamam canim dipler haricinde surmicem karışık yağı elimde badem susam zeytin ve argan yagi var birinden birinu sürecimmm :KK47:

Bu arada prozinc kullanıyorum nisandan bu yana ve 3 yikamadir da hunca carede ekledim ikisini birlikde kullaniyorum:KK33:

dökülme olmamamsı çok iyi.nıye ıkı şampuan peki birinde yağlar falanmı olacak
Evet hunca careye yaglari ekledim susam badem ve camterebentin prozinci bos kullanuyorum hemde hunca careyi arindirmakda kullanıyorum prozinci de madaj yaparak son kez yikiyorum onunla bekletiyorum

Evet hunca careye yaglari ekledim susam badem ve camterebentin prozinci bos kullanuyorum hemde hunca careyi arindirmakda kullanıyorum prozinci de madaj yaparak son kez yikiyorum onunla bekletiyorum
sarımsak yağıda eklesene ben eklemiştim 3-4 dk bekletiyordum sonrada diğer şampuanla yıkıyordum

sarımsak yağıda eklesene ben eklemiştim 3-4 dk bekletiyordum sonrada diğer şampuanla yıkıyordum
Aslinda bi aktara gidebulsem hint yağı felanda alicam ama yakında aktar yok onuda alayim bide vRsa hindistan cevizi yağı bunlari almam lazim

Restorex in 2lisini 7.90 a aldim cok övgüler var ona dair hunca careden vazgeçtim sanırım bununla devam edicem :)))

IMG-20151024-WA0000.webp

Hadi bismillah :))

Bugün ki bakimim diplere dax ve barcelino Uçlar ve boylara nelly krem

Bende dun aldım sampuanımı pzt elımde umarım

Back
X