- 23 Aralık 2015
- 489
- 491
- 103
- Konu Sahibi elifff_____
-
merakının sebebi eşine güvenmemen işte. sürekli herşeyi didikleyeceğine bu güven problemini çözmeye çalışsanız olmuyor mu?Konuştukları ortamı ve başka neler kınuştular onu mrk ediyorum
Sizin gozunuzde kuzen nasil bi anlama geliyo ki bu kadar sinir oldunuz?mrb
Dün akşam eşimin kuzeninin düğünü vardı
Tabi bütün kuzenler oradaydı kız erkek..
Neyse başlarda bişey yoktu ama ilerleyen saatlerde sinir olmaya başladım
Eşimle erkek kuzenleri resim çekilirken kızlardan ikiside gelip araya girdiler son anda sinir oldum
Sonra eşim çok oynadı erkeklerle oynuyo ama pistte kızlarda var off çok sinirdi 42 yaşnda bayan kuzeni var onunla oynadı karşılıklı
Sonra başka bi bayan kuzeniyle sohbet etti ayak üstü
Bide şöyle bişey var kına gecesi vardı başka bir ilde 3 arabba gittiler ve bayanları götürdüler bırakıp döndüler yani ben gitmedim şimdi çok pişmanım
Neyse kına gecesine eşimin kuzeninin teyzenin kızı da gitmiş
Bu kız beni düğünde gördü ve dedi ki:x oynamayı sevmediğini söyledi ondan mı gelmeden geceye. (X eşim olsun)
Yani kızla ne ara bunu konuşmuş da benden bahsetmiş başım döndü sinirden
Ki ne münasebet yani kız akrabası değil bişey değil
Şimdi bu anlattığım konular hakkında eşime bişey demedim eskiden olsa kıyamet kopardı yani bi gelişme var mı sizce?
Bir de şu kız mevzusunu bu akşam konuşmayı düşünüyorum sizce konuşayım mı?
Ha bu arada bizde kuzenlerimizle kardeş gibiyiz ama bu kızlar inanılmaz şımarık
Ya bide o beni soran kız aktabası bile değil kuzeninin akrabası ve çok yılışık bende diyorum ki ne alaka o kızla konuşması filan slm vermesi bile saçma
merakının sebebi eşine güvenmemen işte. sürekli herşeyi didikleyeceğine bu güven problemini çözmeye çalışsanız olmuyor mu?
Güven vermiyo bana işteEşinizle konuşan her kadın ya yılışık ya şımarık.
Bir erkeğin bir kadınla konuşması kadar doğal ne olabilir. Bunda nasıl kıskanılacak bir durum bulabiliyorsunuz anlayamıyorum.
İnsan her konuştuğu karşı cinsi deliler gibi arzulamıyor. Sosyallik gereği akraba ya da diğer insanlar ilişkiler kuruyoruz.
Siz mi takıntılısınız eşiniz mi güvenilmez bir insan bilemedim.
Neden içim fesat eşim akrabası bile olmayan bi kızla konuştuğu için miOkurken ne kdr saçma bir konu dedim içimden...resmen içiniz fesat !
İşte güven verde güvenicem gidip elin kıxına benim oynamayı sevmediğimi anlatıyo gel güven
Şöyle kieşiniz başka bir kadına sizden bahsediyorsa bu neden güvenilmemesi gerektiği anlamına gelsin ki?
Şöyle ki
Şimdi bu kız eşimin kuzeninin teyzesinin kızı bir akrabslığı yok eşimle bixim düğüne filanda gelmişti
Neden güvenmiyim çünkü bu duruma bozulacağımı bilmesi gerekirdi ve onunla sohbet etmemeliydi
Bilmiyorum belkide kız sordu oda cevap verdi öyleyse biy yok
Ama sohbet ettiyse sorun var. NE münasebet yani
kuzeni yani kuzen demek kardeş demek benim içinmrb
Dün akşam eşimin kuzeninin düğünü vardı
Tabi bütün kuzenler oradaydı kız erkek..
Neyse başlarda bişey yoktu ama ilerleyen saatlerde sinir olmaya başladım
Eşimle erkek kuzenleri resim çekilirken kızlardan ikiside gelip araya girdiler son anda sinir oldum
Sonra eşim çok oynadı erkeklerle oynuyo ama pistte kızlarda var off çok sinirdi 42 yaşnda bayan kuzeni var onunla oynadı karşılıklı
Sonra başka bi bayan kuzeniyle sohbet etti ayak üstü
Bide şöyle bişey var kına gecesi vardı başka bir ilde 3 arabba gittiler ve bayanları götürdüler bırakıp döndüler yani ben gitmedim şimdi çok pişmanım
Neyse kına gecesine eşimin kuzeninin teyzenin kızı da gitmiş
Bu kız beni düğünde gördü ve dedi ki:x oynamayı sevmediğini söyledi ondan mı gelmeden geceye. (X eşim olsun)
Yani kızla ne ara bunu konuşmuş da benden bahsetmiş başım döndü sinirden
Ki ne münasebet yani kız akrabası değil bişey değil
Şimdi bu anlattığım konular hakkında eşime bişey demedim eskiden olsa kıyamet kopardı yani bi gelişme var mı sizce?
Bir de şu kız mevzusunu bu akşam konuşmayı düşünüyorum sizce konuşayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?