Tutumlumusunuz bayanlar...mesela ayda yılda birmi bişey alırsınız kendinize...

geçen nbb 3 takım aldım çamaşır ( beyaz/siyah puantiyeli çamaşır pembe tüllü ve kırmızı aldım dayanamadım:77:) gitti paracıklarım bi de yemek yedim dışarda çamaşır aldığım gün gitti 100 tl

aynen o siyah/beyaz puantiyeliyi dün bende aldımm ama çokkk güzeldi halbuki ihtiyacımda yoktu ama duramıyorum bende mutlaka alırım her çıktığımda babacım kazandırdı bana bu huyu:69:bakalım evlenince ne olcak:50:

aynen o siyah/beyaz puantiyeliyi dün bende aldımm ama çokkk güzeldi halbuki ihtiyacımda yoktu ama duramıyorum bende mutlaka alırım her çıktığımda babacım kazandırdı bana bu huyu:69:bakalım evlenince ne olcak:50:

güle güle kullanalım olsun çok cici :16::16::16::16:
evlenince koçişlerimiz yaşadı :9::9:

tutumluyum hatta aşırı tutumluyum da diyebiliriz bir kadına göre.. mecburi bir ihtiyacım olmadıkça bir şey almam.. eşim de ben de öğretmeniz. tabi öğretmen maaşları malum... ama mali durumumuzun iyi olduğu zamanlarda da böyleydim. hatta bekarken de annem çok kızardı doğru düzgün giyinmiyorum falan diye ama bekarken durumumuz da iyi değildi ki.. annemi sıkıntıya sokmak istemiyordum. belki de ordan alıştım böyle

kocam çok şanslı:9:

tutumluyumdur ...ama kendime de harcamayı severim özellikle kitap,kozmetik,kıyafet ,takı
yerinde ve zamanında çok güzel kullanırım paramı aklıma bir şey takdıysam mutlaka alırım ama bunun içinde köşede hep kurtarıcı üç beş kuruşum olur yani tutumluluk yaparım çok savurmam
zamanı gelince harcarım.:12:

merhaba arkadaşlar ben ev hanımıyım...eşimde 1.5 maaş alıyor...halince taksitlerimiz falan oluyor tabi ama paranın adı var gerçekten hiç sosyal hayatımız olmamasına ragmen para gidiyor...
birde ben aman para gitmesin...şu zaman taksit var,şu zaman banka şu zaman kira diyerek kendime hiç bişey almıyorum...eşimde öyle gerçi ama yılda bir ayakkabı ayda yılda bir kıyafet vs falan para gitmesin şu var bu var diye şöyle doyasıya bi alışveriş yapamıyorum....sizler nasınsınız bu alışveriş konusunda?

aynı senin durumundayım canım:31:.bende ev hanımıyım eşim biraz daha fazla maaş alıyor ama kredi borcumuz 3 çocuğun masrafları derken elde avuçda pek birşey kalmıyor:97:durum böyle olunca doyasıya alışveriş yapmam imkansız tabi ki:40:
allahtan tutumlu biriyimdir bekarkende babamın durumu iyi olmasına rağmen fuzuli harcamalarım olmazdı ama yine de kıyafete şimdi olduğundan daha fazla harcardım
şimdi de bir bayan olarak bu kadar ince hesap yapmadan alışveriş yapmayı çok istiyorum.inşallah borçları bir azaltabilirsek bunu başarabilirim:9:

Kredimiz,fatura,kira,mutfak masrafı,kartlar derken elde pek bişey kalmıyo.Kalanı harcıyorum valla.
Bi evimiz olsa çok güzel olucakk :27:
İkimiz de çalışıyoz ama pufff diye uçup gidiyo paracıklar :1:

kızlar bizim evimiz var allaha şükürler olsun ama elektirik su mutfak masrafı bebeğin masrafı arabanın masrafı eşimde bende bağzen alabiliyoruz birşeyler her ay alışveriş yapamıyorum allah için daha çok gereksinim oldukça
örn pahalı parfümlerden kullanamıyorum deodarant kullanıyorum onun yerine mutfağada çok gidiyor hergünde sebze yanmiyorki değişik bir şeyler yapıyorsun markete gittiğinde yiyecek temizlik maddesi oğlumun maması bezi derken kıyafet vb... ye pek kalmıyor fırsat:44::44::44:

Back
X