- Konu Sahibi rabiazuhal
tekrar ugrasirsam cok yıpratıcı olacak acaba önümüzdeki yila mi biraksam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. günde çişini haber veriyorsa sizi çok zorlamadan bu süreci atlatacak sanırım kuzunuz :)Bende tuvalet egitimi asamasindayim bugun 5. Gunumuz cisini tutmayi iyice ogrendi bugun sabah 1 defada olsa tuvalete cisini yapti ilerleme goruyorum sanki artik daha sık gidiyoruz tuvalete cisim geldi diyor fakat hala azda olsa korkumuz var bakalim onumuzdeki gunlerde insallah daha iyi olucaz
Çok kalpten ediyorum bu duayı dilerim çabuk öğrenir size zorluk çıkarmaz. Ben 3 yaşına girdiği gün bezi bıraktım tam 1.5 ay evin muhtelif yerlerine izini bıraktı:)) asla söylemedi ne büyüğü ne küçüğü. Pes etmek üzereydimki 2.ayda söylemeye başladı. Sabırlı olun. Sakın kızmayın. Evi o halde görünce sinirlenmemek elde değil ama sabretmeye çalışın.27 aylik kizim var tuvalet egitimi vermeye basladim insallah fakat tuvalette veya lazimlikta oturmayi daha dogrusu idrarini yapmayi istemiyor ama kendisi altini islattigindada bacaklarindan akinca idrari rahatsiz oluyor 3. Gunumuzdeyiz bugun ilk gun aksam uzeri bir iki kere tuvalete yapti ama simdi istemiyor dusunce ve onerileriniz nedir yardimci olurmusunuz...
Gözünüz aydın gördünüz mü çok çabuk halletti kuzucuk maşallah onaCoookkk mutluyum 10. Gunumuzdeydik bugun 1_2 kacirmanin haricinde melegim artik tuvalete yapmasi gerektigini ogrendi cok sukur...
Evet gercekten sabir herseyin ilaci iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim...Gözünüz aydın gördünüz mü çok çabuk halletti kuzucuk maşallah ona![]()
Coookkk mutluyum 10. Gunumuzdeydik bugun 1_2 kacirmanin haricinde melegim artik tuvalete yapmasi gerektigini ogrendi cok sukur...