Tuvalet ve Çamaşır makinası bir arada...

ngs2007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
726
3
96
Balıkesir
washuphs3rs7.jpg

TUVALET VE ÇAMAŞIR MAKİNASI BİR ARADA (WASHUP)
Washup, sizin için iki işlevi birden gören çok güzel bir fikrin ürünü ve bizden birisi olan Sevin Coşkun tarafından tasarlanmış. Washup hem tuvalet olarak kullanılıyor hem de çamaşır makinası. Küçük evler için gerçekten çok kullanışlı olacağı kesin. Ayrıca sahip olduğu yapı sayesinde çamaşır yıkandıktan sonra arta kalan su ile tuvaletinizi temiz tutmanız için ideal bir alet. Küresel ısınmanın had safhada olduğu günümüzde su sorununa da bir nebze katkısı var.

Çok ilginç ve hoş bir buluş ..Özellikle küçük eveler için ideal .Paylaşımınız için teşekkürler .

Sevin Coşkunu bu fikrinden dolayı tebrik ederim .Sizede bizimle paylaştığınız için teşekkürler ..

çokk ii çok güzelde klozet kapağı açıkken çamasır atıp çıkarmamak lazım :Dbide iki işi bi arada göremessinizz zira ıhtuyaçç giderirkenn hem yukarı hem arkaya doğruu başka bi iş yapmak zor olacaktırr
olmamışşşş lütfenn az adaha çalışıpp daha pratikk bişiii bulsunlarr cıxxxcıxxcıxxx:D

su tasarrufu açısından cok iyi ama ben psikolojik olarak o çamasırların pis olduğu ve kötü koktuğu hissine kapılırım.

Herkesin tabiiki kendi görüşüdür...
Olumlu ya da olumsuz eleştiri yapan arkadaşlara teşekkürler....
a.s.

ayy yok ben orda yapamam tuvaletimi valla
kafama düşer içine girerim ben :1no2:

Back
X