- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
pis mi gezecez taharet musluğu ile derdin ne?Taharet musluğu olayından inanılmaz derecede tiksiniyorum. Misafir geldiğinde acaba içerden çıkınca elini yıkamış mıdır diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Yurt dışında klozetlerde taharet musluğu yasak .Bizde de öyle olsa keşke .Yanlış mı düşünüyorum.
kalmaz kalmazama taharet musluğu olmasa totoş poklu kalır.
ahaha türk milletinin varlığıyla gurur duyduğu icada gereksiz haaa, şimdi linç başlayacak
daha fazla yazmaya gerek kalmamıspis mi gezecez taharet musluğu ile derdin ne?
edit:taharet musluğu el yıkama musluğu değil g*t yıkama musluğudur su olmazsa neyle temizleyecez incir yaprağıynan mı
eyvah yakalandımdaha fazla yazmaya gerek kalmamıs
Kurutma bile varmış bir arkadas foto paylasmisti bir de ön arka diye secenek var hattaUzak doğulular sıcak su seçeneği sunmaya başladılar :) bir gün tüm dünyadaki klozetler musluklanacak
Uzakdoğulular temizliğe yönelik bi bunu yapıyolar heralde vay beUzak doğulular sıcak su seçeneği sunmaya başladılar :) bir gün tüm dünyadaki klozetler musluklanacak
bu defada oturdukları yerden tiksiniceksin. ben bu kurbanda mekkedeydım ve orda taharet musluğu yok emin ol hiç sevmezsinnn iğrenç. ama herkeste taharet almıyo heleki şu zamanda tuvalet kagıdı kullanılıyo. bence bu kadar takılma.Taharet musluğu olayından inanılmaz derecede tiksiniyorum. Misafir geldiğinde acaba içerden çıkınca elini yıkamış mıdır diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Yurt dışında klozetlerde taharet musluğu yasak .Bizde de öyle olsa keşke .Yanlış mı düşünüyorum.
Kendi evine istediğini yaptırabilirsin, çok basit, bir tesisatçıya bakar; bizimkine niye karışıyorsunuz ki?Taharet musluğu olayından inanılmaz derecede tiksiniyorum. Misafir geldiğinde acaba içerden çıkınca elini yıkamış mıdır diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Yurt dışında klozetlerde taharet musluğu yasak .Bizde de öyle olsa keşke .Yanlış mı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?