tuvaletlerdeki taharet musluğu

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Taharet musluğu olayından inanılmaz derecede tiksiniyorum. Misafir geldiğinde acaba içerden çıkınca elini yıkamış mıdır diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Yurt dışında klozetlerde taharet musluğu yasak .Bizde de öyle olsa keşke .Yanlış mı düşünüyorum.

pis mi gezecez taharet musluğu ile derdin ne?
edit:taharet musluğu el yıkama musluğu değil g*t yıkama musluğudur su olmazsa neyle temizleyecez incir yaprağıynan mı

Yanlış dusunuyorsunuz diyemeyiz o sizin fikriniz çünkü. Ama bence taharet musluğu olmali ben de aksini düşünemiyorum nasil temizlenilir ki. Musluk olsa da olmasa da misafiriniz elini yikamayan biri olabilir bu biseyi değiştirmez ama siz böyle dusunurek cok sıkıntı yaşarsınız.

arkadaşlar ben istanbulda iken Swiss Otel'in tuvaletine girdim .Klozetin yanı resmen şoför kabini gibiydi .Bir okudum ılık su şampuan püskürtme kurulama filan .öyle olsa tamam yani el değmeden ama el değince bir tuhaf oluyorum

bu defada oturdukları yerden tiksiniceksin. ben bu kurbanda mekkedeydım ve orda taharet musluğu yok emin ol hiç sevmezsinnn iğrenç. ama herkeste taharet almıyo heleki şu zamanda tuvalet kagıdı kullanılıyo. bence bu kadar takılma.

Kendi evine istediğini yaptırabilirsin, çok basit, bir tesisatçıya bakar; bizimkine niye karışıyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…