tuvaletlerdeki taharet musluğu

paraya bakar bu ısler
yaptırın madem sızde
sız kaka yapmaya ıgrenmıyorsunuzda
kakayı suyla temızleyeme ıgrenıyorsunuz ha

ooohoo her gittiğimiz yerde anadan üryan soyunup yıkanalım o zaman image ee ben gibin 10 dk da bir foşurdamaya gidiyosak nabacaz yeminle sudan çıkmış balık gibin gezeriz ortada..
aaa himmet emmi g*tün ıslak swiss te tuvalete mi girdin der gibi

Alaturkalara el degmek zorunda ama alafrangalarda degdirilmeden yapiliyor aslinda tabi biz Türk toplumu alaturkayi daha cok kullandigimiz icin o aliskanlik alafrangada da devam ediyor.

yok kız bu bahsettiğim tuvalet banyo değil .Kahve içmeye gitmiştik otele .Bu lobiye bağlı tuvalet odada değil yani

Alaturkalara el degmek zorunda ama alafrangalarda degdirilmeden yapiliyor aslinda tabi biz Türk toplumu alaturkayi daha cok kullandigimiz icin o aliskanlik alafrangada da devam ediyor.
iyi de adam denk getiremediği için eliyle yıkamak zorunda kalıyor zaten

yok kız bu bahsettiğim tuvalet banyo değil .Kahve içmeye gitmiştik otele .Bu lobiye bağlı tuvalet odada değil yani
Allah muhafaza bakirae biri oturdu o kabine başladı tazyikli su koordinatlar tutmadı başka bir yere cubbadana
-soru 1: bu hatun bekaret raporu almak zorunda mı?
-soru iki sevgilisi nişanlısı veyahut sözlüsü bu kızın kızlık b*k yoluna gitti cevabına inanır mı?
-soru 3 bu üçü bir çelişki mi

mekkedede mi yok cidden şaşırdım buna

Misafirden sonra içinize sinmiyorsa dezenfekte edebilirsiniz.Olmasa diyorsunuz ya inanın yurt dışında o kadar zorluk çektim ki bu yüzden.Bazı yerlerde tuvalet kağıdı da olmuyordu.Çantamda kocaman tuvalet kağıdı,ıslak mendiller ,antibakteriyellerle falan geziyordum.

Yavrum sen g.tunu ellemeden nasil yikiyorsun annenmi temizliyor yoksa?
Hayir mantiksiz konu acmissin sana ne milletin g.den sen kendinden mesulsun el yikamayan adam g.de yikamaz
size mantıksız gelebilir ama bana gelmiyor ne yapalım şimdi bu dert mi değil mi bunu mu tartışalım

ben anlamadım konu sahibinin ne demek istediğini. taharet musluğu denilen alaturka tuvaletlerde elimizin altındaki musluk dimi biri beni aydınlatsın... eee eğer oysa pokumuzu nerde temizlycez ya da totomuzu nasıl ak pak yapacaz.
konu sahibi kabul et çok saçma bi konu olmuş.

iyi de adam denk getiremediği için eliyle yıkamak zorunda kalıyor zaten

Getirenler var iste imagecim o ben degilim ama çok yakinimdaki insan öyle hatta klozet begenmiyor evinden başka yerde girmez kolay kolay. Frangalarin amaci o imis onu demek istiyorum.

bir kaç yerde kadın hastalıklarının ana temelinin taharet muslukları olduğunu okumuştum .Düşünsenize buz gibi sularla orayı yıkıyorsunuz ve bakteriler vajen bölgenize de sıçrıyor .Iyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…