- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi imagemaker
-
paraya bakar bu ıslerarkadaşlar ben istanbulda iken Swiss Otel'in tuvaletine girdim .Klozetin yanı resmen şoför kabini gibiydi .Bir okudum ılık su şampuan püskürtme kurulama filan .öyle olsa tamam yani el değmeden ama el değince bir tuhaf oluyorum
ooohoo her gittiğimiz yerde anadan üryan soyunup yıkanalım o zaman imagearkadaşlar ben istanbulda iken Swiss Otel'in tuvaletine girdim .Klozetin yanı resmen şoför kabini gibiydi .Bir okudum ılık su şampuan püskürtme kurulama filan .öyle olsa tamam yani el değmeden ama el değince bir tuhaf oluyorum
arkadaşlar ben istanbulda iken Swiss Otel'in tuvaletine girdim .Klozetin yanı resmen şoför kabini gibiydi .Bir okudum ılık su şampuan püskürtme kurulama filan .öyle olsa tamam yani el değmeden ama el değince bir tuhaf oluyorum
yok kız bu bahsettiğim tuvalet banyo değil .Kahve içmeye gitmiştik otele .Bu lobiye bağlı tuvalet odada değil yaniooohoo her gittiğimiz yerde anadan üryan soyunup yıkanalım o zaman imageee ben gibin 10 dk da bir foşurdamaya gidiyosak nabacaz yeminle sudan çıkmış balık gibin gezeriz ortada..
aaa himmet emmi g*tün ıslak swiss te tuvalete mi girdin der gibi
iyi de adam denk getiremediği için eliyle yıkamak zorunda kalıyor zatenAlaturkalara el degmek zorunda ama alafrangalarda degdirilmeden yapiliyor aslinda tabi biz Türk toplumu alaturkayi daha cok kullandigimiz icin o aliskanlik alafrangada da devam ediyor.
Allah muhafaza bakirae biri oturdu o kabine başladı tazyikli su koordinatlar tutmadı başka bir yere cubbadanayok kız bu bahsettiğim tuvalet banyo değil .Kahve içmeye gitmiştik otele .Bu lobiye bağlı tuvalet odada değil yani
mekkedede mi yok cidden şaşırdım bunabu defada oturdukları yerden tiksiniceksin. ben bu kurbanda mekkedeydım ve orda taharet musluğu yok emin ol hiç sevmezsinnn iğrenç. ama herkeste taharet almıyo heleki şu zamanda tuvalet kagıdı kullanılıyo. bence bu kadar takılma.
Misafirden sonra içinize sinmiyorsa dezenfekte edebilirsiniz.Olmasa diyorsunuz ya inanın yurt dışında o kadar zorluk çektim ki bu yüzden.Bazı yerlerde tuvalet kağıdı da olmuyordu.Çantamda kocaman tuvalet kağıdı,ıslak mendiller ,antibakteriyellerle falan geziyordum.Taharet musluğu olayından inanılmaz derecede tiksiniyorum. Misafir geldiğinde acaba içerden çıkınca elini yıkamış mıdır diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Yurt dışında klozetlerde taharet musluğu yasak .Bizde de öyle olsa keşke .Yanlış mı düşünüyorum.
size mantıksız gelebilir ama bana gelmiyor ne yapalım şimdi bu dert mi değil mi bunu mu tartışalımYavrum sen g.tunu ellemeden nasil yikiyorsun annenmi temizliyor yoksa?
Hayir mantiksiz konu acmissin sana ne milletin g.den sen kendinden mesulsun el yikamayan adam g.de yikamaz
ben olsam klozete sana ne lan ben dötümden ,kendim yıkayacak kadar becerikliyim derdimklozete yıkatamam .ötümü
kendim yıkarım yani
iyi de adam denk getiremediği için eliyle yıkamak zorunda kalıyor zaten
valla şaşırma araplar kadar pis insan yok günaha girip geldim yeminleemekkedede mi yok cidden şaşırdım buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?