- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi imagemaker
-
jheheheheben olsam klozete sana ne lan ben dötümden ,kendim yıkayacak kadar becerikliyim derdim
ayrıca düşünseneben olsam klozete sana ne lan ben dötümden ,kendim yıkayacak kadar becerikliyim derdim
koptumjhehehehe
1 elim varsa .ötümü yıkarım
2 elim varsa 1 elimle tutar öbür elimle yıkarım
yaniii
Konuya sadece bir insanın taharet musluğuyla ne derdi olabilir diye meraktan girdim...
bi dötümüz kalmıştı ortaya dökülmedik
ay inanmıyorum sen resmen temizlenmiyorsunbir kaç yerde kadın hastalıklarının ana temelinin taharet muslukları olduğunu okumuştum .Düşünsenize buz gibi sularla orayı yıkıyorsunuz ve bakteriler vajen bölgenize de sıçrıyor .Iyyy
zaten sevişme dediğin ulu orta yerde yapılmayacağına göre sıkıntı yok .Dört duvar olan yerde de illaki bir banyo tuvalet vardır tövbe tövbe.Ormanda sevişecek halimiz yok kiayrıca düşünsene
kakanı yapmışın musluk yok
e temizlenemedin
e sevişesin var
e ne olacak
Kendine dert edinecek baska konu bul milletin g.tune kafa yormasize mantıksız gelebilir ama bana gelmiyor ne yapalım şimdi bu dert mi değil mi bunu mu tartışalım
ya evet çok film teklifi aldım bu sayede :) :)Konu sahibi polemigi seviyor eski konularina bakarsan dikkat cekmeyi seviyor
Aynen. Cinsel yaşam, kocalarin kılları derken g.t cıktı şimdi de...
susuz temizlendiğini düşünmek daha iğrenç değil mi?Taharet musluğu olayından inanılmaz derecede tiksiniyorum. Misafir geldiğinde acaba içerden çıkınca elini yıkamış mıdır diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Yurt dışında klozetlerde taharet musluğu yasak .Bizde de öyle olsa keşke .Yanlış mı düşünüyorum.
sonradan temizledin kabuk bagladı birde kokusuda ayrızaten sevişme dediğin ulu orta yerde yapılmayacağına göre sıkıntı yok .Dört duvar olan yerde de illaki bir banyo tuvalet vardır tövbe tövbe.Ormanda sevişecek halimiz yok ki
İyi de tuvalet kagidiyla temizlenmez ki. Onun amaci kurulamaktuvalet kagıdı denen bısey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?