Tuvaletten çıkmayan üst komşu!

Evde hastaları varmış muhtemelen sabaha kadar dönüşümlü olarak basında bekliyorlar. Sürekli yöneticiye şikâyet etmek yerine bir gün geçmiş olsuna gidip o esnada da konuşmayı deneyebilirsiniz. Ben böyle durumlarda biraz daha anlayışlı olunması taraftarıyım.

Gayet öneri verenler oldu merak etmeyin. Sürü

Sürü psikolojisi :) anlamadan dinlemeden bilmeden kim ne derse peşine gitmek..
Benim yazdığımdan öteyi kimse yazmamış :)
Ne önerisi vermişler pardon ?
Siz asıl bence dönün kendinize bir bakın. Kimse sürü psikolojisinde falan değil. Siz şimdi bir destekçi buldunuz ya anında yorumlarınızı yumuşattınız. Sizinkine ne diyoruz ? Banlanma korkusu mu ? Bir siz akıllısınız değil mi ?:))

Isik kapatma sesi mi?

Artik belkide ozellikle dikkat kesiliyorsun.Kafana taktikca cogalir bu. Yatak odani degistirebilirsin.Evi degisebilirsin.

Ne bicim ev yapiyorlar ya. Bizde ustumuzde abimizin telefon sesini duyuyoruz ama sabaha karsi yani uykumuzu alinca. Gece yada gun icindekileri hic duymuyoruz.Sabah dinc ve dinamik olunca daha rahat duyuluyor sanki.Mesela yorgunken hic bir sey duymuyorum.

Önceki oturduğum apartmanın giriş katında bir teyze oturuyordu aynı zamanda da toprak sahibiymiş, bir gün kapıya geldi kızım sifon sesi çok geliyor gece 12'den sonra sifon kullanmasanız tam uykuya dalacağım su sesinden uyanıyorum bütün komşulara rica ediyorum dedi. Siz toprak sahibiydiniz değil mi teyzeceğim keşke bina yapılırken müteahhite ses sıkıntınızdan bahsedip binadaki ses yalıtımını ona göre yapmasını sağlasaydınız. Kaldı ki, hayatımda böyle saçma bir talep görmedim ne yapalım o zaman 12'den sonra tuvalet ihtiyacımız olursa size mi inelim yukarıdan su sesi gelince rahatsız oluyormuşsunuz bizde evde yapamadık size geldik mi diyelim ya da poşete yapıp camdan mı atalım ne yapalım yani ne önerirsiniz demiştim. O geldi birden yazınızı okuyunca aklıma.

Valla kendime bakıyorum hala wc ye gitti die şikayet mi edilir yazıosunuz aynı cevabı yazmaktan yoruldum ama inatla anlamakta güçlük cekıosunuz. He yorumları mı yumusatmadım insan gibi yazana insan gibi cevap veririm ayrıca cahille girme münakaşaya yazık olur adabına demişler ..

Ben 6 7 saat aralıksız gelen bi su sesinden bahsedioyorum sifon sesiyle aynı değil ufak tefek seyleri sorun yapacak insan degilim bu dedğinizde tabiki haklısınız hoşgörü herzaman olması gerekir

O Ne biçim bir bina yahu? Ses yalıtımı sıfır. Bu kadar detaylı seslerin duyulduğu bir evde asla yaşanmaz.
Ya katlanacaksınız, ya da taşınacaksınız.

Belli ki yaşlı adam rahatsızlığı var yapacak pek birşey yok odanızı değiştirin bence.

Istediği kadar korksun . Bi ton hakaret etti sabah sabah bomboş .
Hala da ediyor , bi bedeli olacaktır

Hayır dönüsümlü olarak bakmıolarmıs cunku okdr agır bir hastaları yokmus zaten amcayı hergın dısarda goruyorum. Şikayet etmedim sadece kacak mı var die üstü kapalı sekılde sorduk. Bu sureklı şikayet etmek olmaz heralde?

Tek çareniz yalıtımı sağlam bir binaya taşınmak gibi görünüyor. Tesisattan gelen sesi kesemezsiniz sonuçta.

Kimse keyfinden sürekli tuvalete gitmez o adamcağız da istemez muhtemelen prostat rahatsızlığı falan olabilir hadi sifonu falan anladım da taharet musluğunun sesini nasıl duyuyorsunuz onu anlayamadım. İnsanlara çok tuvalete giriyorsunuz denmez ki zaruretten ola birşey. Kulak tıkacı alın takın baya işe yarıyor

Muslugun sesi sanki benim wcmde biri dus aliomus gbi yakin ve net geliyor. Kulak tikacinida baya solemisler bugun alicam

Muslugun sesi sanki benim wcmde biri dus aliomus gbi yakin ve net geliyor. Kulak tikacinida baya solemisler bugun alicam
annemlerin evi de boyle. banyo sesi evde selale gibi duyuluyor. hemde ust katin ustunden gelen ses. ama kimse birsey demedi. denmez ki. ne denir ki. banyo yapmayin mi. ya da su sesine care bulun mu denir. su sesi nasil onlenir ki. bunun ust katlardan bir caresi yok. ben de annemlerde kaldigim zaman uyaniyorum. sonra devam ediyorsun uykuya. havalimanin yakin oldugu yerlerde de ucak sesi geliyor mesela. aliskin olan ev sahibi uyurken ilk kez kalan kisi surekli uyaniyor. takinti yapmissiniz.

normal karsilarsaniz ses sizi rahatsiz etmez. ama siz hala büyüklük gosterdiginizi dusunuyorsunuz. yasli ve hastalari varmis daha birsey demedik diyorsunuz. yaslisi olmasa da birsey diyemezsiniz su sesine. banyo ve tuvalet ihtiyacına karisamazsiniz. hali yikamadigina gore su sesi icin komsuya cikilmaz bile.

Üst katımıza ev sahibinin annesi geldi, Alzheimer hastası, sürekli bağırıyor, kızı da ona bağırıyor kızıyor altta insan uyuyor bağırma diye:) Wc sesleri vs herşeyi duyuyorum. Ama ne yapayım? Onlar da rahatsız zaten. Çok yorgun olduğumdan çoğu zaman duymuyorum bile. Belki de 4 sene öğrenci yurdunda kaldığımdan ötürü alışkın olduğumdandır, etkilenmiyorum. Ama babam çıldırıyor mesela.

apartmanın planı sizin evinki ile aynı değil mi. sizin yatak odanızın üzerinde onların da odası olması lazım. odanın yanında ebeyveyn banyosu varsa bişey diyemeyeceğim ama. benim üst kattaki bayan da gürültü yapıyor. kadın gece 1 gibi uyur sabah 6 da kalkıyor. Bi ara uyku düzenim bozukkenden biliyorum: Ama şimdi 11 gibi uyuyorum bi bakıyorum sabah olmuş ne kadının seslerini ne bişey duymuyorum. Bence siz algınızı oraya vermeyin o zaman rahat uyursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…