Ben su sesi icin komsuya cikmadim zaten borularda bir kacak olabilir mi die sorduk. Insanlarin banyo wc ihtiyacina karisamicami tabikide biliyorum ama ben gece 12 de baslayip sabah 7 8 e kadar hic kapanmayan ve borulardan gelen ayni dediginuz gbi selaleye benzeyen sesten bahsediorm. Emin olun bi wcye girildi dus alindi cikildi die kimse zaten sikayet etmez hos okdr beynimiz calisio toplum icinde yasamizin farkindayz. dilerim annenizin evinde ses gece sabaha kdr devam eder gunlerce. Eminim sizde benim gibi buyukluk gosterirsiniz.annemlerin evi de boyle. banyo sesi evde selale gibi duyuluyor. hemde ust katin ustunden gelen ses. ama kimse birsey demedi. denmez ki. ne denir ki. banyo yapmayin mi. ya da su sesine care bulun mu denir. su sesi nasil onlenir ki. bunun ust katlardan bir caresi yok. ben de annemlerde kaldigim zaman uyaniyorum. sonra devam ediyorsun uykuya. havalimanin yakin oldugu yerlerde de ucak sesi geliyor mesela. aliskin olan ev sahibi uyurken ilk kez kalan kisi surekli uyaniyor. takinti yapmissiniz.
normal karsilarsaniz ses sizi rahatsiz etmez. ama siz hala büyüklük gosterdiginizi dusunuyorsunuz. yasli ve hastalari varmis daha birsey demedik diyorsunuz. yaslisi olmasa da birsey diyemezsiniz su sesine. banyo ve tuvalet ihtiyacına karisamazsiniz. hali yikamadigina gore su sesi icin komsuya cikilmaz bile.
Belki prostatdır yada bagırsaklarıyla ilgili problemi vardır. Zavallı adam sabaha kadar kendide uyuyamıyo demekki. Topuklu terlik kısmında haklısınız ancak tuvalet kısmında yapabilecekleri pek birşey yok malesefBen tuvalete gitmesinler mi dedim? Ayrica hepimiz tuvalte gidioruz ama gece 12 den sabaha kdr taharet muslugunu acip orda oturmuyoruz di mi?
Bu nasıl bir yorum ya ne hadsiz bir kadınsınız orada yaşlı başlı bir dede var maruzati var bir de sahip çıkalım deyip gülücük atıyorsunuz pes yani ya bu kadar da seviyesiz olunmaz kiHayir dedeye sahip cikalim. :)
annemle ben ayni evde yasamiyoruz yalniz. bedduanizi ona gore edin. hakikaten gergin yaziyorsunuz. belki gergin olduğunuz icin de seslere karsi ekstra duyarlisinizdir. yoksa insan hersekilde uyuyor. yatak odam direkt cadde kenarinda. yatagim pencere dibinde. sabaha kadar bitmeyen araba sesi var. uyunuyor yani. takinti yaptıkca hic uyuyamazsiniz. stresli oldugum gecelerde benim de uyanmak icin cok sebebim oluyor.Ben su sesi icin komsuya cikmadim zaten borularda bir kacak olabilir mi die sorduk. Insanlarin banyo wc ihtiyacina karisamicami tabikide biliyorum ama ben gece 12 de baslayip sabah 7 8 e kadar hic kapanmayan ve borulardan gelen ayni dediginuz gbi selaleye benzeyen sesten bahsediorm. Emin olun bi wcye girildi dus alindi cikildi die kimse zaten sikayet etmez hos okdr beynimiz calisio toplum icinde yasamizin farkindayz. dilerim annenizin evinde ses gece sabaha kdr devam eder gunlerce. Eminim sizde benim gibi buyukluk gosterirsiniz.
Yok canım ne hakareti ?Istediği kadar korksun . Bi ton hakaret etti sabah sabah bomboş .
Hala da ediyor , bi bedeli olacaktır
:) saka misiniz ertugrulun halimesi hanimefendi espiri olarak soledim hani oyle bi espiri varya belki bilmiyosunuzdur. Saka yani anlayabildinizmi sadece şaka. Ayrica haddi ve seviyeyi ertugrulun halimesinden ogrenecek halimiz yokBu nasıl bir yorum ya ne hadsiz bir kadınsınız orada yaşlı başlı bir dede var maruzati var bir de sahip çıkalım deyip gülücük atıyorsunuz pes yani ya bu kadar da seviyesiz olunmaz ki
Şaka mı? Ya bırakın bu işleri bir gün sizin ebeveynleriniz de yaşlanınca görürsünüz bu şakaları! Bence de benden değil tabi haddi seviyeyi bir büyüğünüzden öğrenmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Bu arada sakalariniz kaka gibi size küçük bir tavsiyem ufkunuzu geliştirecek daha yaratıcı ve esprili olmak için kendinizi birazcık geliştirin.:) saka misiniz ertugrulun halimesi hanimefendi espiri olarak soledim hani oyle bi espiri varya belki bilmiyosunuzdur. Saka yani anlayabildinizmi sadece şaka. Ayrica haddi ve seviyeyi ertugrulun halimesinden ogrenecek halimiz yokkendi isinize bakiniz
AynennnYok canım ne hakareti ?
Hakaret etmemiş sadece cahillere cevap vermiş
Ya bi yaşlılara bide çocuk gürültüsüne yapacak bişey olmuyor pek benim üstümde var iki kudurgan :) kadınıda delirtiyorlar biliyorum bundan bir kaç ay önce gecenin ikisinde bir gümbürtü koptu yüreğim korkudan patlayarak uyandım küçük bey top oynuyormuş gördüm sokakta bi daha gece ses çıkarırsan topunu patlatırım dedim babam alır ki bana dedi bende her alınan topunu patlatırım dedim gülüyor velet bende tabi öyle tatlıki küçük adam :)Arkadaşlar merhaba sabahın köründe yazıyorum çünkü üst komşum yüzünden yarım saat bile uyuyamadım. Yeni evlendim ve 1 senedir üst kattakilerden aşırı derecede rahatsızız resmen bütün uyku düzenim mahvoldu. Evde 5 kişi yaşıyorlar ve gece olunca sürekli sabahlara kadar kesilmeyen bi su sesi vardı ilk başta anlamadık ama daha sonra taharet musluğundan geldiğini anladık çünkü hemen arkasında sifon sesi,el yıkama sesi’ ışık kapatma sesi.... inanın ki bu ses gece 12 civarı başlıyor ve sabah 8 9 a kadar aralıksız devam ediyo. Ayrıca evde ki hanımefendi geceleri topuklu ayakkabıyla tepemizde dolaşıyo ki topuksuz haliylede topuklu kadar gürültü yapıyo. Bir insan ayağı ne kadar fazla ses çıkartabilir her gün yeniden öğreniyoruz. Neyse hanımlar görevliye şikayet ettik. Evde yaşlı babaları olduğunu hasta olduğunu söylediler özür dilediler falan daha sonra 1 hafta dikkat ettiler ama sonra tekrar şimdide taharet musluğunu acıp 5 10 saniye kapıyo sonra tekrar acıp tekrar kapıyo ve sinirim daha cok bozulup çünkü tam yatak odamın üstünde. Tekrar şikayet etmek istemiyorum çünkü hasta ve yaşlı dendi ama diğer yandan da çok fazla rahatsız oluyoruz. Daha yeni evli olduğum içinde taşınmak istemiyorumsiz olsanız napardınız bana bi öneriniz var mı?
Bende gidip wc ye girmeyin muslugu acmayin dedigimi hatirlamiyorum zaten.. buraya yazmamin sebebi belki daha once basina gelmis olanlar olabilir diye ayrica akil akildan ustundur bi tavsiye bi oneri icin yazdim , belki binaca toplu bisey yapiliodur die bi cozum amacli yazdim ama herkes duyar kasmaya okadarrrrr meraklikiSimdi şöyle ki Tilki hanımcım müstakil evde oturuyorsanız ve oturduğunuz binada ses yalitimi iyi değilse bazı gürültülere katlanmak zorundasınız.
Gece yarısı acılan müzik,tv sesi,süpürge sesi,yüksek sesle konuşma vs hariç insanların wc de taharet muslugunun sesine karışamazsınız.
Zaten açıklamışlar yaşlı ve hasta biriymiş.
Simdi millete atar yapana kadar eminim aklınıza bizim söylediğimiz cin fikirler gelmiştir sizinde.
Mesela oda değiştirmek
Mesela taşınmak
Mesela içerden ses yalitimi yaptırmak gibi..
Gelmediyse yazılmış zaten
Başka ne olabilir çözüm?
Hımmm dedenin ölmesi için dua zinciri??
Tövbe tövbe..
Yok canım ne hakareti ?
Hakaret etmemiş sadece cahillere cevap vermiş
Ya açıkça musluğu açmayın demediniz de burda sikayetiniz bu yönde insanlarda buna göre cevap veriyor size doğal olarak.Bende gidip wc ye girmeyin muslugu acmayin dedigimi hatirlamiyorum zaten.. buraya yazmamin sebebi belki daha once basina gelmis olanlar olabilir diye ayrica akil akildan ustundur bi tavsiye bi oneri icin yazdim , belki binaca toplu bisey yapiliodur die bi cozum amacli yazdim ama herkes duyar kasmaya okadarrrrr merakliki
Evet bende mantikli seyler yazanlara gayet normal cevaplar verdim zaten benim anlamadigim hala neyi direttiginiz size cevap yazmak zorunda degilsiniz mesaja konuyu beyenmediyseniz gecinizzzYa açıkça musluğu açmayın demediniz de burda sikayetiniz bu yönde insanlarda buna göre cevap veriyor size doğal olarak.
Kimsenin duyar kastigi yok mantıklı çözümleri vermişler iste size
Bende size sorayim o zaman
Burada bunların dışında yazılmayan hangi çözüm var aklınızda?
Binaca toplu birşey nedir onu da anlamadım zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?