Tüy döken eşim

Altlarda bir konudaki gibi bir derdim var.oraya yazıp arkdaşın konusunu baltalamak istemedim.

2 senelik evliyim,eşimin yoğun bir işi var.

kişisel temizliğine dikkat ediyor ama.oturduğu yerde sürekli kıl tüy döküyor.zaten vücudunun genelinde kıl problemi var :)

elini saçına atsa saçı dökülüyor,kolunu kaşısa kolundaki kıllar dökülüyor.,atletini değiştiriyor göğüs kısmına yapışıyor.

biraz terlese kıllarda dolayı yapış yapış oluyor yanaşasım gelmiyor.

ama allahtan düzenli olarak duş alır da ordan rahatım biraz.

doktora gidelim belki kan değerlerin düşüktür diyorum.gitmek istemiyor.

genelde salonda ders çalışıyor tv fln yok diye yaa koltuklarımda açık bej 40 kere diyorum şu saçlarınla oynama yada bi zahmet temizle diye. kalktığı yerden bildiğin kedi kalkmış gibi

birinde çok sinirlendirdi ben öbür oda ya gitti sanıyordum.kendi kendime bu adam resmen ayıya 5 kala mı doğmuş dedim o lafın üste 2 gün konuşmadı :)
Lazer yaptırsın uğraşılır dert değil çünkü

Bizde de aynı sorun var. Bir de bunların tüy dökme dönemi oluyor. Adam banyoya bir giriyor çıktığında ayı geçmiş gibi :)

Hani malum çikolata reklamı var. Orada bir tane de goril. He işte ben de artık, dağınık seviyor demek ki diyorum. :D

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

bazı arkadaşlar normal yazmış,abim veya erkek kardeşim yok yani bir erkeğin ev içindeki halini pek bilmiyorum,babamda kalp hastası ve bypaslı olduğundan göğsü ve bacakları temizdi yani.

doktora karşı çıkmasının sebebi, ilaçlara karşı oluşu neden bilmediğim şeyleri yükleyim vücuduma diyor.

yani gerçekten fazla yazıp iğrençleşmeyim ama sırtı,omuzları,beli filan. hep kıl yumağı gibi.hani diyorum geçmişte kullandığın ilaç filan mı vardı da hormonal yan etki yaptı bilmiyorumki diyor.ee bunu anca doktordan öğreniriz diyorum,yanaşmıyor çekiniyormuş doktordan :)

bazen dalga geçiyorum seninkileri yolsak kellere peruk yaparız ,senin doğal kazağın var üşemessin gibi.
ama şu ayıya 5 kala olayından sonra alınmaya başladı . yüzü düşüyor birşey diyince.

yani en azından ofis ortamında çalışğından temizliğine filan dikkat ediyor diye avutuyorum kendimi.
ya yanına oturup elini kolunu mıncırmaya kalksam elim hep tüy oluyor,bu sefer o da utanıyor.

@QUEENofTURKEY in dediği gibi makina ile kısalt biraz diyim bari.

kedi köpek tüyü toplayıcsı değilde ben koli bandıyla toplayım dedim koltuğumu yıprattı.

halının üstünde filan fazla gözükmüyor göze ama,banyoda veya koridorun fayanslarında çok belli oluyor.
Bir de biz lazer cihazı aldık. İki senedir var ama düzenli kullanamadık hiç. Biraz faydası oluyor ama onu da siz yapmak zorundasınız. Allah yardımcımız olsun.

Bir kedim bir de eşim var eşimle kedim kıl dökmede yarışıyor kedim için yapışkanlı tüy toplayıcı rulo alıyoruz ama ben onu genelde eşimin koltuğa ve yatağa döktüğü kıllar için kullanıyorum çok kullanışlı tavsiye ederim iki dakikada fırt fırt kıllar toplanıyor

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

bazı arkadaşlar normal yazmış,abim veya erkek kardeşim yok yani bir erkeğin ev içindeki halini pek bilmiyorum,babamda kalp hastası ve bypaslı olduğundan göğsü ve bacakları temizdi yani.

doktora karşı çıkmasının sebebi, ilaçlara karşı oluşu neden bilmediğim şeyleri yükleyim vücuduma diyor.

yani gerçekten fazla yazıp iğrençleşmeyim ama sırtı,omuzları,beli filan. hep kıl yumağı gibi.hani diyorum geçmişte kullandığın ilaç filan mı vardı da hormonal yan etki yaptı bilmiyorumki diyor.ee bunu anca doktordan öğreniriz diyorum,yanaşmıyor çekiniyormuş doktordan :)

bazen dalga geçiyorum seninkileri yolsak kellere peruk yaparız ,senin doğal kazağın var üşemessin gibi.
ama şu ayıya 5 kala olayından sonra alınmaya başladı . yüzü düşüyor birşey diyince.

yani en azından ofis ortamında çalışğından temizliğine filan dikkat ediyor diye avutuyorum kendimi.
ya yanına oturup elini kolunu mıncırmaya kalksam elim hep tüy oluyor,bu sefer o da utanıyor.

@QUEENofTURKEY in dediği gibi makina ile kısalt biraz diyim bari.

kedi köpek tüyü toplayıcsı değilde ben koli bandıyla toplayım dedim koltuğumu yıprattı.

halının üstünde filan fazla gözükmüyor göze ama,banyoda veya koridorun fayanslarında çok belli oluyor.
Hastalık veya ilaçların yan etkisi değil büyük ihtimalle kıllı olması çünkü halamın kocası kıllıymış oğluda kıllı
Oğlunun karısı çıldırır sabah kalktığında çarşafı toplayıp çırpar geri serer simsiyah kıl oluyor yatak der yani yapısal kabul etmen lazım yapacak bişey yok kıllıların sorunu o

Altlarda bir konudaki gibi bir derdim var.oraya yazıp arkdaşın konusunu baltalamak istemedim.

2 senelik evliyim,eşimin yoğun bir işi var.

kişisel temizliğine dikkat ediyor ama.oturduğu yerde sürekli kıl tüy döküyor.zaten vücudunun genelinde kıl problemi var :)

elini saçına atsa saçı dökülüyor,kolunu kaşısa kolundaki kıllar dökülüyor.,atletini değiştiriyor göğüs kısmına yapışıyor.

biraz terlese kıllarda dolayı yapış yapış oluyor yanaşasım gelmiyor.

ama allahtan düzenli olarak duş alır da ordan rahatım biraz.

doktora gidelim belki kan değerlerin düşüktür diyorum.gitmek istemiyor.

genelde salonda ders çalışıyor tv fln yok diye yaa koltuklarımda açık bej 40 kere diyorum şu saçlarınla oynama yada bi zahmet temizle diye. kalktığı yerden bildiğin kedi kalkmış gibi

birinde çok sinirlendirdi ben öbür oda ya gitti sanıyordum.kendi kendime bu adam resmen ayıya 5 kala mı doğmuş dedim o lafın üste 2 gün konuşmadı :)
O turden bi tane de ben de var :) saca cozum bulamadim ama belinden omzuna ordan da gobek deligine kadar tuy dokucu krem surup rahat ediyom 2 ay falan. Yoksa deli oluyordum yatak yorgan camasirlar yeryer kil tuy oluyor. Bi de yapisiyor kolayina da cikmiyor supurgeye gelmiyor.

Ay cok guldum ya:KK45:
Ayidan 5 dk once dogmus cumlesi nerden geldi akliniza:KK48:
Anadan üryan wcye gitmesini ve bir saglam silkelenmesini oneriyorum ben:KK53:
Sakasi bir yana,lazerdir agdadir oyle sanmam ugrasacagini. Erkekler maalesef bizim gibi hassas degiller boyle konularda.

Doğanın kanunu bizim işyeri de erkekler bir odada toplantı yapsa ora leş gibi kokuyor erkekler savaşçı erkek çocuğu bile huysuz kız daha narin daha duygusal
Kızlar daha temizdir
Buna katılmıyorum
Cinsiyetçi yaklaşım
Doğru değil.

Ama bakımsız erkek kadın kokar
Saçları yağlanır kokar terler kokar

Genellemek yanlış ya :)

Back
X