onlar jilet gibi çıkarır haberin olsun kaşıntıda tahriştenArkadaslar bugun okula bir bayan geldi sewepil duy dokucu zimpara satiyordu bir kac arkadasin kolunda denedi ve gayet etkili oldugunu gorunce dedik bir alip deneyelim. Eve geldim kolumda deneyim dedim aa bir sure sonra kasinti yapmaya basladi. Daha once bu urunu kullanan oldu mu bu etkiler normal mi bir de gercekten etkili mi merak ediyorum sonra daha sert cikarirsa diye de korkmuyor degilim
Arkadaslar bugun okula bir bayan geldi sewepil duy dokucu zimpara satiyordu bir kac arkadasin kolunda denedi ve gayet etkili oldugunu gorunce dedik bir alip deneyelim. Eve geldim kolumda deneyim dedim aa bir sure sonra kasinti yapmaya basladi. Daha once bu urunu kullanan oldu mu bu etkiler normal mi bir de gercekten etkili mi merak ediyorum sonra daha sert cikarirsa diye de korkmuyor degilim
Epilasyon aleti, latex eldivenle yolma, cam sakizi agda favorilerim arasinda. Son 2 de tüy dokucu krem, jiletArkadaslar bugun okula bir bayan geldi sewepil duy dokucu zimpara satiyordu bir kac arkadasin kolunda denedi ve gayet etkili oldugunu gorunce dedik bir alip deneyelim. Eve geldim kolumda deneyim dedim aa bir sure sonra kasinti yapmaya basladi. Daha once bu urunu kullanan oldu mu bu etkiler normal mi bir de gercekten etkili mi merak ediyorum sonra daha sert cikarirsa diye de korkmuyor degilim
Markasini hatirliyor musunuz peki?Herkesten farklı deneyim benimkisi sanırım. Ben lazer sonrası azalmış bacak tüylerimde kullanıyordum. Çok hoşuma gitmişti, tahriş falan olmadı cildimde ve uzun süre tüyler çıkmıyordu. Ayrıca cildim keselenmiş gibi parlıyordu. Ben iyi bişey diye hatırlıyorum bu zımbırtıyı yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?