Tuy dokucu zimpara kullanan

biyoistt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
729
1.194
113
Arkadaslar bugun okula bir bayan geldi sewepil duy dokucu zimpara satiyordu bir kac arkadasin kolunda denedi ve gayet etkili oldugunu gorunce dedik bir alip deneyelim. Eve geldim kolumda deneyim dedim aa bir sure sonra kasinti yapmaya basladi. Daha once bu urunu kullanan oldu mu bu etkiler normal mi bir de gercekten etkili mi merak ediyorum sonra daha sert cikarirsa diye de korkmuyor degilim

onlar jilet gibi çıkarır haberin olsun kaşıntıda tahrişten

O degilde ben sir agdaya cesaret edemiyorum acaba diye diye

Eğer üzerine herhangi bir kayganlaştırıcı vs sürmüyorsanız uzun vadede tüylerinizin sert ve kalın çıkmasından daha önemli bir sorununuz olacak. Cildiniz yıpranacak ve hassaslaşacak.

yillar evvel denemistim. Zimpara gibi oldugu icin hassas ciltlerde tahrise sebep olabilir.
Kil kokune mudahele yapilmadigi icin killarda seyrelme, azalma yapmaz tiras bicagi etkisi verir.
Tiras bicagindan tek farki susuz, sabunsuz kullanimidir. Tavsiye edilebilecek bir urun degildir.

İlk defa duydum. Etkili bişey olsa bile sırf adı "zımpara" diye yine almam. Tahriş edicidir kesin.

Epilasyon aleti, latex eldivenle yolma, cam sakizi agda favorilerim arasinda. Son 2 de tüy dokucu krem, jilet
Senin yazdığını biliyorum ama cildin hassas olduğu için hiç almadım .

Bilmedigim hicbir seyi asla kullanmam. Hele bi de teninize kullanıyorsunuz. Ben evde deterjan olarak bile kullanmam bilmedigim seyi.
Iyi cesaret sizinkisi. Boyle zararli seyler Alalh korusun kolunuzdan bile eder..

Bir ara tatildeyken adamın teki satiyordu,kolumun küçük bir bölümüne deneme yaptı.
Diğer gün bir uyandım kolumun o bölümü yara olmuş ve kızarmıştı.
Yani önermiyorum kesinlikle

tüy dökücü krem gibi, jilet gibi bişey. ama daha kötüsü. tahriş yara

Cildiniz tahriş olmuştur tabii. Etkili bir yöntem olduğunu da sanmıyorum, jiletten bir farkı yoktur.

Herkesten farklı deneyim benimkisi sanırım. Ben lazer sonrası azalmış bacak tüylerimde kullanıyordum. Çok hoşuma gitmişti, tahriş falan olmadı cildimde ve uzun süre tüyler çıkmıyordu. Ayrıca cildim keselenmiş gibi parlıyordu. Ben iyi bişey diye hatırlıyorum bu zımbırtıyı yani :)

Markasini hatirliyor musunuz peki?

Normalde arastirmadan bir urun almam. Ama bu cok aceleye geldi tam okuldan cikicam kadin tanitim yapiyordu bayagi da alan olunca ben de deneyim bir dedim. Ama deneme sonucu inceden inceden bi kasinti hissetmeye basladim. Insallah sonu kotu olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…