Tüy sorunu :$

bilmiyorum ki canım, tatile gittiğimizde herkes kısacık şortlar ya da mayoyla geziyor, ee haliyle insanın gözü takılıyor, hepsinin o sabah almış olması mümkün değil, belki şu köpüklü zıbırtıdan kullanıyolardır sabahları, üst bacaklara epilatör ya da ağda kullanınca kırmızı kırmızı oluyor benim, o gün değil iki gün sonra çıkmam lazım yani o kırmızılıkların tamamen geçmesi için, bende dize kadar bermuda giyiyorum napıyim, denizde de biraz tüylü dolaşıyorum artık:27::27::1:

Evet evet fıs fıslı bir şeyler sıkıyorlar ben de duydum.
Ben bebe yağı sürüyorum bak tavsiye ederim hem yumuşacık hem de mis kokulu.

IYYYY ACABA ARANIZDA BENİM KADAR KILLI VAR MIDIR :) :) eşim resmen kaymak gibi ama ben :( sanki ayı yavrusu :( o yüzden ayda bi kez komple ağdaya gidiyorum kol bacak koltuk altı bikini bölgesi hepsi sonrasında 4 ton renk atıyorum :p genital bölgem için mecburi jilet kullanıyorum ama.

IYYYY ACABA ARANIZDA BENİM KADAR KILLI VAR MIDIR :) :) eşim resmen kaymak gibi ama ben :( sanki ayı yavrusu :( o yüzden ayda bi kez komple ağdaya gidiyorum kol bacak koltuk altı bikini bölgesi hepsi sonrasında 4 ton renk atıyorum :p genital bölgem için mecburi jilet kullanıyorum ama.

Al benden de o kadar arkadaşım. Hormon testi bile yaptırdım ama hormonlarım normal doktor genetik dedi ki babam ve annemde tüylüdür yani. :37: Ağda yaptırıyorum özellikle bacaklarımdaki pürüzsüzlük 1 hafta gidiyor hemen dipler siyah siyah çıkıyor ince ve seyrek tüylü olan bayanlar o halde de gene etek , kapri filan giyebiliyorlar belli olmuyor pek onlarda. Çok çabuk uzuyor benim tüyler bir de sir ağda allerji yapıyor bir haftanın sonunda kızamık gibi kırmızı nokta oluyor her yerim ayrıca batığı, sivilcesi, çektiğim acısı, verdiğim para 1 haftalık pürüzsüzlük için sadece. Bir de ağdaya gelmesi için o bekleme süreci yazın çok sıkıcı oluyor benim de tepem attı artık jilet yapıyorum 2 güne bir duştan önce mac3 aldım acayip pürüzsüz yapıyor hiçbir yerimi de kesmiyor hızlı hızlıı 5 dakkada alıyororum. İşe girince de lazere başlamayı düşünüyorum zaten geçici çözüm olarak mac3 ü buldum. :27:

Son düzenleme:
ben o kadar uğraştım tüm bacağımı sir ağdayla aldım, 1 hafta sonra çıktı tüyler... üst bacaktakiler alttakilere daha ince ama etek falan giyerken belli oldukları için alıyorum. 1 ay pürüzsüz gezme olayını da anlamıyorum. hormonlarımda da sorun yok :ssz:

Al benden de o kadar arkadaşım. Hormon testi bile yaptırdım ama hormonlarım normal doktor genetik dedi ki babam ve annemde tüylüdür yani. :37: Ağda yaptırıyorum özellikle bacaklarımdaki pürüzsüzlük 1 hafta gidiyor hemen dipler siyah siyah çıkıyor ince ve seyrek tüylü olan bayanlar o halde de gene etek , kapri filan giyebiliyorlar belli olmuyor pek onlarda. Çok çabuk uzuyor benim tüyler bir de sir ağda allerji yapıyor bir haftanın sonunda kızamık gibi kırmızı nokta oluyor her yerim ayrıca batığı, sivilcesi, çektiğim acısı, verdiğim para 1 haftalık pürüzsüzlük için sadece. Bir de ağdaya gelmesi için o bekleme süreci yazın çok sıkıcı oluyor benim de tepem attı artık jilet yapıyorum 2 güne bir duştan önce mac3 aldım acayip pürüzsüz yapıyor hiçbir yerimi de kesmiyor hızlı hızlıı 5 dakkada alıyororum. İşe girince de lazere başlamayı düşünüyorum zaten geçici çözüm olarak mac3 ü buldum. :27:

anneme göre bizim de genetik ama neden ben nedeeen :( :( bende bazen üst bacaklarımı tüy dökücü kremle alıyorum ama sir daha temiz :D

ben artık bıktım valla bu tüylerimden hem kalın
hemde siyahlar valla kafada saç kalmadı ama vucut
fulll zaten vucuttakileri kafaya takssam değme zencilere
yanımda sıfır kalır

İp konusunda cok profosyonel degilsen hem kanatabilirsin hem de tuyleri kirarsan daha sert cikabilir. Epilatorde kimi zaman batik yapiyor.kışın sert tuylerle ugrasmak istemiyorsan jilette surme.sararticida aman diyim tuyleri guclendiriyor. Yani en temizi ağda.:)

Benimde üst bacağımdaki tüyler çok seyrek ve incedir ama hiç sevmem tüyü o yüzden bende epilatörle alıyorum. Yumuşacık yapıyor ve bayada gidiyor. Tavsiye ederim :)

İple az az aldığın çok acıtır sir ağda dene bence.. hem fazla acımaz hemde kaymak gibi olur. ben üstlerinide alıyorum tüylerimde seyrelme diyemem ama ince var..

kız allah iyiliğini versin emi güldürdün beni akşam akşam sakın alma jiletle daha beter oluyo daha kalınlaşıyo kökleri bendede bitek ora sorun diğer yerlerde çıkmıyo doğru düzgün bak sana tavsiyem bu sir ağdaların bi çeşidi daha var gerçekten işe yarıo bende daha önce jiletle alıyodum yaşadığım şehirde bi kuaför var hep ona gittim 4.aldırmadan sonra çok azaldı 15 günde bi gidiyosam ayda bi oldu oda özel getirtiyomuş izmirden okadar memnunumki bi daha gittiğimde sorarım ne diye markasını

Back
X