Lazer Epilasyon Tüy sorununa kökten çözüm; Philips Lumea IPL sistemiyle ilgili merak ettiğiniz her şey burada

PhilipsGuzellikUzmani

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
27
5
16
40
Philips Lumea, tüy köklerine yumuşak ışık darbeleri verir. Bunun sonucunda tüy doğal yollarla dökülür ve yeniden büyümesi önlenmiş olur. Bu işlemi düzenli olarak tekrarlarsanız ipeksi ve pürüzsüz bir cilde sahip olursunuz.
IPL (Yoğunlaştırılmış Işık Teknolojisi) adı verilen ve profesyonel güzellik salonlarında kullanılan teknolojiyi temel alan ışık bazlı yenilikçi bir teknoloji kullanır. Philips Lumea sayesinde bu teknolojiyi evinizin rahatlığında, etkili biçimde kullanabilirsiniz.
Yüzünüzdeki (dudak üstü, çene ve favoriler) ve bacaklar, kol altı, bikini bölgesi, karın ve kol gibi vücut bölgelerindeki tüylerden kurtulmanızı sağlar.
Ayrıca kablosuz kullanımı sayesinde istediğiniz yerde rahatlıkla ürünü kullanabilirsiniz.

Merak ettiğiniz, sormak istediğiniz tüm soruları bekliyoruz. :)

Eklentiler

• 10801902_875747132459261_2477303603548433168_n.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 356
ben dün akşam sipariş verdim bu ürünü tek korkum tüylerin tıraşlanıp lazerlenmesinden kaynaklanıyo. sonuçta yüz bu başka bişiye benzemez. tüyler kalınlaşır iyice belli olur diye korkuyorum

ben dün akşam sipariş verdim bu ürünü tek korkum tüylerin tıraşlanıp lazerlenmesinden kaynaklanıyo. sonuçta yüz bu başka bişiye benzemez. tüyler kalınlaşır iyice belli olur diye korkuyorum
Merhaba, cihazı yüzünüzde favori altı hizasında , dudak üstü/bıyık bölgesinde kullanabilirsiniz. Hassas bölgeler için ek bir ürün başlığı mevcuttur. Uygulama yapmadan önce epilasyon uygulayacağınız bölgeyi jilet veya küçük bayan trimmerları yardımı ile traş etmelisiniz. Tüylerinizin rengine uygun ışık yoğunluğu kullanma kılavuzunda yer almaktadır. Uygulamadan sonra tüyleriniz kendiliğinden dökülecektir.

bende bir merkeze mi gitsem yoksa bundan mı alsam bilemedim acaba her bölgede kullanılabiliyor mu? tamamen tüyleri bitiriyor mu? almak için gittiğimde mağazadaki çalışan, alan herkesin kendini yaktığını ve geri getirdiklerini bu yüzden artık satışının olmadığını söyledi bende korktum açıkçası.

Merhaba, cihazı yüzünüzde favori altı, bıyık/dudak üstü hizasında ve vücudunuzda kullanabilirsiniz. Ürünün 2 aylık kullanımı sonucu tüylerde %80'lik azalma gözlenmiştir. Bu oran ürünü düzenli ve talimatlara uygun olarak uygulayan kullanıcılarımızdan elde ettiğimiz sonuçlara göre verdiğimiz orandır. En iyi sonuç için cildinizin ve vücut tüylerinizin rengine uygun ışık yoğunluğu seçmeniz gerekmektedir. Bunun için hazırlanmış tüy tipi ve cilt tipi tablosu kullanma kılavuzunda mevcuttur.

ben ürünü kullandım aradaki farkı ölçmek için bi bacağıma 1 diğer bacağıma 2 kademesinde uygulama yaptım şuan için bi fark yok saha 2 gün oldu kullanalı. bir değişim olursa tekrar yazarım

Bende var kızlar hiç tavsiye etmiyorum dudak üstünde hiç etkili değil tüylerimi kalınlaştırdım ve çoğalttım aksine bide kollarımda denedim bi kaç yerde seyrelme oldu ama diğer tüylerim jiletten dolayı çok kalın ve sert oldu verdiğim paraya yazık

ben de kullanıyorum şuan. öncelikle koltuk altı ve yarım bacak yaptım. 2 kez yaptım. dökülmeye başladığını görünce üst bacak bel kol damyapayım dedim ama akşam şarzı sadece koltuk altı ve yarım bacağa yetti. sabaha kadar şarz ettim. sabah da sadece üst bacak yapabildim ki üst bacağın tamamına bile yetmedi. artık yeniden şarza taktım. artık kısmetse dolunca kol bel ve üst bacağın eksik kalan kısmını yapacağım.
açıkçası üç kez şarzla yapacağımı ummuyordum. zor oldu biraz.

bir de jiletle alınmalı deniyor ya hani, ben ilk yapışımda bacak ve koltukaltını ağdadan birkaç gün geçince yaptım. ağdadan sonra yeniden tüyler deri altında oluşup ama yüzeyden çıkmadan önce. yine de etkili oldu. ilk yapışta jiletlemek şart değil bence. ama ikinci yapışta bir daha ağda yapılamayacağı için mecbur jilet.
yine de ağdadan iyi benim için çünkü ben ağdayı tek başıma yapamıyordum. mutlaka bir yere gitmem gerekiyordu. bunu evde yapabilmek açısından benim için iyi. tüylerin çıkmaması daha bir güzel. iki yapışta koltuk altı ve alt bacak oldukça azaldı. bitmeyenlerin uzama hızı da azaldı. jiletle almsam bile gözükmeyecek kadar az. üçüncüden sonra iyice bitmesini umuyorum.
kendi kendine ağda yapamayanlar, lazere vakit bulamayan veya bitireceğine güvenmeyenler için güzel bir seçenek.

bu arada tamamen bitirmediğini, tüyler bitene kadar iki haftada bir, bitince ayda bire indirmek gerektiğini, yani asla tamamen bitmeyeceğini hatırlatmak lazım. önce insan tamamen bitirdiğini sanıyor lazer diye okuyunca.

son olarak bacak ve koltukaltında en üst, 5. ayarda yapabiliyorum ki ağdada acıdan ölürüm, dayanamam. ama bu en üst ayarı bile çok acıtmıyor. tek tük tüy olan yerlerde daha fazla acıyor. yara bere sivilce gibi bir şeyler varsa acıyor. kasıklarımda bi çok acıdı. genital bölgeye henüz pek denemedim. bikininin üst bölgelerinde bir denedim kasık kadar acımıyor.

bir dezavantajı da uzun sürüyor sanırım. özellikle bacaklar zaman alıyor. ya da benim bacaklar büyük.

kliksa'dan aldım.

kızlar ben evkurdan 15 ay taksitla 1250 tl ye aldım. internette 1000 liraya olan sitelerde var. ben 1 kere yaptım daha sadece bacak ve kol altımı yaptım ondada. haftaya cumartesi 2. seansı uygulıcam. ilk seansta acır die korktuğum için 2. kademede çalıştırmıştım sanırım o yüzden şuan bi etki göremedim. normal jiletle aldığımda çıkan gbi çıktı tüyler

100.000 atış diyo baya gidermi ki o?
Bide iki çeşit var sanırım birinde ekstra olarak plus yazıyo aradaki fark ne ola ki ?
Bide yav gerçekten işe yarıyo mu samimi olun şimdi yani

Bende biraz araştırma yaptm ama genelinde tuylerı kökten bitirmediği sürekli diğer epilasyonlarbgibi kullanılması gerektiği yazıyor dışarda yaptırılan lazerler kadar etkili değil ozmn bu sonuç çıkıyor ilgilenen arkadaş cvplarsanız sevinirim

ben alalı 1 ay oldu ve gözle görülür bir biçimde azalma var tüylerimde. ben yüzüme kullanmıyorum yalnız. bacaklarımda ve koltukaltımda kullandım gerçekten azalma var. çok memnunum çünkü ben polikilinikte de lazer pakedi almıştım ama her seans arası uzun zamanlar koyuyorlar o arada tüyler çıkıyor almayın vs diyorlar bir sürü iş. bu şekilde evimde yapıyorum çok daha iyi yan.ben tavsiye ediyorum açıkçası.

Bide iki çeşit var sanırım birinde ekstra olarak plus yazıyo aradaki fark ne ola ki ?
ben alalı 1 ay oldu ve gözle görülür bir biçimde azalma var tüylerimde. ben yüzüme kullanmıyorum yalnız. bacaklarımda ve koltukaltımda kullandım gerçekten azalma var. çok memnunum çünkü ben polikilinikte de lazer pakedi almıştım ama her seans arası uzun zamanlar koyuyorlar o arada tüyler çıkıyor almayın vs diyorlar bir sürü iş. bu şekilde evimde yapıyorum çok daha iyi yan.ben tavsiye ediyorum açıkçası.

sende neden böyle olduki hiç anlamadım. bence düzenli olarak kullan çünkü ben öyle yapıyorum ve kızlara da yazdığım gibi ciddi azalma var. ama tabi herkesin tüy yapısı farklı olabilir sende belki etki etmemiştir:)

Evet malesef etki etmedi bende üstelik benim tenim beyaz tüylerim koyu renk olmasına rağmen böyle olDu:)

Zehra Hanım merhaba, Lumea Precision Plus IPL ile Lumea Precision IPL arasındaki tek fark atış sayısıdır. Philips Lumea'nın 2 aylık düzenli kullanımı sonucu istenmeyen tüylerde %80 azalma gözlenmiştir. Bu oran, ürünü düzenli ve talimatlara uygun olarak uygulayan kullanıcılarımızdan elde ettiğimiz sonuçlara göre verdiğimiz orandır. En iyi sonuç için cildinizin ve vücut tüylerinizin rengine uygun ışık yoğunluğu seçmeniz gerekmektedir.

Merhaba, Philips Lumea salonlarda kullanılan IPL teknolojisine sahiptir. Cihaz 2 aylık uygulama sonunda istenmeyen tüylerde %80'e varan azalma sağlar. Hormonal değişikliklerden bağımsız olarak tüy çıkmaması prensibiyle çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…