- 27 Şubat 2015
- 27
- 5
- 16
- 40
- Konu Sahibi PhilipsGuzellikUzmani
-
Merhaba, cihazı yüzünüzde favori altı hizasında , dudak üstü/bıyık bölgesinde kullanabilirsiniz. Hassas bölgeler için ek bir ürün başlığı mevcuttur. Uygulama yapmadan önce epilasyon uygulayacağınız bölgeyi jilet veya küçük bayan trimmerları yardımı ile traş etmelisiniz. Tüylerinizin rengine uygun ışık yoğunluğu kullanma kılavuzunda yer almaktadır. Uygulamadan sonra tüyleriniz kendiliğinden dökülecektir.ben dün akşam sipariş verdim bu ürünü tek korkum tüylerin tıraşlanıp lazerlenmesinden kaynaklanıyo. sonuçta yüz bu başka bişiye benzemez. tüyler kalınlaşır iyice belli olur diye korkuyorum
Merhaba, cihazı yüzünüzde favori altı, bıyık/dudak üstü hizasında ve vücudunuzda kullanabilirsiniz. Ürünün 2 aylık kullanımı sonucu tüylerde %80'lik azalma gözlenmiştir. Bu oran ürünü düzenli ve talimatlara uygun olarak uygulayan kullanıcılarımızdan elde ettiğimiz sonuçlara göre verdiğimiz orandır. En iyi sonuç için cildinizin ve vücut tüylerinizin rengine uygun ışık yoğunluğu seçmeniz gerekmektedir. Bunun için hazırlanmış tüy tipi ve cilt tipi tablosu kullanma kılavuzunda mevcuttur.bende bir merkeze mi gitsem yoksa bundan mı alsam bilemedim acaba her bölgede kullanılabiliyor mu? tamamen tüyleri bitiriyor mu? almak için gittiğimde mağazadaki çalışan, alan herkesin kendini yaktığını ve geri getirdiklerini bu yüzden artık satışının olmadığını söyledi bende korktum açıkçası.
ben ürünü kullandım aradaki farkı ölçmek için bi bacağıma 1 diğer bacağıma 2 kademesinde uygulama yaptımbende bir merkeze mi gitsem yoksa bundan mı alsam bilemedim acaba her bölgede kullanılabiliyor mu? tamamen tüyleri bitiriyor mu? almak için gittiğimde mağazadaki çalışan, alan herkesin kendini yaktığını ve geri getirdiklerini bu yüzden artık satışının olmadığını söyledi bende korktum açıkçası.
kaç TL acaba bu ürün ??ben dün akşam sipariş verdim bu ürünü tek korkum tüylerin tıraşlanıp lazerlenmesinden kaynaklanıyo. sonuçta yüz bu başka bişiye benzemez. tüyler kalınlaşır iyice belli olur diye korkuyorum
Merhaba, Philips Lumea SC2006/11 in tavsiye edilen perakende satış fiyatı 1.499,99 TL'dir.kaç TL acaba bu ürün ??
ben alalı 1 ay oldu ve gözle görülür bir biçimde azalma var tüylerimde. ben yüzüme kullanmıyorum yalnız. bacaklarımda ve koltukaltımda kullandım gerçekten azalma var. çok memnunum çünkü ben polikilinikte de lazer pakedi almıştım ama her seans arası uzun zamanlar koyuyorlar o arada tüyler çıkıyor almayın vs diyorlar bir sürü iş. bu şekilde evimde yapıyorum çok daha iyi yan.ben tavsiye ediyorum açıkçası.100.000 atış diyo baya gidermi ki o?
Bide iki çeşit var sanırım birinde ekstra olarak plus yazıyo aradaki fark ne ola ki ?
Bide yav gerçekten işe yarıyo mu samimi olun şimdi yani
sende neden böyle olduki hiç anlamadım. bence düzenli olarak kullan çünkü ben öyle yapıyorum ve kızlara da yazdığım gibi ciddi azalma var. ama tabi herkesin tüy yapısı farklı olabilir sende belki etki etmemiştir:)Bende var kızlar hiç tavsiye etmiyorum dudak üstünde hiç etkili değil tüylerimi kalınlaştırdım ve çoğalttım aksine bide kollarımda denedim bi kaç yerde seyrelme oldu ama diğer tüylerim jiletten dolayı çok kalın ve sert oldu verdiğim paraya yazık
Evet malesef etki etmedi bende üstelik benim tenim beyaz tüylerim koyu renk olmasına rağmen böyle olDu:)sende neden böyle olduki hiç anlamadım. bence düzenli olarak kullan çünkü ben öyle yapıyorum ve kızlara da yazdığım gibi ciddi azalma var. ama tabi herkesin tüy yapısı farklı olabilir sende belki etki etmemiştir:)
bence sen yinede kullanmaya devam et, kıl köklerin sertse eğer belki zamanla zayıflayıp o şekilde dökülme sağlar:)Evet malesef etki etmedi bende üstelik benim tenim beyaz tüylerim koyu renk olmasına rağmen böyle olDu:)
Zehra Hanım merhaba, Lumea Precision Plus IPL ile Lumea Precision IPL arasındaki tek fark atış sayısıdır. Philips Lumea'nın 2 aylık düzenli kullanımı sonucu istenmeyen tüylerde %80 azalma gözlenmiştir. Bu oran, ürünü düzenli ve talimatlara uygun olarak uygulayan kullanıcılarımızdan elde ettiğimiz sonuçlara göre verdiğimiz orandır. En iyi sonuç için cildinizin ve vücut tüylerinizin rengine uygun ışık yoğunluğu seçmeniz gerekmektedir.100.000 atış diyo baya gidermi ki o?
Bide iki çeşit var sanırım birinde ekstra olarak plus yazıyo aradaki fark ne ola ki ?
Bide yav gerçekten işe yarıyo mu samimi olun şimdi yani
Merhaba, Philips Lumea salonlarda kullanılan IPL teknolojisine sahiptir. Cihaz 2 aylık uygulama sonunda istenmeyen tüylerde %80'e varan azalma sağlar. Hormonal değişikliklerden bağımsız olarak tüy çıkmaması prensibiyle çalışır.Bende biraz araştırma yaptm ama genelinde tuylerı kökten bitirmediği sürekli diğer epilasyonlarbgibi kullanılması gerektiği yazıyor dışarda yaptırılan lazerler kadar etkili değil ozmn bu sonuç çıkıyor ilgilenen arkadaş cvplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?