- 5 Haziran 2009
- 69
- 9
- 86
- 34
- Konu Sahibi PhilipsGuzellikUzmani
-
Philips Lumea, tüy köklerine yumuşak ışık darbeleri verir. Bunun sonucunda tüy doğal yollarla dökülür ve yeniden büyümesi önlenmiş olur. Bu işlemi düzenli olarak tekrarlarsanız ipeksi ve pürüzsüz bir cilde sahip olursunuz.
IPL (Yoğunlaştırılmış Işık Teknolojisi) adı verilen ve profesyonel güzellik salonlarında kullanılan teknolojiyi temel alan ışık bazlı yenilikçi bir teknoloji kullanır. Philips Lumea sayesinde bu teknolojiyi evinizin rahatlığında, etkili biçimde kullanabilirsiniz.
Yüzünüzdeki (dudak üstü, çene ve favoriler) ve bacaklar, kol altı, bikini bölgesi, karın ve kol gibi vücut bölgelerindeki tüylerden kurtulmanızı sağlar.
Ayrıca kablosuz kullanımı sayesinde istediğiniz yerde rahatlıkla ürünü kullanabilirsiniz.
Merak ettiğiniz, sormak istediğiniz tüm soruları bekliyoruz. :)
Canım Merhaba bende almayi düşünüyorum bu aleti de bi şey sorucam her alıştı mi jilet kullanıp sonra onu kullanicazben de kullanıyorum şuan. öncelikle koltuk altı ve yarım bacak yaptım. 2 kez yaptım. dökülmeye başladığını görünce üst bacak bel kol damyapayım dedim ama akşam şarzı sadece koltuk altı ve yarım bacağa yetti. sabaha kadar şarz ettim. sabah da sadece üst bacak yapabildim ki üst bacağın tamamına bile yetmedi. artık yeniden şarza taktım. artık kısmetse dolunca kol bel ve üst bacağın eksik kalan kısmını yapacağım.
açıkçası üç kez şarzla yapacağımı ummuyordum. zor oldu biraz.
bir de jiletle alınmalı deniyor ya hani, ben ilk yapışımda bacak ve koltukaltını ağdadan birkaç gün geçince yaptım. ağdadan sonra yeniden tüyler deri altında oluşup ama yüzeyden çıkmadan önce. yine de etkili oldu. ilk yapışta jiletlemek şart değil bence. ama ikinci yapışta bir daha ağda yapılamayacağı için mecbur jilet.
yine de ağdadan iyi benim için çünkü ben ağdayı tek başıma yapamıyordum. mutlaka bir yere gitmem gerekiyordu. bunu evde yapabilmek açısından benim için iyi. tüylerin çıkmaması daha bir güzel. iki yapışta koltuk altı ve alt bacak oldukça azaldı. bitmeyenlerin uzama hızı da azaldı. jiletle almsam bile gözükmeyecek kadar az. üçüncüden sonra iyice bitmesini umuyorum.
kendi kendine ağda yapamayanlar, lazere vakit bulamayan veya bitireceğine güvenmeyenler için güzel bir seçenek.
bu arada tamamen bitirmediğini, tüyler bitene kadar iki haftada bir, bitince ayda bire indirmek gerektiğini, yani asla tamamen bitmeyeceğini hatırlatmak lazım. önce insan tamamen bitirdiğini sanıyor lazer diye okuyunca.
son olarak bacak ve koltukaltında en üst, 5. ayarda yapabiliyorum ki ağdada acıdan ölürüm, dayanamam. ama bu en üst ayarı bile çok acıtmıyor. tek tük tüy olan yerlerde daha fazla acıyor. yara bere sivilce gibi bir şeyler varsa acıyor. kasıklarımda bi çok acıdı. genital bölgeye henüz pek denemedim. bikininin üst bölgelerinde bir denedim kasık kadar acımıyor.
bir dezavantajı da uzun sürüyor sanırım. özellikle bacaklar zaman alıyor. ya da benim bacaklar büyük.
kliksa'dan aldım.
Evet canım lazer yaptıktan sonra tüyleri canlandırmamak için bir daha Kökten çekemiyorsun. Ben de başta kara kara düşünmüştüm ama ilk yapışımda jilet vurmadım. Ağda yaptırıp Tüyler çıkmadan hemen önce yaptım ilk lazerimi. Sonra hemen tüyleri azaltıyor zaten. 3. 4. Vuruşta Kıllar gözüme batmayacak kadar azaldı. Tüyler azalınca jilet vurmak Endişe ettirmiyor.Canım Merhaba bende almayi düşünüyorum bu aleti de bi şey sorucam her alıştı mi jilet kullanıp sonra onu kullanicaz
Yani simdi önce jiletle alayım peki ne kadar sonra lazeri yapayım tüyler çıktıktan sonra mı canimEvet canım lazer yaptıktan sonra tüyleri canlandırmamak için bir daha Kökten çekemiyorsun. Ben de başta kara kara düşünmüştüm ama ilk yapışımda jilet vurmadım. Ağda yaptırıp Tüyler çıkmadan hemen önce yaptım ilk lazerimi. Sonra hemen tüyleri azaltıyor zaten. 3. 4. Vuruşta Kıllar gözüme batmayacak kadar azaldı. Tüyler azalınca jilet vurmak Endişe ettirmiyor.
Jiletledikten sonra hemen yap. Eğer jilet tahriş eder lazer acıtırsa yarın gün sonra ya da ertesi gün hemen yap. Çünkü hiç tüy olmaması gerekiyor. Tüyler çıkarsa lazer tüy köklerini değil deri Üzerindeki tüyleri Görüyor. Hem de acıyor tüylü yerlere yaptığında. Tüylü yere yapmanın bir faydası yokmuş o yüzden jiletten sonra mümkün olduğunca zaman Geçirme.Yani simdi önce jiletle alayım peki ne kadar sonra lazeri yapayım tüyler çıktıktan sonra mı canim
http://download.p4c.philips.com/files/s/sc2003_11/sc2003_11_dfu_tur.pdf bende şimdi buldum ki siz yazdınız:)Herkese merhabalar, ben bır ay once bu cıhazı satın aldım fakat ıcınden turkce kullanım klavuzu cıkmadı, sosyal medyadan da phılıpse sorunumu bıldırdım fakat yardımcı olan cıkmadı, kullanama klavuzu ıle ılgılı yardımcı olabılecek biri var mı????
Ayyy bu harika cok tesekkür ederimhttp://download.p4c.philips.com/files/s/sc2003_11/sc2003_11_dfu_tur.pdf bende şimdi buldum ki siz yazdınız:)
Merhaba, Philips Lumea SC2006/11'in yanında Türkçe hazırlanmış bir CD bulunmaktadır. Buna ek olarak PDF formatında kullanma kılavuzu isterseniz 0 850 222 7 445 numaralı müşteri hizmetlerimizi arayarak müşteri temsilcilerimizden talep edebilirsiniz.2003/11 klavuzunu okudum fakat benim elimdeki ürün 2006/11. Bu cıhazların kullanımı aynı mı? Yada 2006/11 in klavuzu var mı?
Merhaba, ürünün 2 ay boyunca düzenli kullanımı sonucunda tüylerde %80' e varan azalma gözlenmiştir. Yapılan araştırmalarımız sonucu verdiğimiz bu oran alt bacak sonuçlarına göre belirlenmiştir. Özel bölgedeki tüy yoğunluğu, rengi, tipi dolayısıyla bacaklardakinden farklıdır, biraz daha zaman alabilir. Düzenli kullanım sonrasında aynı sonucu özel bölgeler için de alabilirsiniz.2-3 aydır kullanıyorum. son modeli, 140.000 atış olanından aldık. Bacak, koltuk altı ve bıyıklarda 2-3 seansta etkisini gördüm. Azaldı ve döküldü. çok az kaldı geriye ama genital bölgede henüz bir faydasını göremedim. kullanmaya devam ediyorum.
Merhaba, Philips Lumea doğal rengi koyu sarışın, kahverengi ve siyah olan tüyler için uygundur. Paylaştığımız linkte tıklayarak cilt tipi/vücut tüyü tipi tablosunu inceleyebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.Sarı tüylerde falan da etkili oluyor mu acaba cihaz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?