Lazer Epilasyon Tüy sorununa kökten çözüm; Philips Lumea IPL sistemiyle ilgili merak ettiğiniz her şey burada

ben lumea comfort aldım. Işık akışı farklarına dikkat etmeden aldım şimdi baktım diğerlerinde ışık akışı 2-6 iken bunun 1,2-3,6 arasında bu sonuç almamızda önemli fark yaratır mı?

Canım Merhaba bende almayi düşünüyorum bu aleti de bi şey sorucam her alıştı mi jilet kullanıp sonra onu kullanicaz

Canım Merhaba bende almayi düşünüyorum bu aleti de bi şey sorucam her alıştı mi jilet kullanıp sonra onu kullanicaz
Evet canım lazer yaptıktan sonra tüyleri canlandırmamak için bir daha Kökten çekemiyorsun. Ben de başta kara kara düşünmüştüm ama ilk yapışımda jilet vurmadım. Ağda yaptırıp Tüyler çıkmadan hemen önce yaptım ilk lazerimi. Sonra hemen tüyleri azaltıyor zaten. 3. 4. Vuruşta Kıllar gözüme batmayacak kadar azaldı. Tüyler azalınca jilet vurmak Endişe ettirmiyor.

Yani simdi önce jiletle alayım peki ne kadar sonra lazeri yapayım tüyler çıktıktan sonra mı canim

Yani simdi önce jiletle alayım peki ne kadar sonra lazeri yapayım tüyler çıktıktan sonra mı canim
Jiletledikten sonra hemen yap. Eğer jilet tahriş eder lazer acıtırsa yarın gün sonra ya da ertesi gün hemen yap. Çünkü hiç tüy olmaması gerekiyor. Tüyler çıkarsa lazer tüy köklerini değil deri Üzerindeki tüyleri Görüyor. Hem de acıyor tüylü yerlere yaptığında. Tüylü yere yapmanın bir faydası yokmuş o yüzden jiletten sonra mümkün olduğunca zaman Geçirme.

Herkese merhabalar, ben bır ay once bu cıhazı satın aldım fakat ıcınden turkce kullanım klavuzu cıkmadı, sosyal medyadan da phılıpse sorunumu bıldırdım fakat yardımcı olan cıkmadı, kullanama klavuzu ıle ılgılı yardımcı olabılecek biri var mı????

Merhaba arkadaşlar philips ipl cihazların 3 farklı modeli var sc2003/11, sc2006/11 ve sc1981/00 modelleri var. İlk ikisi büyük olanlar diğeri de comfort denilen daha küçük olan cihaz. Ben bu cihazları karşılaştırdığımda atış sayılarında ve ışık akışında farklılık olduğunu gördüm. Bu ışık akışı comfort da daha az ve bunun sonucu etkileyip etkilemeyceğini sordum. Merak edenler için cevap aşağıdaki gibi.
tüketici Danışma Merkezimize göndermiş olduğunuz e-mail için teşekkür ederiz.

Philips Lumea Comfort’un içinde değiştirmeniz gerekmeyen yüksek performanslı bir lamba bulunur. Bu lamba,100.000 defadan fazla yanıp sönebilir. Bu dayanıklı tasarım elde ettiğiniz sonuçları 5 yıldan uzun süre boyunca sürekli olarak korumanızın yanı sıra pahalı yedek lambalara gerek duymayacağınız için tasarruf etmenizi sağlar.

Cihaz, tüyü ve cilt altındaki kökü ısıtarak çalışır. Tüydeki ve tüy kökündeki melanin gönderilen ışık atımlarını emer.

Philips Lumea Precision IPL SC2006/11 ise 140.000 üzerinde atış üretir. İki ürun çalışma prensipleri aynıdır. Atış miktarları farklıdır. Bu da sadece ürünün ömrünü uzatır. sc2006 ortalama 10 yıldan daha fazla kullanıla bilinir. Sc2006 sonradan üretildiği için daha yeni ve ışık akımı yüksektir. Ancak bu uygulamanın kalitesini etkilemez.

Lumea Precision Plus içerisinde hassas bölge başlığı varken Comfort ürününde bulunmaz.
Comfort cilt tonunuzu algılar, diğerinde 5 tondan kendinize en yakın olanı seçmeniz gerekir.
Lumea Precision Plus çantası vardır ve kablosuzdur, minimum 370 seans yapılabilir. Comfort ise kablolu ve çantasızdır.

Bunların haricinde iki ürün arasında bir farklılık bulunmamaktadır ve çalışma sistemleri aynıdır.

Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,

Türk Philips Ticaret A.Ş.

2003/11 klavuzunu okudum fakat benim elimdeki ürün 2006/11. Bu cıhazların kullanımı aynı mı? Yada 2006/11 in klavuzu var mı?
Merhaba, Philips Lumea SC2006/11'in yanında Türkçe hazırlanmış bir CD bulunmaktadır. Buna ek olarak PDF formatında kullanma kılavuzu isterseniz 0 850 222 7 445 numaralı müşteri hizmetlerimizi arayarak müşteri temsilcilerimizden talep edebilirsiniz.

2-3 aydır kullanıyorum. son modeli, 140.000 atış olanından aldık. Bacak, koltuk altı ve bıyıklarda 2-3 seansta etkisini gördüm. Azaldı ve döküldü. çok az kaldı geriye ama genital bölgede henüz bir faydasını göremedim. kullanmaya devam ediyorum.

Merhaba, ürünün 2 ay boyunca düzenli kullanımı sonucunda tüylerde %80' e varan azalma gözlenmiştir. Yapılan araştırmalarımız sonucu verdiğimiz bu oran alt bacak sonuçlarına göre belirlenmiştir. Özel bölgedeki tüy yoğunluğu, rengi, tipi dolayısıyla bacaklardakinden farklıdır, biraz daha zaman alabilir. Düzenli kullanım sonrasında aynı sonucu özel bölgeler için de alabilirsiniz.

Bu ürünü ben de yaklaşık bir ay önce filan aldım, 140.000 atış olandan benimkisi. Kısaca anlatayım sormak isteyen istediğini sorabilir... Baştan benim de korkularım vardı, yanar mıyım gerçekten faydasını görür müyüm diye ama bu riskleri göze aldım. Ben de çok araştırdım almadan önce ama malesef doğru düzgün bilgi veren kimseler yok. Kullanmadan önce jiletle tüylerin alınması gerekiyor ve çıkmaları beklenmeden bu cihaz kullanılmalı. Cilt teni ve tüy rengine göre kademeleri var kendinize en uygununu seçiyorsunuz. Eğer tüyleriniz çok açık renk veya kızıl tonlarındaysa bu cihazdan verim almanız çok zorlaşır. Ten renginiz çok koyuysa fakat bu koyuluk kutuda tarif ettiğine göre bi hayli olmalı zenci teni gibi mesela o zaman da yanma ihtimaliniz var. Bunlara dikkat ederseniz sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Mesela benim ten rengim çok açık ve tüylerim de çok koyu bu yüzden çok faydasını gördüm, direkt etki etmeye başladı. İlk kullandıktan sonra iki hafta ara vermeniz gerekiyor, iki hafta boyunca tüylerinize müdehale etmeyin yani hiç bi yöntem kullanmayın almak için. İki hafta sonra zaten belli yerlerde çıkacak belli yerlerde çıkmayacak yani hemen farkı görebileceksiniz ama kullanmaya devam edin. iki ay boyunca iki haftada bir kullanın, bu süreyi kısaltmayın çünkü cildinizde tahrişler olabilir daha fazla acı hissedebilirsiniz. Bendeniz bu hataya düştüm sabırsız olduğum için iki haftayı bekleyemedim bir hafta arayla kullandım ve hissettiğim acı çok fazla arttı sonra hemen bıraktım. Bu cihazla yanan arkadaşlar da muhtemelen kullanma talimatına uymadıkları için sıkıntı yaşamışlardır ki onlara da hak vermek lazım ben de kullanma klavuzunun türkçesini hiç bir yerde bulamamıştım en sonunda bi arkadaşımdan rica ettim o çevirdi. O yüzden merak ettiklerinizi sorun lütfen. Ben cihazı 1200 tl ye bimeksten aldım ve 2 yıl firma 3 yıl da bimeks garantisi aldım bu benim için çok önemliydi şu an 5 yıllık garantisi oldu elimdeki cihazın. Bacaklarımda kullandım şu an küçük çıkan tüyler bile uzayamadan döküldüler bi kısımda da normal tüyler çıktı, yani kısım kısım tüyler bitti. Koltukaltı tüylerimde de kullandım şu an hem çok ince hem çok az çıkıyor bir ay daha kullansam tamamen bitecek sanki. Ve bikini bölgesinde kullandım orası biraz daha fazla acıdı ama kesinlikle bi agda kadar degil kıyaslanamaz bile iğne batması gibi bi acı yani lafı bile olmuyor inanın. Yüzümde henüz kullanmadım açıkçası biraz çekimserim yüzüme jilet vurmak istemiyorum eğer cesaret edersem onu da yazarım. Son olarak kollarımda kullandım ama kollarıma jilet vurmadım henüz bir kere kullandım ve onu da önce normal epilasyon aletiyle alıp derimin altında büyümelerini gözle görünür olmalarını bekledim ondan sonra bu cihazı kullandım ve şu an bazı yerlerde hiç çıkmadı bazı yerlerde çıktı. Bayağı uzun bi yazı oldu özetle ben çok memnun kaldım arkadaşlar. Aklınıza gelebilecek her yöntemi deneyin hiç birisi bu cihaz kadar zahmetsiz değil. Tüyleri uyutuyor diyenler oluyor uyutsa bile uzun süre rahatlığını yaşıyorsunuz bu çok önemli. Pürüzsüz bi cilde sahip oluyorsunuz ve ev rahatlığında istediğiniz gibi kullanıyorsunuz. Güzellik salonlarına da para bayılmak gerekiyor ama bu cihaz o parayı daha çok hakediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…