ben bundan 2 yıl önce falan merkep sidiği ile zırnığı karışırıtp tüylere sürünce bi daha çıkmadığını okumuştum.tabi hemen denemeye karar verdik ilk önce köyden istettik ama elimize geç ulaştığı için beklemiş çişti sanırım:)onu zırnıkla karıştırıp sürdük bi fark göremedik. ama ben pes etmedim bu kez tazesini bulduk:)hemen akşamına kullanmam lazımdı da alınacak yerim yoktu:)ben de göbeğimin bi bölümünde bacağımın çıkan kısımlarında bi de belimin küçük bi bölümünde denedim aradan bir ay geçti iki ay geçti çıkacaklar heralde diye bekliyorum ama yokk:)artk çıkmayacaklarını anladığımda 4 ay falan olmuştu.şu an belimde avuç içi kadar büyüklüğünde tüysüz bi boşluk var göbeğimin alt kısmı temiz ve alt bacaklarımda büyük büyük boşluklar var çünkü hepsini almamıştım alıp zırnıkla çiş sürdüğüm yerler de çıkmadı.hatta geçen ağdacıya gittim ne kullandın bacaklarına buralarda niye tüy yok ki dedi. şimdi tekrar eşek çişinin peşine düşücem:) çünkü epilasyonla öyle bir sene iki sene uğraşamam. tekrar uyguladıktan sonra sonuçları yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?