- 5 Mart 2013
- 164
- 43
- 28
- Konu Sahibi Rengarenkolmak
-
67den 55 e düşmeniz güzel olur tabi. ama bunu kendiniz için yapın başkası için değil..
elinizi tutmuş, sizinle öpüşmüş.. Sonrada red etmiş.. Ben olsam uğraşmazdım.. Zira yine üzülen siz olabilirsiniz..
o kadar düşük bir erkeğin neden ilgisini çekmeye çalışyosun. elini tutuyor öpüyor ve ilişki düşünmüyor. seni ne olarak görüyor sen hiç bunu düşündün mü? hala onun ilgisin çekmeye çalışyosun. yazık
senı ıstemeyen bır adamı ıntıkam ugruna cezbetmek ıcın bu kadar ugrasacagına sen kendıne bakıp dıyetını-sporunu yap-gıyımıne özen göster gör bak kapına kimler kimler gelecek.....Reddedilmiş bir kadın o erkeğin ilgisini tekrar nasıl kazanır?
Özellikle günümüz gerçeği sosyal medyadan nasıl davranmalı.
*Birbirimizi takip ediyoruz.
Çünkü biz arkadaştık ve sonrasında bir hoşlanma oldu. Buluştuğumuzda elimi tuttu, Öpüştük vs evet vs si de var.
Ama ilişki düşünmediğini söyledi, seni çok özlüyorum ama sevgili olacak kadar bir aşk olmadı dedi.
Baylar bayanlar vazgeç demeyin. Bu belki de bir hırs oldu beni anlayın.
Tekrar ilgisini çekmek istiyorum.
Tarzimi degistirip 25 30 güne bir kaç fotograf atayim diyorum?
82 den 67 ye düştüm. O beni 67 yken biliyor şimdi 55 hedefim ve spor yapiyorum.
Bana bir plan program yapar mısınız lütfen.
Deneyimleyenler özellikle....
alfa erkeği ne gı?kadesa E eftelya2015
Kızlar bir konuda dürüst olacağım...
Tensel olarak çok etkilendim.
Şu alfa erkeği dediğimiz bir tip bu.
Karşımıza her daim çıkabilecek bir tip aura değil. Lütfen bir akıl
Valla olay tensel çekimle bitseydi zaten.
Bence şöyle olur; sen zayıflayıp edene kadar o başkalarıyla takılır sonra sen tataaam işte ben diye karşısına çıkarsın sonra bu seni öpüp koklayıp aşk duyamayan adam hmm fiziği daha iyi olmuş der sende aşık oldu sanarsın ve böyle sürüncemede gidip gelirsin.
Değişeceksen kendin için değiş, şu an göremiyorsun gerçekleri.
Erkekler hele ki böyle dengesiz ne istediğini bilmeyen bir adamı tepetaklak etmek zor olmasa gerek...bayan olarak yazıyorum
bu çabalarınız sonuc vermez
eger oyle olsaydı hıcbırımız evlı kalamazdık kocalarımız gonlunu baskalarına daha guzellerıne ıllakı daha guzellerıne kaptırabılırdı
bence o bayım baska bırıyle beraber
sızıde ıstemıyor net
ben senın yerınde olsam onca kıloyu vererek vucuduma deformasyon bıle saglamazdımErkekler hele ki böyle dengesiz ne istediğini bilmeyen bir adamı tepetaklak etmek zor olmasa gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?