Tüyo gerekli baylar bayanlar

Bak bu vardığın sonuca varmaya çalışıyorum anlıyor musun beni...
Deneyimledigin için bu kadar soruyorum, peki bunun seni kovalamasi ne zaman başladı gün olarak. Psikolojik bir zamanlama da var bu gibi durumlarda çünkü

25 30 güne resim atayim diyorsan sen baya baya kafana koymussun bu adami
hani 4-5 ay aramasa sormasa bile bekliyecek gibisin..
bilemiyorum ama pek zorlamaya degmez cunku nasibinde olsaydi olurdu..böylesi senin icin daha hayirli olmustur? basina bela alarak sonradan daha cok üzülme

Siz de beyin dalganızı alfa'ya çevirebilirsiniz. Bununla ilgili kitaplar var ama onu etkilemek için değil, kendiniz için. Peşinden gittiği biri var gibi görünüyor. Çabadan ziyade akışına bırakmanız en güzeli..

Kitabı d&r da bulabilir miyim dersin?
Adı sanı nedir bu hazinenin

Özleyerek uyandım. Arkadaşlığını özledim. Ten uyumunu düşünmemeye çalışıyorum.
Aceleci davrandı ben de öyle erken isyan ettim. Anlasabilirdik.

Özleyerek uyandım. Arkadaşlığını özledim. Ten uyumunu düşünmemeye çalışıyorum.
Aceleci davrandı ben de öyle erken isyan ettim. Anlasabilirdik.

Belki devrede olmasanız kendinizi hatırlatmayarak yani, değerinizi anlayacak. Diyorum ya, akışına bırakın. Zaman en güzel belirleyicidir.

@kadesa @eftelya2015
Kızlar bir konuda dürüst olacağım...
Tensel olarak çok etkilendim.
Şu alfa erkeği dediğimiz bir tip bu.
Karşımıza her daim çıkabilecek bir tip aura değil. Lütfen bir akıl

canım yaşın küçük heralde ne kadr basit şeylere heves ediyorsun. alfa erkekleri işte anca böyle öpüşür vs vs yapar 2. gün de aynısnı başka kıza yapar. öyle filmlerdeki gibi aşırı yakışıklı karizmatik çapkın erkekler birden birehayatının kadınını bulup evlere kapanmıyor, tam tersi tam gaz çapkınlıkklarına devam ederler.. ayrıca seni reddetmiş ve umursamayan birinin peşinden koşmak yerine yine 55 e düşüp sana değer verecek birini bulup mulu olmayı denesen?

Yaşım küçük değil :) ama alfa kadını olmakta geç kaldım da sayılmaz.

Yaşım küçük değil :) ama alfa kadını olmakta geç kaldım da sayılmaz.

alfa kadını olmak bu değil ki. hrekesten daha güzel ve ilgi çekici olmak alfa kadını olmaktır. senreddedildiğin birinin peşinden koşuyorsun farklı şeyler ayrıca da çok yüzeysel bir ilişki olduğu çok belli. aklın bi karış havada. ciddi ilişkiler böyle başlamaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…