- 5 Mart 2013
- 164
- 43
- 28
- Konu Sahibi Rengarenkolmak
-
Bak bu vardığın sonuca varmaya çalışıyorum anlıyor musun beni...taşlar hazır mı, birazdan büssürü taş yiyeceğim :))
ben böyle biriyle tanışmıştım bi zaman, neyse çocuk nası hoş nası seksi anlatamam vücut boy pos tip o biçim, o da bana bayıldı hafiften etkileşiyoruz ama bişey var beni rahatsız eden. neyse biz bi gün karanlıkta elimizde kahveler duruyoruz yağmur da var romantikliğe gel, sevgili falan değiliz ama öpüştük falan ama bizde öyle ileri giden çok bişey olmadı. o an anladım beni rahatsız eden şeyi. ben onu nasıl deli gibi çekiyosam o beni bi o kadar itti tensel olarak. yani adamdan hoşlandım evet ama tensel uyum olarak kaldırım taşını öpsem daha heyecanlanırdım. belki çocuk da size karşı böyle hissetmiştir. sonra ben kendimi geri çektim boşa ümit vermemek için, ben çektikçe kaçan kovalanır malum çocuk üstüme düştükçe düştü, en son o kadar bunaldım ki çat diye engelledim.
o yüzden uğraşmayın derim.
Kitabı d&r da bulabilir miyim dersin?Siz de beyin dalganızı alfa'ya çevirebilirsiniz. Bununla ilgili kitaplar var ama onu etkilemek için değil, kendiniz için. Peşinden gittiği biri var gibi görünüyor. Çabadan ziyade akışına bırakmanız en güzeli..
Özleyerek uyandım. Arkadaşlığını özledim. Ten uyumunu düşünmemeye çalışıyorum.Siz de beyin dalganızı alfa'ya çevirebilirsiniz. Bununla ilgili kitaplar var ama onu etkilemek için değil, kendiniz için. Peşinden gittiği biri var gibi görünüyor. Çabadan ziyade akışına bırakmanız en güzeli..
Kitabı d&r da bulabilir miyim dersin?
Adı sanı nedir bu hazinenin
Bugün alındı bil hmmmmm hummmMetin Hara - aşkın istilası yol
Özleyerek uyandım. Arkadaşlığını özledim. Ten uyumunu düşünmemeye çalışıyorum.
Aceleci davrandı ben de öyle erken isyan ettim. Anlasabilirdik.
@kadesa @eftelya2015
Kızlar bir konuda dürüst olacağım...
Tensel olarak çok etkilendim.
Şu alfa erkeği dediğimiz bir tip bu.
Karşımıza her daim çıkabilecek bir tip aura değil. Lütfen bir akıl
Yaşım küçük değil :) ama alfa kadını olmakta geç kaldım da sayılmaz.canım yaşın küçük heralde ne kadr basit şeylere heves ediyorsun. alfa erkekleri işte anca böyle öpüşür vs vs yapar 2. gün de aynısnı başka kıza yapar. öyle filmlerdeki gibi aşırı yakışıklı karizmatik çapkın erkekler birden birehayatının kadınını bulup evlere kapanmıyor, tam tersi tam gaz çapkınlıkklarına devam ederler.. ayrıca seni reddetmiş ve umursamayan birinin peşinden koşmak yerine yine 55 e düşüp sana değer verecek birini bulup mulu olmayı denesen?
Yaşım küçük değil :) ama alfa kadını olmakta geç kaldım da sayılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?