Tüyo gerekli baylar bayanlar

Şimdi şekerim alfa erkekleri ilgili gözlemim, genelde iddialı kadınlarla flört ediyorlar. Giyimi, aurası veya tipi standartın üstünde , sokakta yürürken başını çevirip 2. kez bakacağın kadınlarla ilgileniyorlar genelde. Özgüven ve aura çok önemli.

İşyerindeki şefim evli, metres sevgili ne derseniz diyin ararken olmazsa olmazı zeka ve kariyer. Adam çok çok zeki olmayan, sıradan kadınlara asla bakmıyor. Yeni bulduğu hatun genç, güzel, avukat, aileden zengin, zehir gibi kafası ve dili var.

Bu tip heriflerle ilgili 2. gözlemim , ortalama üstü kadınlarla takılıp ortalama, bir numarası olmayan ama güven veren, seven kadınlarla evlendikleri. Ortalama derken karizması , aurası, tipi , mesleği hiper süper olmayan ama toplum ortalamasında özellikleri olan demek istedim.

Sonuca geleyim, alfa kadını olmak zor. Aklınla, karizmanla, giyiminle, eğitiminle, fiziğinle....her şeyinle mükemmel olmaya çalışmak zor, gereksiz, yorucu. Lakin adamın önüne gelenle sürtmesini sabırla köşede beklersen pekala bu adamla evlenme olasılığın var. Eninde sonunda takılmaktan sıkılıp evlenmek istediğinde orda olursan şansın olabilir.

Ama yok ben ille de isterim dersen...o zaman karakter ve özgüven olarak da güçlenmen gerek. Mesela sadece zayıflamak için spor yapma, bireysel ve rekabetçi bir spora yönel, tenis, kickbox gibi anlatabildim mi?

Ünv. okuyorsan çok çalış, derslerini mükemmel yapmaya çalış. Çalışıyorsan yüksek lisansa başla, en zorlayıcı tez konusu ve danışmanını seç. Bunları yapmak içinden geliyorsa, karakterinde rekabet, güç varsa gir gitsin, yoksa kendini zorla itele. Alfaya meydan okuman için kendinin de alfa olman gerek, anlatabildim mi?

Son düzenleme:
alfa erkeği baktım çok iticiymiş
ben sempatik sevimli kendi halinde tipleri seviyorum sanırım

biri şu alfa erkeğini anlatsın merak içindeyim
ekşisözlükte böyle yazmışlar:
insan toplumunda lider karakterli, duygularını kontrol altında tutabilen, kendine güvenen ve bu güvenini genelde kendi iç değerlerinden alan erkekler için de kullanılır. kadınların "adam gibi adam" diye tanımlamaya çalışıp da ne menem bişey olduğunu tarif edemedikleri profil genelde bu cool erkek tipine denk düşer.

sürü hiyerarşisinde en tepedeki erkek. yemeğin tazesini, hatunun güzelini* götürür.

kızları en cok etkileyen erkek tipidir. zıttı efendi cocuk,uslu cocuk,iyi aile cocugu.. velhasılı eline vur ekmeğini al tarzı erkek tipi yani beta erkek tipidir

aslan kral yani

alfa erkeği dediğiniz genelde p.ç dediğimiz erkek tipi.
ayrıca aura filan geçeceksiniz onları.
anladığım kadarıyla cinsel olarak çekici geliyor.
bu amaç için bu kadar gayret gerçekten çok gereksiz.
yazık olmasın size.

Aranızda bir ilişki olsa bile o ilişkiden hayır gelmez, adamın egosunu besleme tadımlık olarak görmüş seni...Komik duruma düşersin onun için yaptığını anlamayacak kadar aptal değil senden iyice uzaklaşır...
Yapacağın en iyi şey Hiçbir şey olmamış gibi davranmak olan biteni yoksaymak. Selam sabahı da kesmeden eskiden nasıl arkadaşsanız...ancak öyle dikkatini çekersin belki ne oluyor ya der...Alfa falan da hikaye öyle olsa boncuk dağıtmaz anca epsilon erkeğidir o :)

İyice hırslandım...
Bir deneyimlemek istiyorum bu durumu. 20-25 güne belli olacak durum. Burada günlük tutar gibi paylaşacağım.

Şu anda: Değişim sürecindeyim. Göreceğiz...

Çok teşekkür ederim.
Tüm bunlara dikkat edeceğim.
Sanat çevresindeyim. Kariyer ve maddi olarak sıkıntım yok. Sahi bu da dikkatini çekmişti. Şimdi bunun üstüne daha fazlasini koymak gerekli anlıyorum. Bir de güzel bir yüzüm var yani oyleymiş işte vs.
Yazini screenshot bile yaptim

Bence bu konu kafana takildiysa sonucu gorene kadar cabalamalisin.Ben imkansız görmüyorum zira çok istiyorsun. Önerim öncelikle ozbakim sonra ilgi alani ve entellektüel bilgi birikimi dikkatini cekebilir.Bu konulara yogunlas.Sonuca olumlu yada olumsuz hazır olmalısın

Böylece sadece görselliğe önem veren hiç derinliği olmayan bi adama varım diyosun.Tercihlerimizi biz yapıyoruz farkında değiliz.Öyle bi iliski istiyorum diyosan kaç ozaman ole değişik imajlarını gorsun kaç, kovalar oda.Ortada bulusamadan ayrıl barış devam eder.Daha iyi seviyelerde iliski yaşamak istersen bu tarz oyunlara çok fazla önem verme bence yinede sen bilirsin belkide ikinizinde alması gereken dersler vardır.

Hazırım

Kültürlü aynı sektördeyiz. Ya zaten şimdi sizler yazdıkça daha iyi çözülüyorum da....hmmm ben görselliği degistirirken az kalsın onun ilgisini çeken seyleri unutuyordum...
Sanatçılik yaptığım alan çok ilgisini çekmişti. E bu benim normal hayat akışım zaten. Hmmmm

Inan seven adam her turlu sever tarzında degısıklık yapmak ekstradan bısey olurdu.. Temel bı durum degıl cunku her halıyle sevmeli ınsan... Evlılık böyle bısey :) her anın her halın tadını çıkarmak ..

Hmm
Yine aynı şeyi soyluyosun.Bu sefer sadece görsellik değil ozaman sanatcilikta diyosun.Sanırım sadece intikam almak istiyosun okadar.Eğer gerçek bi iliski isteseydin hiçbirşey yapmana gerek yok adam zaten seni olduğun gibi severek gelsin derdim.Öyle bisey olmaliki o bile seni sunun için seviyorum diye saymaya baslamasin tamamen bütün olarak sevsin derdim.Şimdi intikam alım dersen birine manevi anlamda borclanirsin ve hayat sana bunu tekrardan odetir.sil baştan...

Paran varsa, kariyerin de varsa hele de sanat gibi bir konudaysa yolun %75ini geçmişsin zaten :) Karakter, eğitim yönünden zaten iyi durumdasın. İçin iyi , dışına yoğunlaş derim.

Anladığım kadarıyla güven yönünden tek eksik tarafın fiziğin, kilon. Maalesef toplum dayatmasıyla kadın özgüveninin çoğunu fizik oluşturuyor. Zaten çok zayıflamışsın, vücıdun kaptırmış gidiyor, daha da zayıflarsın. Ondan sonra yeni vücuduna uygun designer parçalar, güzel takılar , dikkat çekici + kaliteli giysiler kaptın mı bence gazaya hazırsın. Paran olması süper :))) Tek sıkıntı giyim alırken para etkeni olurdu, önünde o engel de yoksa kim tutar seni. Gazan mübarek olsun.

Bir de ufak bir ricam var, 10 kg için seni harcayan, aşağılayan adamdan iyice intikam al. Peşinde koşturup koşturup, ben senden arkadaşça hoşlanıyorum yanlış anlsmışsın de zonk et bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…