Tüyo gerekli baylar bayanlar

bi iki kez daha bulusur sen kilo verip ona ilgini belli ettikce nasi olsa bu benim istedigim herseyi yapio benimle birlikte olabilmek icin diip istedigi herseyide yaptirir 3 gun sonra yine aramaz sormaz sen bburda daha cok beni kullandi atti dersin. malesef erkek milleti degismiyo canim keyfini surup arkasina bakmadan rahatlikla gider sen de kullanildiginla kalirsin. bence yol ver gitsin hirs yapmaya gerek yok. verceksen kendin icin kilo ver onun icin diil

Bir iyi bir kötü davranınca (ilgisiz) karşı tarafın dengesi bozuluyormuş, bağımlı oluyormuş. Deliler gibi 1 haftadır bunları araştırıyorum. Erkeklerin cevap verdiği bir sitede de yazdım.
Onlara sorsan diyorlar ki;
Değişim olacaksa öyle 2 makyaj vs olmaz evrim geçir çık sosyal medyada karşısına. Bak o zaman nasıl kapina gelecek.
Yahu bunu erkekler söylüyor

ee o senin için ne gibi fedakarlıklar yapacak?

bunu diyen erkekler kac tane boyle ornek gormusler ki? onlarin amaci da belli iki gonul eglendirip ucuncu gun yollarina bakmak bence ama sen bilirsin tabiki. sen kendin icin zayifla degis. gelirse sen bilirsin gelmezse sen kendin zaten kendin icin degistiginden fazla uzulmezsin

Kadesa Sni seviyorum :)

ee o senin için ne gibi fedakarlıklar yapacak?
İşte o zaman aptallaşiyorlarmis (bunu kendilerine hakaret için demediler)
Yanlış biliyorsunuz kadınlar diyorlar. Guzel bakımlı olacaksın, terkettiysek bizi sasirtacaksin diyorlar. Bu noktada feminist tavirlara girmek luzumsuz diyorlar (zaten feminist değilim)
İç guzellik dediginiz şey de guven ve sadakat diyorlar.

Kadesa Sni seviyorum :)

tenk yu veri maç

sen onları lütfen kk ya üye yap biz gayet güzel şaşırtırız hiç üzülmesinler.
herşey de devletten beklenmez ya hu.

Arkadaslar bana tü kaka yapmayin.
Bu konuyu uzaktan izleyenler bile var eminim. Bu gibi psikolojilere arada girilir. Ne yapayım yahu adamdan etkilendim. Bur sansimi deneyeyim. Olmazsa olmaz ama denemek istiyorum

tenk yu veri maç

sen onları lütfen kk ya üye yap biz gayet güzel şaşırtırız hiç üzülmesinler.
herşey de devletten beklenmez ya hu.
:))) şu değişim sureci bir bitsin belki burada foto paylasirim. Bu arada sıvı dieti yapiyorum iste cok iyi gidiyor hehe

kendine yaparsın kötülüğü de ondan sana tü kaka diyorlar yoksa sen kötüsün diye değiL:)
sana öyle zayıflayınca hayran olan adam ertesi gün yine yok ilişki istemiyorum deyip yine gider
o zaman daha biter o zaman napcaksın?
karakterli birisini bul bence :)
bir de alfa erkeği ne cidden merak ettim :)

:))) şu değişim sureci bir bitsin belki burada foto paylasirim. Bu arada sıvı dieti yapiyorum iste cok iyi gidiyor hehe
O diyet nasil biseyki benimde tam.6 kilo fazlam var veremedigim.ne yap biliyonmu kilonu ver tarzini degistir.surekli gulumse kultur olarakta kendini gelistir.resimlerini at sosyal medyaya ama hicbirsekilde onu umursama.bu surecte zaten onu unutursun.karsina biri cikar elbet
O alfa erkegide donerse tipim degilsin de yolla.intikaminida almis olursun

Google aratmaya yazsana :))))

Aynen böyle yapacağım.
Sıvı dietim şu;
Sabah gün aşırı 2 katı yumurta/ mısır gevreği bir gün o bir gün diğeri.
Gun ortasinda sadece ve her aclik hissedildiginde kefir ve %100 meyve suyu.
Akşam saati hiic farketmez;
Çorba
Salata
Haftada birer kere et balik tavuk.
Bunlarin sadece biri ama. Corba salata ayni anda olabilir.
Gece acikirsan 4 sira bitter cikolata.
Bu diet regl döneminde şeker krizine de engel oluyor.
Gun ortasinda findik ceviz vs yiyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…