Tüyo gerekli baylar bayanlar

Ben Size biraz gurur diyorum ya....
Kendinizi sevdirmek için önce siz kendinizi Sevin değer verin, sonra başkasından değer bekleyin....

Türk kadını değmeyecek erkeklerin ilgisini çekmek, kendine bağlamak, elinde tutmak için harcadığı eforu ve iradeyi sanata, bilime, spora harcamış olsa.. Kaç tane ödüllü, dünya çapında ayakta alkışlanan bayan sanatçımız, kaç tane nobel ödüllü bilim kadınımız, kaç tane olimpiyat şampiyonu genç kızımız olurdu kim bilir...

Öp,Kokla,özle ama ilişkiye gelince istemiyorum de.
Bence ne hırs yap ne de düşün bırak gitsin hayır gelmez ondan.
Kilo vermek istiyorsan da ayrıca kendin için iste başkası için değil sen kendin için değerlisin her şeyden önce çünkü.

Ben sanatçıyım. O başka bu başka. Genel olarak haklı olduğunu da görebiliyorum.

:)))) sıvı dieti yaptım bu konu altında yazdim kaçıncı sayfada kaldı bilmiyorum ama
Çok teşekkür ederim, sıvı diyetini çokca duydum ama bu sefer ki fena gazladı beni kilo vermem lazım Konunuza gelirsek eğer :) Ben kesinlikle şuna inanıyorum ki güzel bir fizik mutlaka her erkeği etkiler ( bence!! :) ) 55'e düşmek güzel olur o yönden. Ama anlattığına göre bu çocuk, çok özür dileyerekten biraz seni kullanmış gibi. Çok üzecek bir tipe benziyor. Ama illa tüyo istersen benim çok altın tavsiyem olmayacak ama ona karşı olanlar hiç olmamış gibi davran ne nötr ne pozitif yani sıradan biri gibi davran ona, ilginin olduğunu ya da kaldığını belli etme sakın , sosyal medyada yine eskisi gibi ol. Ortak paylaşım alanlarınız varsa eğer kendini çok ön plana atmadan bir şekilde belli et ee tabi bakım her zaman olması lazım. Bir de ağırlığını koy derim bana biraz seni kolay lokma görmüş gibime geldi o yüzden çok fazla ilgisini çekmemişsindir diye düşündüm.

Şöyle açıklıyım.Kimseyle gerçekten sevgili olana kadar asla öpüşmem elele tutuşmam sarılmam. Sebep? Çünkü adam zaten ben onunnla sevgili değilken bile sevgili gibi davranabiliyorsa,beni neden sevgilisi olarak hayatına alsın? Adını koysada koymasada benimle aynı şeyleri yaşayabiliyorsa böyle bi sorumluluk almasınada gerek yok demektir.İkincisi olduki bunları yaşadım diyelim bi hata ettim,o zaman adam bana dönüp ilişki istemiyorum diyosa katiyyen onu hiç bir sosyal hesabımda tutmam.Yolda görünce tanımam yoluma bakarım.Neden mi? Çünkü aşkta gurur olmaz diyenlere inanmayın,insanlar asla gurursuz insan sevmiyor.Heleki bişey düşünmüyorum dendiği halde hala iletişime geçebilecek kapılar bırakıyorsa,zaten o kişi için çabalamama gerek yok demektir.Çünkü zaten evet desemde burda hayır desemde burda.neden kendimi yorayım? bu söylediklerimi erkeklerde böyle düşünüyor bunun cinsiyetle pek alakası yok.Bu yüzden bana kalırsa istersen 40 kiloya düş,kendine olan saygını koruyup milletide buna mecbur bırakmadığın sürece,birtek bu insanın değil hiç kimsenin gerçek aşkı olamazsın.

bence sen normal düzenine devam et kilonu ver bakımlı ol her zaman bunları kendin için yap böyle devam edip yine fotolarını at gülüşünü hiç eksik etme o bunları görünce tekrar sana gelmek isticek bence, sende o zaman reddet onu o reddediliş ona baya koyar o zaman sende intikamını almış olursun

taşlar hazır mı, birazdan büssürü taş yiyeceğim :))

ben böyle biriyle tanışmıştım bi zaman, neyse çocuk nası hoş nası seksi anlatamam vücut boy pos tip o biçim, o da bana bayıldı hafiften etkileşiyoruz ama bişey var beni rahatsız eden. neyse biz bi gün karanlıkta elimizde kahveler duruyoruz yağmur da var romantikliğe gel, sevgili falan değiliz ama öpüştük falan ama bizde öyle ileri giden çok bişey olmadı. o an anladım beni rahatsız eden şeyi. ben onu nasıl deli gibi çekiyosam o beni bi o kadar itti tensel olarak. yani adamdan hoşlandım evet ama tensel uyum olarak kaldırım taşını öpsem daha heyecanlanırdım. belki çocuk da size karşı böyle hissetmiştir. sonra ben kendimi geri çektim boşa ümit vermemek için, ben çektikçe kaçan kovalanır malum çocuk üstüme düştükçe düştü, en son o kadar bunaldım ki çat diye engelledim.

o yüzden uğraşmayın derim.

Kullanılmak bu.. neden pesine düşüyorsn ki.kurtuldum de.. gelse güveneblecekmisin?

Tensel uyum ortak histi. Bunda eminim. Az önce bir arkadaşımızın(yukarda) yazdığı gibi; o beni kolay lokma sandı. Buna ben mahal verdim kabul... zaten şu anda yine çok Üzgünüm, duygu iniş cikislarim oluyor henüz ... neyse yarin daha iyi olacağım geçici bir mod düşüklüğü sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…