- 8 Ağustos 2008
- 1.351
- 1.863
- 333
- Konu Sahibi Rengarenkolmak
-
O da kim dedim baktım da piuuu.... o benim "arkadaş" in yanından geçemez affola :)))taha özermi ya bu adam
Peşime düşeceğini nereden tahmin ediyorsun ?alfa ne ki ,benden sana öneri unut onu ,bak peşine düşecek dene istersen
hahaha yok yok aora lafı zaten geçemezde oda her gece biriyle takılan bi tip aklıma geldi :)O da kim dedim baktım da piuuu.... o benim "arkadaş" in yanından geçemez affola :)))
Ben sanatçıyım. O başka bu başka. Genel olarak haklı olduğunu da görebiliyorum.Türk kadını değmeyecek erkeklerin ilgisini çekmek, kendine bağlamak, elinde tutmak için harcadığı eforu ve iradeyi sanata, bilime, spora harcamış olsa.. Kaç tane ödüllü, dünya çapında ayakta alkışlanan bayan sanatçımız, kaç tane nobel ödüllü bilim kadınımız, kaç tane olimpiyat şampiyonu genç kızımız olurdu kim bilir...
:)))) sıvı dieti yaptım bu konu altında yazdim kaçıncı sayfada kaldı bilmiyorum amaKonunuzu sabote etmek gibi olmasın ama 82'den 67'ye nasıl düştünüz ya
Bunu bilmiyordum ama feyk olanlar da vardır :) umarım yoktur aslında ama işte...Baylar bayanlar demisiniz ama burada sadece kadin uyeler var
Bunu bilmiyordum ama feyk olanlar da vardır :) umarım yoktur aslında ama işte...
o durumda seni istemiyorsa senden hiç etkilenmemştir boş ver üzer seniPeşime düşeceğini nereden tahmin ediyorsun ?
Çok teşekkür ederim, sıvı diyetini çokca duydum ama bu sefer ki fena gazladı beni kilo vermem lazım:)))) sıvı dieti yaptım bu konu altında yazdim kaçıncı sayfada kaldı bilmiyorum ama
Tensel uyum ortak histi. Bunda eminim. Az önce bir arkadaşımızın(yukarda) yazdığı gibi; o beni kolay lokma sandı. Buna ben mahal verdim kabul... zaten şu anda yine çok Üzgünüm, duygu iniş cikislarim oluyor henüz ... neyse yarin daha iyi olacağım geçici bir mod düşüklüğü sanıyorumtaşlar hazır mı, birazdan büssürü taş yiyeceğim :))
ben böyle biriyle tanışmıştım bi zaman, neyse çocuk nası hoş nası seksi anlatamam vücut boy pos tip o biçim, o da bana bayıldı hafiften etkileşiyoruz ama bişey var beni rahatsız eden. neyse biz bi gün karanlıkta elimizde kahveler duruyoruz yağmur da var romantikliğe gel, sevgili falan değiliz ama öpüştük falan ama bizde öyle ileri giden çok bişey olmadı. o an anladım beni rahatsız eden şeyi. ben onu nasıl deli gibi çekiyosam o beni bi o kadar itti tensel olarak. yani adamdan hoşlandım evet ama tensel uyum olarak kaldırım taşını öpsem daha heyecanlanırdım. belki çocuk da size karşı böyle hissetmiştir. sonra ben kendimi geri çektim boşa ümit vermemek için, ben çektikçe kaçan kovalanır malum çocuk üstüme düştükçe düştü, en son o kadar bunaldım ki çat diye engelledim.
o yüzden uğraşmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?