Tüyo gerekli baylar bayanlar

Beni tanımaya fırsatı olmadı

Sorun ve çözüm önerileri genelde birbirine uymuyor.

Sorun;
Bir erkeğin sevgisini kazanmak, duygusallığın dominant olduğu mutlu bir birliktelik ve bunun için bir erkeğin kalbine ulaşmak değil ki...?!
Sorun;
Alfa erkeğini kediye çevirmek, ona bir ders vermek.
Belkide pişman olup bağlanmasını sağlayarak aynı zamanda beğenilen erkeğin dize getirilmesinden sonra onun kalbine girmek.

Mümkün mü?
Teoride mümkün ama kumarda bir söz vardır "Kazanan hep kasadır" diye.
Olayımızda da, kısa vadede fayda mümkünse de uzun vadede ve geniş açıdan bakınca kasa kazanır; yani alfa erkeği.

Niye?
Çünkü, kazandığınızı zannettiğiniz şey sonuçta yalnızca tensel bir haz olacak; sonra bizim alfacık yine kürkçü dükkanına geri döner, ki onun dükkanı sabit değil seyyar bir tezgah.
Ayrıca,
Yaratılış kodlanmasına ters bir durum. "Erkeği elde etme" güdüsü; ancak ve ancak erkek beyninin çalışma şekli olabilir.
Modern zamanda karşı cinsler birbirine yaklaştı ve benzeşti, eyvallah. Böylelikle de ilkel av-avcı pozisyonu törpülendi hatta yer bile değiştirdi (değiştirdiğini sandı).
Ama çok karmaşık sorunların ve güncel zamanların cevapları, çok temel ve basit olabilir.

Ne hissedecek alfa erkeği, ya da ziyadesiyle erkekler?
"Ah ben ne hata ettim, düştüm kalktım, saatlerce yıkanmak, ağlamak istiyorum; saçımı boyatmalı ve acilen alışverişe çıkmalıyım" mı diyecek...?!?!
En son elde edeceğini; duygusal travma da yaşamadan küçük badireler atlatarak elde etmiş olacak..!
Buna, "elde etmek" olarak bakmak farkındayım evet ahmakça, ama izah etmek istediğim şey farklı, onların gördüğü şey bu (eğer arada duygusallık yoksa.!!!)

Ayrıca,
Konu sahibi etkilenmiş, karşı koymakta zorlandığı bir etkilenme ve arzu durumu.
Yani, baştan bir mağlubiyet içerisine girmiş istemeden de olsa.
Kozlar karşı tarafta.

Ve yine,
Adam alfaysa alfadır, bu kadar net. Beta duygusu yaşaması ancak MJ'nın beyazlaşması kadar mümkün, görünüşte evet ama dibi sonu belli, malzeme bu.
Duygusal değil, yönetici, baskın, birisi alfanın üzerine çıkamaz, en fazla yanında kalabilir, -ki bu da bir alfa kadını olur- ve o da aldatılmaya mahkumdur.
Kaldı ki halt ettiğinizi, yendiğinizi, pişman ettiğinizi düşündüğünüz anda, golü kendi kalenize atmış olursunuz.
Şöyle ki, zaten bu mağlubiyet bile ona en büyük galibiyet hissini yaşatır.

En en en fazla n'olabilir?
O meşakkatli, sizi bambaşka yapan yoldan sonra;
Alfa zibidisinin "Ben bunu mu kaçırmışım?", "Vay anasını" gibi tepki verilmesi sağlanabilir.
Görür ama elde edemez:)
Alfaya teslim olunulmaz ve onu yok saymamakla birlikte o yokmuşcasına yakın bir çizgide ilişki kurulur. Kendisi de kudurur. Yani hayatının kenarında ama etkisinin dışında durumu.
(Geometri bilgilerini tazelemekte fayda var; teğet nedir? Ne işe yarar?)

Ama bunun kendisini kudurtmak için yapıldığını hissettiği anda, durum "trajikomik" hal alır, bu çizgiye dikkat.

Değer mi?
Ne gerek var... Kazananı olmayan, bir mücadeleye girildiği anda karşı tarafın yenilmeyeceği bir yol için mücadeleye değmez.
Lakin, bu mücadelenin kişisel kazanımları size kâr kalır, o ayrı... Ona eyvallah...:):):)

Hamiş:
Zayıflık iyidir, soprlu sıkılaşmalı zayıflık daha iyi...

Anam alfa bumuymus?eksik kalsin anacim alfaya karsi,alfa olmak cookk zahmetliymis bee konu sahibi bu kadar ugrastigina degmez yaw

Harikasın sen ya...
Yazdıkların tek tek aklımda olacak.
Bu arada yeni bir gelişme oldu yazdım ama link atamiyorum belki profilimde görünüyordur. Bilmiyorum yeni uyeyim :)

Kızlar içimin ferahlaması için ondan bu intikamı almak istiyorum.
Yahu ben hoşlanıyorum o da öyleydi inanin o kadar saf değilim.
Ben bir şeyler yavaş yavaş olur diye müsade ettim.

E peki ne oldu da istemiyorum dedi? Elektrik alamamis iste. Sizinle takilsa gününü gün etse, nasilsa bir gün sutlarim diye ihtiyaclarini giderse daha mi iyi olacakti. Tamam kirici olmus ama adam dürüst davranmis. Ilk bulusmada kesin iliski baslayacak sevgili olunacak diye bir kural yok ki. Ten uyumu olmamis. Ya siz ilk bulusmada elini tutup öptükten sonra bir sey hissetmeseydiniz bulustuk artik deyip devam mi edecektiniz?

55 kg olunca size mi dönecek, asik mi olacak? Bunun garantisi mi var? Bu tür hedefleri kendiniz icin koyun kendinize yatirim yapin, baskalari icin hele de bir erkek icin yapmayin.

Yok zaten o vakit bir sürü kişinin dikkatini çekerim bunun farkindayim.
Bir de şu "ay yüzü çok guzel ama baliketli (67yim) yeaa" denilen bir tipim.

Kuzum bosver o zaman onu ya yani o cocugu cunku yanlis anlama sakin ama kullanmis seni guzelsin,bazi seyler gecmis aranizda bunu kullanmis yani

Canim kac yasindasiniz acaba? Yani ben 40 yasindayim da eski Türk filmlerinden hatirliyorum. Köyden kasabadan gelen saf kiz (Bazen H. Kocyigit, bazen T. Soray) evin genc yakisikli ogluna asik olurdu ama genc ve yakisikli oglanin sevgilisi ve tüm arkadas cevresi kizla alay ederdi. Sonra iyi kalpli babasi(Hulusi Kentmen) kizi güzellik kampina sokardi. Egitim, sac bas makyaj kiz güzellesince genc ve yakisikli oglanin gözü acilir kizin pesinde kosardi falan. Siz bu filmlerin etkisi altinda falan mi kaldiniz. Hayir yani laf arasinda dalga falan da gecmiyorsunuz. Kararliyim zayiflayip bu adami kendime döndürecegim diyorsunuz. Yani kisiliginiz karakteriniz huyunuz suyunuz falan kiymeti yok. Varsa yoksa dis görüntü. Acaba takintinizi saplantinizi belli edip, ille olacak bu is deyip siz mi uzaklastirdiniz bu adami?

Malesef meyve, meyve suyu, misir gevregi icerigindeki misir nisastasi ve misir sekeri,gece 4 sira bitter cikolata... hepsi seker iceriyor ve sekeri kesmezseniz o kilolari veremezsiniz. Nereden buldunuz bu diyeti. Hangi diyetisyen hem de gece 4 sira bitter cikolata veriyor merak ettim. Aksam 6 veya en gec 7'den sonra yemek yememeniz gerekiyor. Aksam saati hic farketmez olmaz. Kilolarinizi bu diyetle mi verdiniz?

Evet :) 4 ay yaptım 1 aydır yapmıyorum. 1 gr almadım ve yine başladım arti spor tabi

Hayır takıntı değil ve bu yönde anlaşılacak bir tavrim olmadı.
Dusuncenize saygı duyuyorum.
Karşımda fevri bir adam var. Bazen birilerinin dikkatini çekmek için bir yerden baslamali ve geri kalan yıldızlari öyle göstermeli bence.
Sofra şık olsun ben zaten yemegime güveniyorum.

Cancagizim bak bende bu alfa mi ne o dedigin p.st tip erkeklerin pesinden kostum etkilenip hirs yaptim ha yolu umursamaz davranip ozguvenli olmak gozunun onunde ama onu takmiyor gibi davranmak herneyse. Iste bunlarin pesinde kosa kosa ben alfa kadini oldum ise yaramiyor sana hayri yok pislik resmen altini camura bulasan altin seyi gul suyuyla yikasan gene sey yani bosa ugrasma. Bak ben gelene adam gibi geliyor musun yok ha gelmiyorsan dukkanin onunu kapama kimseyi cekemem cunku degmiyor verdigin emege zahmete ne yaparsan kendin icin adam gibi adam eyvallah boyle zirzoplari hayatima almam yakinimdan gecirmem dersimi aldim.

Şansımı bir denemek ve bu olayı bir deneyimlemek istiyorum. Alfa kadını olmana sevindim umarım bu etkiyi ben de terbiye ederim. Fazla duygusal olmak iyi bir durum değil.

tüm bu çabadan sonra elde edebilme ihtimalin olan tek şey "cinsel çekim" olacak.
imza: alfa kadınlığı emeklisi
Bir şey isteyebilir miyimmm
Alfa kadını emeklisi dediğin için öğrenmek istiyorum; bana bir kaç %100 çalışan madde verebilir misin? Alfa kadını: ...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…