çok şükür teyzesi şuan iii minişimattım gitti saygısızı o kiminle dansettiğinin farkına varmadı. tuz var burda pardon yani :)
çoook geçmiş olsun canım benim. miniği öp yerime. şimdi iyiyse problem yok inşallah. gelmeyince merak ettim seni. topik karıştı azıcık ama bga ve ben hallettik.
hhhhı saolsın canımminnoşum kısıra da gel amanını minnnoş. sensiz kısr mı yerim ben ? senin göbüşünde bebiş var sen gelmesen ben göndereyim vallahi. oruç tutabilecen mi ?
ha bu arada o salağa gelince sanal ortamda değilde normal ortamda yapsın bunları biraz cesaret ister o saygısızlığı yapmak. burdan atıp tutmak kolay onun gbi beyinsizlere.herneyse.
çok şükür ii teyzesi ilaçlarını devam ediyoz biraz daha toparladıAma ağlatacak kadar ısırma şöyle azıcık
ayy sorma benim sinirleri zıplattı zaten yoğunluktan çabul parlyıorum.
Başta takılmaya geldi sandım bende laf atıyorum felan hiiiç beni tınlamıyo gitti tuza sardı.
Kışkırtıo ben zaten yorgunluktan ve yoğunluktan çatmaya ye rarıyorum oda üstüne tuz biber.
Hoşgeldin geçmiş olsun
Merak ettik seni.
Kuzu şimdi daha iyidir umarım.
Sen nasılsın?
Tuz hakkından geldi onun
Koptum sabah sabah .
saat 08:43 nöbeti ben devralıyorum.
günaydın tuz, aralık, yıldız, dönüşüm ve tüm kızlar ...
nasılsınız, napıyonuz?
biricik kayınvalideleriniz nasıllar.
Günaydın hanımlar,
tuz birtek sen kaldım uykucu çıktın sende.
Hepinize hayırlı ramazanlar ve cumalar diliyorum.
günaaydınnnnnn:13::13:
ramazanın mübarek olsun
cumanda
evt canım ya neyse boşverelim canımızı sıkmayalım sabah sabah
sen nasılsın
Evet evet,
Ben napiim işlerimi toparlamaya çalışıyorum çokta yoğunum briken işlerimi toparlıyorum
rabbim kolaylık versin
oruç nasıl sen hangi şehirden katılıyosun canım:26:
günaydın tuz, aralık, yıldız, dönüşüm ve tüm kızlar ...
nasılsınız, napıyonuz?
biricik kayınvalideleriniz nasıllar.
Amin,
Ben istanbuldayım.,
tutumuyorum ben dayanamıyorum bütün gün koşturuken susuzluğua
iyiler haftasonu teşrif edeceklermiş kendileri .buyrun gelin annneciğim dedim. ayyyyy ne yapsam ya ballı börek nasıl olur kızlaaar?
senin 3 tanemi minişlerin var
günaydın kankigiller. yıldızım sende dahil. :)))bugün formumdayım. bu arada 10 da uyandım. kızıma kahvaltı yaptırıp ev işlerimi toparladım. akşama kadar siesta yapacam bugün. dün gece eve 11.30 itibariyle teşrif ettik. çocukları görseniz masaların üzerine çıkıp sohbet ettiler enerjileri o derece bitti yani :)))) normalde hiç oturmazlar da :)) 8, üçbuçuk ve 2 buçuk yaşındalar.
Evet evet,
Ben napiim işlerimi toparlamaya çalışıyorum çokta yoğunum briken işlerimi toparlıyorum
hhhhı saolsın canım
oryş tutmuyacagım dr ''zaten zor gebelik yaşıyosun,su kaybedersen bebek düşer dedi'''allah korusun bende tutmuyorumda borçlar çogaldı
tutma canım benim de 86 gün borcum var hamilelik ve emzirme dahil.
saygısız anacım bunlar karışırmaya gelmiş kıskandı kıskandı
bizi çekemeyen gadamızı alsın
bunu dedin ya yerim seni yaaa gadamızı alsın valla :))))
bende 3 tane sandımda maaşalah dedim birden şaşırdım ay
bga nereye giitin ayol sesin çıkmıyo işlermi yogun
yok hayatım iki tane büyük olan arkadaşımın .kısır getiren var ya onun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?