tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

amannda amann kimler varmışş
Selam kızlarr...herkes iyi umarımm..

çok zor evt hava çok sıcak bende kayseriden katılıyorum
tuz gelmiş
hoşgeldin günaydın

Ben iş yerinde yoğun çalışıyorum çokta su içiyorum dolyısıyla dayanamıyorum ondan niyetine de girmiyorum Yıldız ama eşime hazırlıyorum tutmuyorum bari hizmet ederek sevbımı alayım diyorum.

Maşallah 11:30 benim o saatlerde bir yerlerimde pireler uçuşuyordu uyurken dün akşam banyoyu yıkadım felan spor bile yapamadım o derece yorulmuşum

artık neler yaparsan hanımannecigine

bende 3 tane sandımda maaşalah dedim birden şaşırdım ay
bga nereye giitin ayol laf at bize durma sessizce

Geldim geldim bir yandan işlerimi toparlıyorum bugün biriken işlerimi toparlıcam haftasonu evde çalışcam

Kayseri güzel mi?

Nasıl bir yer

denetleye denetleye sesini soluğunu kestiler arkadaşımın :)))). gelir birazdan.

Yok yok denetleyen benim

Ama eylülDe ben denetlenicem ipi boynuma geçirmem inşallah

ramazan dışında tutması çokk zor ya! bende açlığa gelemiyorum hiç sinirlerim bozuluyor. açken çok adam tokatladım :)))))))

a güldürme beni deli diyecekler artık bana

amannda amann kimler varmışş
Selam kızlarr...herkes iyi umarımm..

Hoşgeldin

evt yazık tatlım çok yogun bide ramazan

ben çalışırken ramazanda odamın kapısını kapatırdım. akşama kadar kimse gelip gitmezdi acil olmadıkça. mankenlerin giyinip soyunduğu kabine girip 10 dk lık uykular çekerdim bazen. çalışırken herşey çok zor. ama daha düzenli. evde buzlukta yemek eksik olmazdı. haftasonu köfte, yemek filan yapıp buzluğa atardım. haftaiçi onları yerdik.

kayseri güzel bir şehir ben seviyorum memleketimi ,havası ortamı farklı güzel yer
çok kalabalık deyil
bende zaten merkezde oturuyorum
sen istanbullumusun kv annenler hep ordamısınız?

Yok yok denetleyen benim

Ama eylülDe ben denetlenicem ipi boynuma geçirmem inşallah

a güldürme beni deli diyecekler artık bana

Hoşgeldin

gerçekten ben çok erkek dövdüm en az 4 tane erkeği dövmüşümdür. vallaha bak. laf atanı yerde atar geçerdim. google da arasan bulamazsın benim gibisini.:))

ramazan dışında tutması çokk zor ya! bende açlığa gelemiyorum hiç sinirlerim bozuluyor. açken çok adam tokatladım :)))))))

şimdi neolcak peki:26:
eşin ne yapıyo yazık acıdım adamcagıza

Bende güvenip tutamıyorum çok su içerim ben zaten yürüme mesafelerim var ee işte de koşturuyorum.

Evet hayatı iş hayatına göre düzenliyorsun. Çok seviyorum çalışmayı birde ben çok sıkıntı çekerek geldimbu günlere hayalini bile kuramadığım bir sektöre geldim onun için de çalışıyorum

kayseri güzel bir şehir ben seviyorum memleketimi ,havası ortamı farklı güzel yer
çok kalabalık deyil

Bence küçük yer iyidir ben sevmiyorum istanbulu.

Hepimiz aynı yerdeyiz kayınvalimdele aynı sokatayım annemde aynı semtteyim.

evt ya çok kalabalık birde trafik var zaten allah yardımcınız olsun çok zor
iftar saatide uzundur
hımm bnim gibi sende aynı semt aynı sokak
cümbür cemaat
akşamda eltim,annesi gili bizi davet etti
ama benim hiç gidesim yok çoçuk zaten hasta şimdiden düşünüyorum ne yapacam diye ay bide gicikda olıyorum zaten

olur muuuu o benim aşkımm biricik aşkım. ben o şiddet olaylarını gençliğimde yaptım . tedavi oldum bennnn.:)))))))))))))

ii bari allah ayırmasın,
bende sinirlenince adamcagıza sarıyorum adamın ne günahı varsa
tuzcum maaşallah bugün formun yerinde yine yerlere yaıyorum gülmekten

Ben gıcığım çok zor gidiyorum yanlarına ama napalım

ii bari allah ayırmasın,
bende sinirlenince adamcagıza sarıyorum adamın ne günahı varsa
tuzcum maaşallah bugün formun yerinde yine yerlere yaıyorum gülmekten

evet Tuz bugün formunda yarılıyorum ben burada

Aynı bende senin gibi kocaya sarıyorum

Kızlar ben bir yemek yiyip geleyim.

tuz korkutma beni bu ne şiddet bu ne celal

Eli maşalısın yane.

Acıdım koçişine

orta okulda ve lisede böyle çok efe tipler vardır ya saygısız, laubali ben işte o tiplere hiç gelemezdim. bide arkam kuvvetliydi okulun müdür ve müdür yardımcıları babamın arkadaşlarıydı ve beni çok severlerdi. bu arada okulda örnek öğrenci seçilmiştim disiplin kurulu tarafından. herneyse işte salaklık yapan 4 tane çocuğa 1 tokat, 1 boynundan tutup duvara dayama, 1 çelme takıp yere atma sonuncuyu da hatırlayamadm 4 tane vukuatım var. o günler olmasa şimdi böyle asil bir hanımefendi olamazdım :))))))))))))

çok kalabalık deyil

kayserilisin demek ki..
yolları bu kadar güzel olan başka şehir görmedimmm ben..birde merkezdeki otopark olayıı :128:
bizim buralarda ooo cıx ..
havasıda çok güzeldi.. al sana yaylaaa

bga afiyet olsun ben eli maşalı değilim bak dilimde maşa var ama elimde yok artık . beni öyle hatırlama sakınnnn!

Son düzenleme:
kayserilisin demek ki..
yolları bu kadar güzel olan başka şehir görmedimmm ben..birde merkezdeki otopark olayıı :128:
bizim buralarda ooo cıx ..
havasıda çok güzeldi.. al sana yaylaaa

asesulfam hoşgeldin yazamadım sana da. naber? kayseriye taşınmak istedim ben yaaa bi zamanlar eşim iş değiştirecekken. ama olmadı. sırf şu istanbuldan kurtılayım istiyordum. ama şimdi öyle bi alıştım ki bu kocakarı şehre ayrılamayı istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…