tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

arkadaşım maaşallah:18::18::18::18:
senin yanına (topigine)destursun gelenin vay haline
tabii arkadaşım asaletin yeter şimdi
tuz abla ver elini öpeyim :18::18:
kayserilisin demek ki..
yolları bu kadar güzel olan başka şehir görmedimmm ben..birde merkezdeki otopark olayıı :128:
bizim buralarda ooo cıx ..
havasıda çok güzeldi.. al sana yaylaaa

evt güzel bir şehir
birde mesela bagları var kışın şehirde yazın da bag evlerinde erciyese yakın ohhh küfül küfül
sen geldinmi hiç kayseriye
hangi otoparkı dedin bilemedim merkezde

Son düzenleme:
evt güzel bir şehir
birde mesela bagları var kışın şehirde yazın da bag evlerinde erciyese yakın ohhh küfül küfül
sen geldinmi hiç kayseriye
hangi otoparkı dedin bilemedim merkezde

canım çok geniş yollar vardı.. yolun bi tarafı yemyeşil parktı.. arkası da otoparktı.. novotel vardı yol üzerinde sanırım:44:
talasta yemeğe gitmiştik..çok güzeldi:128:
bi kaç kere geldim canım.. en son geçen kış geldim..

bga afiyet olsun ben eli maşalı değilim bak dilimde maşa var ama elimde yok artık . beni öyle hatırlama sakınnnn!

Yok yok öyle hatırlamıcam

Sağol geldim ben yemekten

gençlik ablası cahillik. anne-babamın oğlu olmadığından beni beni erkek gibi yetiştirdiler. görünüşte zarif bir kız ama içimde tusubasa vardı :))))))))))))))

tusubasa

gençlik ablası cahillik. anne-babamın oğlu olmadığından beni beni erkek gibi yetiştirdiler. görünüşte zarif bir kız ama içimde tusubasa vardı :))))))))))))))

nee bileyiiim vallahii.. pek parlak öğrenciymişsinnn

tamam tamam inandıkk:13:

tamam bildim
ooh negüzel ne için geldin gezmek için falanmı yoksa aileden birilerimi var:26:

yıldız ben 3 sene önce geldim kayseriye. nevşehirden otobüsle otogara gelip ordan memlekete geçecektim. yol param olmadığından sizin evin ordaki park varya orada oturdum kar yağıyordu. çoraplarımı çıkardım allah ne muradın varsa virsin abla dedim bide baktım yol parası tamam. hatta memleketten istanbula uçakla döndüm o parayla. kayseri halkı çok yardımseverdir.

ne diyon kıs
allah iligini versin çıkaydın bizim eve kalaydın nediye yol parası arıyon
o kadar eziyete giriyon ben seni yollardım

tuzz..sen ist.de hangi semttesinn..
bak hemen bağlantı kuracağımmm

hoşgeldin aralıkk

Hoşbulduk

tuzz..sen ist.de hangi semttesinn..
bak hemen bağlantı kuracağımmm

hoşgeldin aralıkk

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…