- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
arkadaşım maaşallah:18::18::18::18:orta okulda ve lisede böyle çok efe tipler vardır ya saygısız, laubali ben işte o tiplere hiç gelemezdim. bide arkam kuvvetliydi okulun müdür ve müdür yardımcıları babamın arkadaşlarıydı ve beni çok severlerdi. bu arada okulda örnek öğrenci seçilmiştim disiplin kurulu tarafından. herneyse işte salaklık yapan 4 tane çocuğa 1 tokat, 1 boynundan tutup duvara dayama, 1 çelme takıp yere atma sonuncuyu da hatırlayamadm 4 tane vukuatım var. o günler olmasa şimdi böyle asil bir hanımefendi olamazdım :))))))))))))
kayserilisin demek ki..
yolları bu kadar güzel olan başka şehir görmedimmm ben..birde merkezdeki otopark olayıı :128:
bizim buralarda ooo cıx..
havasıda çok güzeldi.. al sana yaylaaa
inanalım mı kiii
o okuldaki vukuatlar ney öyle kıs
gençlik ablası cahillik. anne-babamın oğlu olmadığından beni beni erkek gibi yetiştirdiler. görünüşte zarif bir kız ama içimde tusubasa vardı :))))))))))))))
evt güzel bir şehir
birde mesela bagları var kışın şehirde yazın da bag evlerinde erciyese yakın ohhh küfül küfül
sen geldinmi hiç kayseriye
hangi otoparkı dedin bilemedim merkezde
orta okulda ve lisede böyle çok efe tipler vardır ya saygısız, laubali ben işte o tiplere hiç gelemezdim. bide arkam kuvvetliydi okulun müdür ve müdür yardımcıları babamın arkadaşlarıydı ve beni çok severlerdi. bu arada okulda örnek öğrenci seçilmiştim disiplin kurulu tarafından. herneyse işte salaklık yapan 4 tane çocuğa 1 tokat, 1 boynundan tutup duvara dayama, 1 çelme takıp yere atma sonuncuyu da hatırlayamadm 4 tane vukuatım var. o günler olmasa şimdi böyle asil bir hanımefendi olamazdım :))))))))))))
bga afiyet olsun ben eli maşalı değilim bak dilimde maşa var ama elimde yok artık . beni öyle hatırlama sakınnnn!
gençlik ablası cahillik. anne-babamın oğlu olmadığından beni beni erkek gibi yetiştirdiler. görünüşte zarif bir kız ama içimde tusubasa vardı :))))))))))))))
canım çok geniş yollar vardı.. yolun bi tarafı yemyeşil parktı.. arkası da otoparktı.. novotel vardı yol üzerinde sanırım:44:
talasta yemeğe gitmiştik..çok güzeldi:128:
bi kaç kere geldim canım.. en son geçen kış geldim..
yıldız ben 3 sene önce geldim kayseriye. nevşehirden otobüsle otogara gelip ordan memlekete geçecektim. yol param olmadığından sizin evin ordaki park varya orada oturdum kar yağıyordu. çoraplarımı çıkardım allah ne muradın varsa virsin abla dedim bide baktım yol parası tamam. hatta memleketten istanbula uçakla döndüm o parayla. kayseri halkı çok yardımseverdir.
tuzz..sen ist.de hangi semttesinn..
bak hemen bağlantı kuracağımmm
hoşgeldin aralıkk:34
:
yıldız ben 3 sene önce geldim kayseriye. nevşehirden otobüsle otogara gelip ordan memlekete geçecektim. yol param olmadığından sizin evin ordaki park varya orada oturdum kar yağıyordu. çoraplarımı çıkardım allah ne muradın varsa virsin abla dedim bide baktım yol parası tamam. hatta memleketten istanbula uçakla döndüm o parayla. kayseri halkı çok yardımseverdir.
tuzz..sen ist.de hangi semttesinn..
bak hemen bağlantı kuracağımmm
hoşgeldin aralıkk
hım güzel yine bekleriz
tuz gibi paran biterse ara beni yada eve gel yardım ederiz
yıldız, maksat gezmek olsun diye canımm..
Bak bak beni çağırmıyo küstümmm
ben adanadayım canım..
ama sık sık ist.e geliyorum
ama avrupa tarafında oluyor benim işim
kardeşim anadoluda oturuyor ama.kadıköy.
sen çalışıyosun kuzuş senin paran bitmez. ondan çağırmamıştır. kayseri halkı çok yardımseverdir :)))))
pendikteyim canım. sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?