tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

benim eltim yok ki. iyi mi kötümü bilmem ama :)

size bi bayram anımı anlatayım. bi bayram eşimin abisi gile kv. diğer eltim ve biz kalmaya gittik.neymiş efendim kayınpederim ailecek bayram yapmak istemiş.neyse benim kızım o gün çok fenaydı bayram gecesi hiç uyutmadı beni, çok da küçüktü 4 aylık.. kv sabah namaz vakti hepimizi ayağa dikti sanki misafir gelecek 3 elti de gıcık olduk. o saatte evi süpürdü makineyle düşünün. neyse erkekler namazdan geldi kahvaltı yaptık kayınpederim köşeye tünedi kv da yanına . herkes büyükten küçüğe gelip ellerini öpecek.sabahın köründe bunlar için kalktık . bende eltilerime dedim yapın ütünüzü hazırlanın ilk ben yaptım eşimin kızımın ütüsünü ağııııır ağııııır yaptım içeri geçtim diğerleri de ütüleri ni yaptılar tam odaya gelecekken ben çıktım kızı doyurmaya alt değiştirmeye derken öğlen oldu kv. ve kp koltukta uyuya kaldılar. Allahımmmmm içeri geçtim tek başıma bi gülüyorum anlatamam size.zafer kazanmış komutan gibi . o gün anca ikindi vakti bayramlaşıldı.

Koptum ya

Senden korkulur valla. Ama dinsizin hakkından imansız gelirmiş

3 elti de çok ya

çoook iyi annem çok iyi. senden iyisi yok. elti nedir yaaa kuma yarısı :)))) valla.

yok onu okumadım. neyse çok yazıpp deşifre olmayalım :)

kaynana olduğunu biliomda taşları bilmiom :) dünkü esmerim tuzun eltisi olmasın sakın. tuzun eltisi de kk da anladığım kadarıyla

yok canım eltim o kadar laf cambazı biri değildir. gerçi cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun demişler ya neyse. ben hepsinin hakkından gelirim.

ingtuğba nickin in başında neden ing var

Koptum ya

Senden korkulur valla. Ama dinsizin hakkından imansız gelirmiş

3 elti de çok ya

ama ne yapiyim bgam kızımın uyutmadığını biliyorlar erkekler gidince kv ısrarla kapımı çaldı baktı uyanamadım açtı kapıyı hadi kalk diye. bende gıcık oldum. size istediğiniz bayramı yaptırmayacam diye inat ettim. benle beraber 3 oluyor allah ikisin dee............ neyse mübarek gün allaha teslim.

Nasıl zordur bir arada yaşamak?

2 yıl oldu artık alıştım ama hala zor tabi. bi evde iki kadın demek iki ayrı düzen demek. şimdi iyiyim gene de özeellikle ilk baş çok zordu. çok kıskançlık yaptı. 33 yıl doyamamış oğluna. evlendik aynı ev gene doyamadı. yüz bulsa aramızda yatardı belki de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…