- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
hanımanneni benim yerime öp ama öperken aklına ben geleyim lütfen. hadi byeee
sağolasın canım allahım sizlere de nasip etsin inşallah. bi ara bi foto paylaşayım size
hanım anne konusunu ben bilmiom amaaaa(
Deşifre etme kendini eltin kızını taımayacak mı?????
e silecektim hemen :)
Kaynana kaynana
e silecektim hemen :)
kaynana olduğunu biliomda taşları bilmiom :) dünkü esmerim tuzun eltisi olmasın sakın. tuzun eltisi de kk da anladığım kadarıyla
Tuz, buz hafiye gibi valla ne dersin? olabilir mi?
Seyreye cümbüşü o zaman
Tuz, buz hafiye gibi valla ne dersin? olabilir mi?
Seyreye cümbüşü o zaman
hafiyelik yeteneğim çoktur. kk da bi üye kocam ünlü diodu. böle bi kaç kere konusu geçti. sonra ben zaten meraklıyım. memlketini biliom mesleğini biliom. google yazdım durdum sonra buldum. ha buldum da elime ne geçti hiçç :) ama merak işte.
araştırır bulurum herşeyi. vaktim yok yoksa tuzun eltisini de bulmuştum. :)
hafiyelik yeteneğim çoktur. kk da bi üye kocam ünlü diodu. böle bi kaç kere konusu geçti. sonra ben zaten meraklıyım. memlketini biliom mesleğini biliom. google yazdım durdum sonra buldum. ha buldum da elime ne geçti hiçç :) ama merak işte.
araştırır bulurum herşeyi. vaktim yok yoksa tuzun eltisini de bulmuştum. :)
o meseleyi biliyorum millete merakımdan mesaj attım kim diye cevap yazmadılar. kimdi peki?
benim eltim yok ki. iyi mi kötümü bilmem ama :)
o meseleyi biliyorum millete merakımdan mesaj attım kim diye cevap yazmadılar. kimdi peki?
aynı şeyden mi bahsedioz. o arkadaşa ayıp olur bana özelden yaz
aynı şeyden mi bahsedioz. o arkadaşa ayıp olur bana özelden yaz
ya net hatırlamıyorum uzun zaman oldu. eşi hamileymiş adamın, adam ünlüydü beraber olduğu kız mı karısı mı yazıyordu buraya orası net değil. özel mesaj hakkım dolmadı daha.
size bi bayram anımı anlatayım. bi bayram eşimin abisi gile kv. diğer eltim ve biz kalmaya gittik.neymiş efendim kayınpederim ailecek bayram yapmak istemiş.neyse benim kızım o gün çok fenaydı bayram gecesi hiç uyutmadı beni, çok da küçüktü 4 aylık.. kv sabah namaz vakti hepimizi ayağa dikti sanki misafir gelecek 3 elti de gıcık olduk. o saatte evi süpürdü makineyle düşünün. neyse erkekler namazdan geldi kahvaltı yaptık kayınpederim köşeye tünedi kv da yanına . herkes büyükten küçüğe gelip ellerini öpecek.sabahın köründe bunlar için kalktık . bende eltilerime dedim yapın ütünüzü hazırlanın ilk ben yaptım eşimin kızımın ütüsünü ağııııır ağııııır yaptım içeri geçtim diğerleri de ütüleri ni yaptılar tam odaya gelecekken ben çıktım kızı doyurmaya alt değiştirmeye derken öğlen oldu kv. ve kp koltukta uyuya kaldılar. Allahımmmmm içeri geçtim tek başıma bi gülüyorum anlatamam size.zafer kazanmış komutan gibi . o gün anca ikindi vakti bayramlaşıldı.
çoook iyi annem çok iyi. senden iyisi yok. elti nedir yaaa kuma yarısı :)))) valla.
çoook iyi annem çok iyi. senden iyisi yok. elti nedir yaaa kuma yarısı :)))) valla.
kaynana olduğunu biliomda taşları bilmiom :) dünkü esmerim tuzun eltisi olmasın sakın. tuzun eltisi de kk da anladığım kadarıyla
ama hanımanne sürekli bende. elti görümce falan olsa arada giderdi en azından
Koptum ya
Senden korkulur valla. Ama dinsizin hakkından imansız gelirmiş
3 elti de çok ya
Nasıl zordur bir arada yaşamak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?