ingtuğba nickin in başında neden ing var
ama ne yapiyim bgam kızımın uyutmadığını biliyorlar erkekler gidince kv ısrarla kapımı çaldı baktı uyanamadım açtı kapıyı hadi kalk diye. bende gıcık oldum. size istediğiniz bayramı yaptırmayacam diye inat ettim. benle beraber 3 oluyor allah ikisin dee............ neyse mübarek gün allaha teslim.
ama hanımanne sürekli bende. elti görümce falan olsa arada giderdi en azından
ama ne yapiyim bgam kızımın uyutmadığını biliyorlar erkekler gidince kv ısrarla kapımı çaldı baktı uyanamadım açtı kapıyı hadi kalk diye. bende gıcık oldum. size istediğiniz bayramı yaptırmayacam diye inat ettim. benle beraber 3 oluyor allah ikisin dee............ neyse mübarek gün allaha teslim.
2 yıl oldu artık alıştım ama hala zor tabi. bi evde iki kadın demek iki ayrı düzen demek. şimdi iyiyim gene de özeellikle ilk baş çok zordu. çok kıskançlık yaptı. 33 yıl doyamamış oğluna. evlendik aynı ev gene doyamadı. yüz bulsa aramızda yatardı belki de :)
yakın mı hanımannen sana
Bende de onalra yatıyoruz dalıp dalıp odaya giriyor çamaşır asmaya felan balkona geçiyor söyledim gücendi gücnirse gcensin
başka zaman iki gün durur o çamaşır orda asmaz sabahın köründe asacağı tuttu.
Yedi lafı oturdu aşağı.
Şimd bişi demeye kalksın yer lafı oturur geçti o sessiz bga ben çok ağladım onlar yüzünden
yok canım eltim o kadar laf cambazı biri değildir. gerçi cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun demişler ya neyse. ben hepsinin hakkından gelirim.
hııı seninki de iyi değilmiş bak bana çöpsüz üzüm gbi herşeyi var eşimin ama rabbim hiçbirini bana düşürmesin . rabbime asi olmaktan korkarım.
yok canım yakın değil 3 saatlik yolda. eskiden aynı mahallede oturuyorduk. ama davet etmesem gelmezlerdi. huyumu bildikleri için ben sevmem öyle vıcık vıcık girip çıkacaklar evime. beni anneme şikayet etmişlerdi bir ev gibi değiliz misafir gibiyiz o da bizde misafir gibi. annem de tabi öyle olacak demişti eviniz ayrı yolunuz ayrı. hıh :))
2 yıl oldu artık alıştım ama hala zor tabi. bi evde iki kadın demek iki ayrı düzen demek. şimdi iyiyim gene de özeellikle ilk baş çok zordu. çok kıskançlık yaptı. 33 yıl doyamamış oğluna. evlendik aynı ev gene doyamadı. yüz bulsa aramızda yatardı belki de :)
oyyy gadaların alsınlar onlar senin 2 laf söylemeye çekindik az kaldı ipi boynumuza geçirip köpek gibi sürüyeceklerdi. neyse ki sende benim gibi erken uyanmışsın.
aynen bga biz ayrı ve uzak memleketlerdeniz kültürler de uymuyo. dediğin gbi ne konuştuğunu bilmiyor. geçen bi akrabanın kızı vefat etti 16 yaşındaydı. eltimde hamile cinsiyeti belli değil bebeğin henüz. ben kızları çok sevdiğimden takıldım eltime ''şanslı insanın ilk çocuğu kız olurmuş'' dedim gülerek. tabiki rabbim hayırlısını versin. kv ordan geçen ölen de kızdı ne olmuş yani. dedi şok olduk. kendinde 3 oğlan var ya üzerine aldı heralde.
Bizde de onlardan gidiyoruz biliyorum huyunu damlıcak özellikle dedimki eşimle başbaşa haftasonu geçirmeye gidiyorum. 10 dakak sonra geldi.
İlk evlendik her akşam bizde felan ben sevmem vıcık vıcık. Heni kimsye lafım yok ama hepsi evhanımı ağızlarından ne çıkar laf nereyegider bilmezler uymuyor muhabbetibende çalışırken her haftasonu ordayız bi ara daha yeni evliyiz. 2 hafta bahane uydurdum eşime. dedim kendi kendime alışmasınlar bu ne görev oldu her hafta sonu mecbur muyum. 15 gün sonra gittik hemen ooo kaçaklar nerdesiniz dediler ikisi birden bende'' senet mi imzaladık her haftasonu gelecez diye'' yapıştırdım lafı...
Çok benzerlrini yaşadım aynı sein gibi o kavgayı da yaptım damat kızmı rahat ettirsin diyosun senin oğlun enden beni rahat ettirmiy felan saydım
Hatırlamak istemiyorum hiç o günleri iyi kötü benimde kızımında evi var dedi
İşe gidip gelirken ev ilanlaına bakardım bakardım ağlardım hala kiradayım ama geçti o krizler
aynı şeyden mi bahsedioz. o arkadaşa ayıp olur bana özelden yaz
Kimmiş pekiiii.. bak merak duygum kabardıı şimdiii..
arkası yarın mıııı
Kimmiş pekiiii.. bak merak duygum kabardıı şimdiii..
arkası yarın mıııı
öğrenemedik boşver.bana da öyle olmuştu geçer geçer :))
öğrenemedik boşver.bana da öyle olmuştu geçer geçer :))
Öğrenilemedi miii.. ayak yapmıştır belkii.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?