tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

yakın mı hanımannen sana

Bende de onalra yatıyoruz dalıp dalıp odaya giriyor çamaşır asmaya felan balkona geçiyor söyledim gücendi gücnirse gcensin

başka zaman iki gün durur o çamaşır orda asmaz sabahın köründe asacağı tuttu.

Yedi lafı oturdu aşağı.

Şimd bişi demeye kalksın yer lafı oturur geçti o sessiz bga ben çok ağladım onlar yüzünden

yakın mı hanımannen sana

yok canım yakın değil 3 saatlik yolda. eskiden aynı mahallede oturuyorduk. ama davet etmesem gelmezlerdi. huyumu bildikleri için ben sevmem öyle vıcık vıcık girip çıkacaklar evime. beni anneme şikayet etmişlerdi bir ev gibi değiliz misafir gibiyiz o da bizde misafir gibi. annem de tabi öyle olacak demişti eviniz ayrı yolunuz ayrı. hıh :))

oyyy gadaların alsınlar onlar senin 2 laf söylemeye çekindik az kaldı ipi boynumuza geçirip köpek gibi sürüyeceklerdi. neyse ki sende benim gibi erken uyanmışsın.

yok canım eltim o kadar laf cambazı biri değildir. gerçi cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun demişler ya neyse. ben hepsinin hakkından gelirim.

Cahil insan çok kötü insanları cahil okumuşş şudur budur ayırmam ama ağzından çıkanı kulağı duymayan cahil insandan korkarım insanı sinir hastası ederler.

hııı seninki de iyi değilmiş bak bana çöpsüz üzüm gbi herşeyi var eşimin ama rabbim hiçbirini bana düşürmesin . rabbime asi olmaktan korkarım.

Hepimiz için amin. Ama başa gelince Allah rızası için mecburen çekicez.

Bizde de onlardan gidiyoruz biliyorum huyunu damlıcak özellikle dedimki eşimle başbaşa haftasonu geçirmeye gidiyorum. 10 dakak sonra geldi.

İlk evlendik her akşam bizde felan ben sevmem vıcık vıcık. Heni kimsye lafım yok ama hepsi evhanımı ağızlarından ne çıkar laf nereyegider bilmezler uymuyor muhabbetim.

rabbim insana çekemeyeceği yükü yüklemezmiş. allah sabır ve dayanma gücü versin. belki iyi tarafları da vardır ama aah keşke geçmişi unutabilsek o tarafları daha net görürüz.

aynen bga biz ayrı ve uzak memleketlerdeniz kültürler de uymuyo. dediğin gbi ne konuştuğunu bilmiyor. geçen bi akrabanın kızı vefat etti 16 yaşındaydı. eltimde hamile cinsiyeti belli değil bebeğin henüz. ben kızları çok sevdiğimden takıldım eltime ''şanslı insanın ilk çocuğu kız olurmuş'' dedim gülerek. tabiki rabbim hayırlısını versin. kv ordan geçen ölen de kızdı ne olmuş yani. dedi şok olduk. kendinde 3 oğlan var ya üzerine aldı heralde.

oyyy gadaların alsınlar onlar senin 2 laf söylemeye çekindik az kaldı ipi boynumuza geçirip köpek gibi sürüyeceklerdi. neyse ki sende benim gibi erken uyanmışsın.

Erken mi uyandım geçmi kaldım bilmiyorum bana söylediklri laflar çok gücüme gitti vaktinde o gün bugündür sokulmam çok işe gdip gelirken ağladığımı bilirim depresyonun dibine vurduğum o günleri

Neyse geçti çok şükür

Bizde de onlardan gidiyoruz biliyorum huyunu damlıcak özellikle dedimki eşimle başbaşa haftasonu geçirmeye gidiyorum. 10 dakak sonra geldi.

İlk evlendik her akşam bizde felan ben sevmem vıcık vıcık. Heni kimsye lafım yok ama hepsi evhanımı ağızlarından ne çıkar laf nereyegider bilmezler uymuyor muhabbetibende çalışırken her haftasonu ordayız bi ara daha yeni evliyiz. 2 hafta bahane uydurdum eşime. dedim kendi kendime alışmasınlar bu ne görev oldu her hafta sonu mecbur muyum. 15 gün sonra gittik hemen ooo kaçaklar nerdesiniz dediler ikisi birden bende'' senet mi imzaladık her haftasonu gelecez diye'' yapıştırdım lafı...

Biz aynı tarafın insanıyız ona rağmen olmadı ya hep diyorum kimseyi küçük büyük görmem insna ayırmam herkes birdir gözümde ama cahil ve sonradan görme insandan korkarım.

Çok canım yandı çok ağzından çıkanı kulağı duymaz laf nereye gider bilmez

Bakalım biz nasıl olucaz.

en iyisi uzak durmak gidip gelmeleri azaltmak. evde sıkıntıdan patlardım gitmezdim gidecek kimsem de yoktu o zamanlar. depresyonun dibini bende gördüm sayelerinde 1 ayda stresten ülser oldum düşün yani. yoksa o lafları söyleyecek,o davranışları yapacak biri değildim ben. sınıralrımı zorlattılar artık baktım eşim de destek veriyo ben sağ ben selamet kaldılar el elde baş başta.
kv.yla çok fena tartıştık taşınmadan önce . bana diyo evin ayrı diye kimse bişeyime karışmasın istedin, oğlumuzun evine misafir gib gelip gittik . dedim siz mükemmeldiniz olmayan bendim değil mi kendi yaptıklarını unuttun galiba. şunu yaptın bunu ettin. epeyce tartıştık sonra baktı olacağı yok yavaşça çekip gitti kapıyı.

Son düzenleme:

İyi yapmışsın bende alıştırmadım beklemezler sürekli. Canım isterse giderim.

Ama aynı dediğin gibi muhabbet uymuyor bayıyor.

Çok hırslıyım onlara karşı. Ben evlendim kriz patladı son ekonomik kriz eşimde bende işsiz kaldık. Ev kira cepte bir lira yok geçti karşıma damat kızımı rahat ettirsin dedi bir zoruma gitti anlatamam ee sen damat kızını rahat ettrsin istiyorsun el kızı da ana kuzusu değil mi bu mu sizin alyaışınız sini kızınıza her şeyi yapsınlar siz el kızına bişi yapmayın.

görğmcem evimvar arabam var param var diye hava attı karşımda

ogün bugündür uzak dururum sokulmam

Çok benzerlrini yaşadım aynı sein gibi o kavgayı da yaptım damat kızmı rahat ettirsin diyosun senin oğlun enden beni rahat ettirmiy felan saydım

Hatırlamak istemiyorum hiç o günleri iyi kötü benimde kızımında evi var dedi

İşe gidip gelirken ev ilanlaına bakardım bakardım ağlardım hala kiradayım ama geçti o krizler

beni en çok sinirlendirip ipleri koparan şu oldu. torunları sözkonusu olunca ölüp biten kadın; kızımı sütten kesince 1 geceliğine bakacam diye sözverdi. eltim orda kaldığı 2 güne denk geldi bu olay. sırf eltim '' ben çocuk sesi dinlemeye mi geldim, gönderin annesi baksın dedi diye kızımı akşam bana gönderdiler.'' torununa bunu yapan gelinine ne yapmaz?

malı veren de alan da allah dikkat etsinler evleri ellerinden gitmesin. elin kızı çeker nasıl olsa. ev almak kolay bga onlar sana ev alıp da onlara minnet duyacağına kendin al havan olsun. söylecek lafın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…