tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

Bakalım daha biz torumlu günleri görmedik ne olur ne biter bilmiyrum.

Bugünüme çok şükür.

Günden güne iyiye gidiyorum

Her sene tatilime gidiyorum

Her tatil sonrası geçip karşıma kızım acınacak halde diyor

Daha benim malım mülküm yok onalr olunca artık nolur bilmiyorum

Sevinse bile sevinmesine inanmıyorum samimiyetine ınanmıyprum artı mutlluğumuda onunla paylaşmak istmeiyorum

Benim canımın yandığı gibi benim canımı yaktıkları konularda onların dacanı yansın

evet bizizm muhabbetimize can mı dayanır asesu .... vazgeçtim kalayım biraz daha :))

nasıl yaniii... yanlış mı okudum dedim.. kendimden şüphe ettirdin..
neden vazcaydın ee kal bariii.. izin çıktıı

ot hayatı yaşasın o zaman otursun evinde . yanar canım yanar da döner hiç merak etme. bende aynı senin gbi inanmıyorum. diğer 2 gelini kendisiyle beraber oturdu ben oturmadım . ikisinin de takılarını kp. alıp dımdızlak ortada bıraktı bende şükürler olsun hergün bişey takıp çıkıyorum daha da alacam. geçen sene bi set daha aldım kudurdular hepsi. görsen artık bakışlarından o kadar rahatsız oldum ki takamadım. her gördüklerinde sordular yeni mi yeni mi? ben tatile giderim kv benle yarışır bizi de bu yıl baban kaplıcaya götürecekmiş iyi gidin hava alın biraz diyorum tabi ki tıss çıkıyor. v.s v.s

nasıl yaniii... yanlış mı okudum dedim.. kendimden şüphe ettirdin..
neden vazcaydın ee kal bariii.. izin çıktıı

topikte illüzyon yapabiliyorum ben . bak mesela şimdi şaşı bak 30 saniye sonra bi karaltı görecen sayfada :))))

malı veren de alan da allah dikkat etsinler evleri ellerinden gitmesin. elin kızı çeker nasıl olsa. ev almak kolay bga onlar sana ev alıp da onlara minnet duyacağına kendin al havan olsun. söylecek lafın olur.

Evte aynen öyle dikkat etsinler birgün o evleri ellerinden gider ama onların öyle bir korkusu Allah kırkusu var mı bilmiyorum.

Onlardan bişi istemiyorum zaten onlara muhtaç olmayayım yeter. Allah'tan istiyorum ben herşeyi olursaolur olmazsa böyle gider

İt gibi çalışyıorum sırf kaliteli yaşamak için iyi yaşamak için

Dileğim şu lüks siteler varya onalrdan bir evim olsun seyreyle cümbüşü

Ev nasıl oluyormuş görsünler

en zoruma gidern şey ne biliyor musun?

Kızlarına herşeyi yapsın kaynanası kızlarına herşeyi kayna alsın ona herşey hak ama yaşlılığında o abkmasın ama hep parayı ona akıtsınlar ama aynı şey bana gelince bizim durumumuz yo sen kendin yap sen yaşlılığında bakcan

Görümcemde aynı ona herşey kaynana yapsın çok rahat konuşur yanımda çekinmez araba istedim dedi bir bayram hatta ilk bayramımda yengesi ayıp oluyor dedi bişi isteyecek biri varsa o da bga dedi oda istesin dedi ne isteyeyim günde beş lira ile geçinen insanalrdan

hadi onu geçtm herkes senmi bişi istesin

benim eltim istanbula gelip evinin mefruşatını yaptırıp kp ye ödetiyor. bi de hava yapıyo sanırsın alın terini akıtıp para kazanmış ben izliyorum tabi . kv dedi ki ne o kıskandın mı baban sana da alsın . dedim neyini kıskanacam ben aç kalsam 1 ekmem istmem kimseden.

Aynıları bende var biliyormusun set felan almıyorum ama üç liralık tişörte 15 liralık soru sorup zamanımı çalıyor ne üst baş ev delisiler

Birinde bişi görsün yeni mi sana ne ya sana ne?

Tatile gitmeme bişidiemiyor cebimdeki paayla gidiyorum diyorum kimseden istemiyorum diyorum susuyor bizde gitcez bizde gitcez diyor gelince kızını söylüyor

Eeee sen el kızınıkirasını ödemeye para bulamadığı günlerd egeçtin karşına damatkızmı rahat ettisin dedin birgün dedinmi nasıl ödüyırsunuz o kirayı nu bırak evimiz var dedin o zaman kına yakın bryerlerinize.

Son düzenleme:

Ama birileri bişileri istemeye almaya çok alımışlar bana ters geliyor bilmiyorum. AMrifet sayıyorlar birilerine muhtaç yaşamayı ama hayalleri okdar zengin yer bulayım rahat edeyim kendim çalışayım bişiler yapayım üreteyim değil ki

Sülalaerinde tek çalışan gelin benim birde amcalarının gelini felan benim neslim yani sen düşün

sana bana gelince nerden aldın kaça aldın. onlar bişy alınca umursamaz tavrımız onları deli ediyor . iyi de oluyor. öyle şangır şungur takan biri değilim özel günlerde ve yakıştırarak takmayı seviyorum. imitasyon da takmam biliyorlar. eşimde alır. en gıcık oldukları konu bu ve tatil bide annemin bizde aylarca kalması. bu üçüne ölüyorlar. kp araba almış eltim başka şehirde oturuyo ama yanlarına gelince babamın arabası, arabamız diyor bahsederken.(görmemişin kp si araba almış işte) beni de kp işten arabayla aldı ilk gün göstermeye gelmiş kv diyo ki gördün mü rengini beğendin mi dedim ne renkti ki dikkat etmedim bi bozuldu.

anlaşıldı neden böyle kafalarımızın birbirine uyduğuuuu. aynı koonumlardayız o yüzden; bende tek çalışan, ünv okumuş olan , eşim kardeşlerinin içinde meslek sahibi olan tek kişi. koca sülalede çalışan 2 gelin var biri ben . ev eşyasından tut herşeyime imrenerek bakıyorlar. öyle aman aman da bişeyim yok fransız mobilyalar yok yani evimde. ama bakarım evime. kırık dökük eski bişy bulamazsın sürekli yenilerim.

Deli oluyorlar mıdır umursamaz tavra bilmiyorum inşşallah oluyrdur ama ben farketmemiş görünsem bile bana gösteriyor getirip. Beana da annem boncuk yapar onarı takınca bir inceler birikim için altın alıtyourz onları söylemiyoruz bile biz diyorum ya bir tatile gidip gelirim her sene aynı muhabbet kızım acınacak halde hasetleri kalkyıor ondan biz gizli yapıtoz bazı şeyleri birde svinseler bile mutluluğumu paylaşmak istemiyorum onlarla sevindirmek istemiyorum onları

Bizimkilerin öyle araba felan alcak durumları yok ama başkasının dünürlerinin malına mülküne takarlar kızına verisnler yapsnlar diye daha doğrusu kv de yapar peder saftır Allah için kaynana kimde ne var kim ne yapmış haset eer evine alır görümcemde çok hava atmayı sever anasının evinde lw mi görmüş kocasına işte görüp görceği hayat onu şımartmış

Beni mi anlattın yoksa sen benim kayıp ikizim misin?

Benim eşyaların eskidi kırıldı. Ama onu bile öve öve bitiremzler dyorum ya tek işleri güçleri eşya .

hep bana hep bana yani. aynen bizimkiler de öyleler. şu hayatta 1 evleri bile yok. ama kv. bişey alırken paranın önemi yok iyisi olsun der sırf hava olsun o da yetiyor demek ki. :))) bizim de birikim için aldığımız altınlar var ama eşim böyle saklı gizli olayları sevmez söyler. işte ben bu konuda çaresizim. yani bu ay bi mega bilezik alacam inşallah. bana kalsa hiç göstermem ama eşim görsünler nolacak diyor. borç para istiyorlar bizden şimdi. inşallah nasip olup da almazlar. ben evimden herşeyimden kısıp alacam onlara mı yedirecem. bizim de evimiz yok canım. aldığım takıydı altın dı hepsi ev için birikim.

Aynen benimde kv de öyle evlenirken bana ne söz vermeler biz sana öyle ev alcaz böyle ev alcaz ee inanıyorsun saf saf bilmiyorsun ki, üstelik benim beklentim yoktu ben kocamı sevdim evlendim beklentiye soktular beni. Sonra demezler mi biz hayal kurduk ya sen neden benim yerime hayal kuruyorsun senin hayyllerin ancak benim yaşadıklarım olabilir benim aklımın gittiği yere senin hayallerin gitmez. hep hava göstermelik mi hala öyleler hiç akıllanma yok. Geçen gün bir para mevzuu oldu kayınpeder para vercekmiş istemedim sonra laf döndü dolaştı siz evi alalın ev hediyesi araba ulan sen önce aç karnını doyur sen kim araba almak kim hor gördiğimden değil küçümsediğimden değil yaklaışmlarından artık tanıdığımdan sen 1 milyarı bir arada görmüş insan değilsin 45-50 milyarlık arabayı nasıl alcan söz veriyosan destekli ver yapan şimdiye kadar yapardı anlayacağın hayat bişi öğremmeiş onlara

Beim eşim saklıyor çok şükür gördü mü tanıd mı onalrı bilmşyiroum ama saklıyor .Benden birkez bir küçük altın istedi kıyamet kopru oda borçtu vrmem dedim oda parasını yicek içiçeck çöpe yatırcak düğünü olduğunu biliyor ben yokcanımdan ona altın vercem vermem dedim eşime bunları göstere göstere anladı sanırım aynen ya kirada olan ben herşeyimden kısan ben hesap yapmayn onalr birde onları mı beslicem yaşlanırlarsa elden ayaltan düşerlerse Allah rızası için yaparım o kadar

saat 3 olmuş ve ben vakit nasıl geçti hiç anlamadım. iyi ki varsın ve burdasın bga. bugün yeterince günahlarını döktük mübarek gün. boşverelim artık. affedemiyoruz ama boşvermek en büyük ceza onu çok iyi biliyorum, çünkü boşverince anlıyorlar ne kadar değerli olduklarını.

canım kızım uyandı şimdi onu alıp dışarı çıkmam lazım. aşılveriş yapacaz biraz. güzel muhabbetin için çok teşekkür ediyorum. belki şimdi yazıyorsundur yarım kalacak ama nolur kusura bakma.

Sende iyi varsın arkadaşım. Evet günahlarını da aldık ama napiim benim hiç arkadaşım yok çevremde iyi olduklarım uzak kimseyle konuşamıyorum bşrtek burda döküyorum derdimi burası da olmssa patlıcam zaten. Affedemiyorum unutamıyorum ama takmamaya çalışıyorum.

Sen kızına bak sonra görüşürüz kusura bakmıyorum. Benşm yerime de gezim evde benim netim yok haftasonu giremem pazartesi görüşürüz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…