Hatırladıkça, dile getirip anlattıkça; dahada kinlenip, öfkelenilir..
arkana atacaksın.. önemli olan kendi kurduğunuz aile içinde huzurlu, mutlu olmak.. gerisi önemli değil..bencil olup,sadece kendinizi düşünmeli.. anlatarak bile mesai harcamamalı
herkes yerinde sağolsun, kimseyede muhtaç olmadıktan sonra daha ne ister insan .. yaptıklarıda ALLAH'IN takdirine kalsın..
Günaydın kızlar
ben çok uğrayamıyorum. kusuruma bakmayın.
KPSS, ramazan, ehliyet sınavı vb... derken. PC başına çok oturamıyorum.
Umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır.
hoşgeldin canım nasılsın
özledim muhabbet etmeyi
Hoşbulduk bende özledim sizi bekliyordum bende nasılsın?
Biz senden sonra sohberin dibine vurduk Cuma günü.
Evden giremiyorum gerçi olsa net girmem heralde eşim girip okduklarıma bakarsa seyreyle cümbüşü
İstersen anlat dinleriz seni. Hepimizde hayatında maalsef olmuş böyle bir dönem.
ben diyorumki inşallah biz gelinimize yapmayız.
Sen ağlama ama bebişin de üzülür sonra.
Haa bu arada biz uyarı almışız gördün mü?
Benim eşimin iş vını var bazen o başka şeyle ilgilenirken net açıksa bakıyorum ordan kk'ya birgün arkamdan okudğum sayfalara girmiş bakmış .
Ama ben zaten kendi kullanıcıma girmemiştim ama yinede yapmış meraktan onun için evde net olsa bile girmem heralde
Yıldız kaç yıllık evlisin? yaşın kaç?
Kızın kaç yaşında?
Amma çok soru sprdum
yok estagfurullah canım
26 yaşındayım
8 yıllık evliyim
kızımda 4.5 yaşında
biz neden uyarı almışız çok üzüldüm neden acaba :26:
Olsun dök içini önemli değil anladım ben hepimizin bir yarası var o konuda bizde daha çocuk yok olunca ne olur bilmiyorum.
Benim yaşadıklarım işte geçmiş sayfalarda yazdım ama sabrediyorum susuyorum bir gün karşılığıı alırım dşye susuyorum.
Allah sana da sabır versin takma demekten ve dinlemekten başka elimden birşey gelmiyor. Ben bana denilenler yüzünden iki yıl depresyonda egzdim bütün sinirimi eşimden çıkardım. Evlilğimin en güzel günlerini rezil ettim ama Allah'a havale ediyorum.
Hayatta en büyük şey sağlık boşver bak sen kızın doğacak bebeğin çok şükür sağlıklısınız düşünme diyemicem insanın aklına gleiyor maalsef hep önce sağlık diliyorum ben 2 sene depresyonlu gezdim psikopoat gibi onun için önce sağlık diyorum.
takmamaya çalışıyorum
atlattım ama ne kızımın en güzel günlerinin tadını çıkardım nede evliligimin
şimdi rahatım
ama o günleri unutamadımda
bu insanlarda unutmamıştırda yüzlerine baktıgıma şükredecegine daha halen laf sokuyo
bir insan gerçekten degişemezmiş
huy neyse o
evt yazılarını okudum tuzunda seninde
allahım hepimize sabır versin
ama hakkımızıda sorsun rabbim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?