tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

Hatırladıkça, dile getirip anlattıkça; dahada kinlenip, öfkelenilir..
arkana atacaksın.. önemli olan kendi kurduğunuz aile içinde huzurlu, mutlu olmak.. gerisi önemli değil..bencil olup,sadece kendinizi düşünmeli.. anlatarak bile mesai harcamamalı
herkes yerinde sağolsun, kimseyede muhtaç olmadıktan sonra daha ne ister insan .. yaptıklarıda ALLAH'IN takdirine kalsın..

Bu topikte kim polemik yaratır, kimler kavga içinde olursa haklı haksız gözetmeksizin uyarı alır...

Günaydın kızlar

ben çok uğrayamıyorum. kusuruma bakmayın.

KPSS, ramazan, ehliyet sınavı vb... derken. PC başına çok oturamıyorum.

Umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır.

kızlar selamlar,ilk topikteki konuyu açtım veeeee buralara geldim:)
kaynana kaynana dört bacaklı ........ diye devam eden türkü ne de güzel demiş,ben 3 yıllık evliyim ve süper sinsi bir kaynanam var,ilk zamanlar oğlu beni ve ailemi sevecek diye korkup oğlunu dolduruyordu,oğlunun yanında bana kızım kızım,oğlu gidince tü kaka,ben şikayetlenince de eşime eşim nankörsün kadın sana kızım diyor diyordu,sonra kafayı çalıştırdım,eşim yokken ne diyorsa eşim gelince kaynanama anneciğim bunu niye demiştin kafama takıldı dedim ve rezil oldu,onun yalanı bitmez zeytinyağı gibidir yalancı,son bombası bizimle tatile geldi kızlar ve ortamızda oturdu,oğlumun saçı beyazlamış,oğlumun şurası hastalanmış vs..... saydı durdu,ben de dayanamadım evet anne dedim,ben oğluna her türlü eziyeti yapıyorum ama o eziyete rağmen sıcak yatağını bırakıp da sana gelmez,kıpkırmızı oldu sustu oturdu,bir karış surat,zaten tahammül edemiyorum ona,iyice delirtti beni tatilde

Çok doğru söylemişsin ase uygulamaya çalışyorum dediklerini ama çok başarılı değilim inan. İşte laf lafı açınca anlatıyor insan.

Günaydın kızlar

ben çok uğrayamıyorum. kusuruma bakmayın.

KPSS, ramazan, ehliyet sınavı vb... derken. PC başına çok oturamıyorum.

Umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır.

Ne zaman müsait olursan ozaman bekleriz

nerelerdesiniz ya 3 gündür gelip gidiyorum kimsecikler yok
hadi gelinde iki muhabbet edelim hatunlar hadiiii :13:

Hoşbulduk bende özledim sizi bekliyordum bende nasılsın?

Biz senden sonra sohberin dibine vurduk Cuma günü.

Evden giremiyorum gerçi olsa net girmem heralde eşim girip okduklarıma bakarsa seyreyle cümbüşü

çok şükür iiyim canım
14 haftamıza girmişiz bizde,cuma günüde hanımannecimdeydim
eskiler geldi ogün aklıma oturup agladım gece durduramadım kendimi
olsun canım bende üçgündür gelip giittim kimsecikler yokherkez ramazan iftar musayit olamadı sanırım
aman aman eşler görürse anaaaaaaaaaaammm nise olar görmesinler
benimkide merak ediyo napıyon orda ney okuyon bi merak ki sorma gitsin

Son düzenleme:
İstersen anlat dinleriz seni. Hepimizde hayatında maalsef olmuş böyle bir dönem.

ben diyorumki inşallah biz gelinimize yapmayız.

Sen ağlama ama bebişin de üzülür sonra.

Haa bu arada biz uyarı almışız gördün mü?

Benim eşimin iş vını var bazen o başka şeyle ilgilenirken net açıksa bakıyorum ordan kk'ya birgün arkamdan okudğum sayfalara girmiş bakmış .

Ama ben zaten kendi kullanıcıma girmemiştim ama yinede yapmış meraktan onun için evde net olsa bile girmem heralde

saol canım benim zaten onun için giriyorum buraya
zaten çocuklarım için dimdik ayakta durmaya çalışıyorum
özelliklede kızım için
eltim hamile dogdu dogacak ,benimle aynı zamanda hamile kaldık benimki düştü onunki duruyo aman varsın dursun allah tamamına erdirsin
düşük yapım dimi hergün bana ''aman onunda şöyle,bebegi erkekmiş''hergün geldi övdü
allahım sabır ver diye sustum sabır yarabbim sabır
şimdi dogum olacak kızıma başlıyo o kardeşin onu seveceksin bilmem falan
kızımda 4.5 yaşında yani isterse 10 yaşında olsun bebe yani daha haksızmıyım
kızımda diyoki^''ben onu sevmicem benim kardeşim var ''falan diyo
daha inat etti yok şöyle o senin kardeşinde .....
bende dedimki''önceden amcasına çok düşkündü x gelince onu bile kabul emedi,yarın dogunca yavaş yavaş alışır,daha kardeşine bile alışamadı dedim
eltimede yaranmaya çalışıyo ,annesigil falan var
aman eve geldim eskiden yaşadıklarım geldi
eltim hiç aldırmıyo iş bile yapmıyo ben hergün oradaydım
kendimi övmek için deyil
ama yemin edrim dogumuma 1 gün kala bile bunlardaydım haa şun diyeyim allahım bilsin allah rıza için yaptım
rabbim bilsin sorsun hakkımı ...seve seve yaptım ama yaptıklarımı bilip anlasaydıda ......
nededilerse agzımı açıp tek kelime etmedim
ama bana yaptıkları
kızım dogdu kızımın dogumunu ne eşim nede ben tadını çıkara bildim eşimde allah razı olsun anladı neler oldugunu
ama bu birikintiler 1 yılımı aldı benden sinir krizi geçirdim ......
tek bir cümleyle beni yıktı geçti
dogurdugumun evladının evladına , ''''çocugunun ölüsünü öp dedi''bana
buna ragmen halen yüzüne baktıgıma şükredecegine halen laflar
ama atlattım atlattım ama artık eskisi gibi deyilim artık cevaplarını veriyorum
ve çok rahatlıyorum
kusura bakma canım biraz karışık yazdım sinirlerim bozuldu
özet olarak yazmaya çalıştım
birazda uzun oldu

Son düzenleme:
Olsun dök içini önemli değil anladım ben hepimizin bir yarası var o konuda bizde daha çocuk yok olunca ne olur bilmiyorum.

Benim yaşadıklarım işte geçmiş sayfalarda yazdım ama sabrediyorum susuyorum bir gün karşılığıı alırım dşye susuyorum.

Allah sana da sabır versin takma demekten ve dinlemekten başka elimden birşey gelmiyor. Ben bana denilenler yüzünden iki yıl depresyonda egzdim bütün sinirimi eşimden çıkardım. Evlilğimin en güzel günlerini rezil ettim ama Allah'a havale ediyorum.

Hayatta en büyük şey sağlık boşver bak sen kızın doğacak bebeğin çok şükür sağlıklısınız düşünme diyemicem insanın aklına gleiyor maalsef hep önce sağlık diliyorum ben 2 sene depresyonlu gezdim psikopoat gibi onun için önce sağlık diyorum.

yok estagfurullah canım
26 yaşındayım
8 yıllık evliyim
kızımda 4.5 yaşında
biz neden uyarı almışız çok üzüldüm neden acaba :26:

Maşşallah ne kadar erken evlenmişsin.

Ben 27 de evlendim yaş 30 şimdi çocuk yapmaaya uğraşıyorum.

Hani tuza sataşan biri vardı ya o yüzden uyarılmışız ben ve tuz.

Tek korkum ne biliyor musun?

Biz el kızlarını böyle üzüyorlar ya bizde bize gelecekleri böyle üzecek miyiz?

Bilerek ya da bilmeyerek yaşatmak istmeiyorum ben el kızına böyle birşey hep onun için dua ediyorum. Biz öyle olmayalım diye

takmamaya çalışıyorum
atlattım ama ne kızımın en güzel günlerinin tadını çıkardım nede evliligimin
şimdi rahatım
ama o günleri unutamadımda
bu insanlarda unutmamıştırda yüzlerine baktıgıma şükredecegine daha halen laf sokuyo
bir insan gerçekten degişemezmiş
huy neyse o
evt yazılarını okudum tuzunda seninde
allahım hepimize sabır versin
ama hakkımızıda sorsun rabbim inş

Bende öyle evliliğiimn ilk yılları kocama sarmakla geçti.

Şimdi söylüyorum ama ne fayda.

Değişmiyorlar öyle kabul etcez onları ama unutamıyoruzda bende unutamıyorum aslında bir kaç mesaj önce Ase'nin dediği unutmak lazım. Evimizin içine bakmak lazım ama olmuyor. Ben zannederdi m ki birtek ben unutmuyorum kimse unutmuyor

Biz onlara en saf temiz halimzle geiyoruz o saflıktan yararlanıp canımızı yakıyorlar sonra da yaralandığımız için unutmuyoruz

Amin

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…