tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

hoşgeldin pepenintizesi hayırlı ugurlu olsun bebiş
hade bagalım tizesi artık onu yer bitir sanırım

bekliyorum ama resminide bekliyorum
canım kusura bakma ya nette sorun oldu yzamadım
yiyecek gibi görünüyo benim cücüğümle aramdaki bağ onlarda da olacak inşllah aşkım benim ya özlemiş teyzesinin resmine bakmış kuzum siz düşünün artık aramızdki aşkı

hoşgeldin pepenintizesi hayırlı ugurlu olsun bebiş
hade bagalım tizesi artık onu yer bitir sanırım

bekliyorum ama resminide bekliyorum
canım kusura bakma ya nette sorun oldu yzamadım
yiyecek gibi görünüyo benim cücüğümle aramdaki bağ onlarda da olacak inşllah aşkım benim ya özlemiş teyzesinin resmine bakmış kuzum siz düşünün artık aramızdki aşkı

tuzum birbirimize okadar baglanmışızki
sadece bukadar olabilir gerçekten hadi gel bitanem bekliyorum

:5 2:
[video=youtube;-Dn2jh5IgXE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-Dn2jh5IgXE[/video]

:5 2:
[video=youtube;-Dn2jh5IgXE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-Dn2jh5IgXE[/video]

allahımmm gözlerimden yaşlar geldiiii.....
senin gibi tam da bugünkü haline yakışmış
akşam gezmede yapacaktın böyle en sonunda da malum kişiye bi tekme

...........................mesaj tekrarı...............

Son düzenleme:
mesaj tekrarı............................

Son düzenleme:
allahımmm gözlerimden yaşlar geldiiii.....
senin gibi tam da bugünkü haline yakışmış
akşam gezmede yapacaktın böyle en sonunda da malum kişiye bi tekme

halen gülüyorum cocosh en sonunda diyo ya tamam cinlerim tepeme çıktı

ortama çukkkkkk oturdu tamam buldum ben şarkımı bana yakışırrrrrrr

biri kafanı bozunca yüzüne baka baka ''kışkış cinler kış kış yallah cinler yallah'' bu sefer iyce sinirin bozulup gülmeye başlarsın, karşındaki de ne anlarsa artık.

biri kafanı bozunca yüzüne baka baka ''kışkış cinler kış kış yallah cinler yallah'' bu sefer iyce sinirin bozulup gülmeye başlarsın, karşındaki de ne anlarsa artık.
ondan sona karşındakine bi kafa koy bak nasıl anlıyo anlamasada ozaman anlatmış olusun
huhuahauahauahah

coco gel burdan devam edelim
ona söyleyecek o kadar söz var ki ayağını denk alsın diye
mesela şu da denebilir : s... yi düşünmüyorsan kendini düşün, kötü etme kendini.denebilir. ama bunu ona ikiniz başbaşayken demelisin.

ederim bidenem ederim ....(dua)
yok başım ağrımadı nolacak yaaa sen içini ferah tut bu tarafın bide ahireti var kimsenin yanına kalmaz yaptığı, bak nasıl can verecek onlar....
allahım gösterir

benim yaptığım taktik nasıl beğendin mi ? konuşmama taktiği, genelde tv izliyorum (aslında hiç sevmem tv izlemeyi) ama o varken tvkolikcilik oynuyorum
tvdeki herşeye bakıyorum çok ilgili gibi dikkatimi oraya veriyorum, dişmacunu reklamı çıksa dişlerimdeki florürlerin ne dercede sağlam olduğunu düşünür gibi konsantre oluyorum

Son düzenleme:
..............................................................

Son düzenleme:

insan kendisine yapılanlar neyse de çocuğuna yapılınca çok zoruna gidiyor anlıyorum seni. böcüğümün fotosunu paylaşayım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…