- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
yaaa bende bende aralık ya hem adını hemde seni çoooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk merak ediyomben bgayı gördüm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yazayım mı nasıl olduğunu.?????????
eltimin kınası tek o varmış başka yok hamişlikten önce hiç foto çekinmemişim kiyerim tombik kolllarıııııııııııııııı kızını da yerim yaaa nasıl sarı maşallah!
selaaaaaam bende geldimmmmm
(bu mesaj cevap yazamadım telaşımdan şimdi yazayım)pen kabanımın üzerine şal takıyordum karnımı kapatacak şekilde üçgen yapıp omuzuma da bi broş takıyordum hem şık oluyordu hemde üşümüyordum. evet az kaldı yaaa 81 gün sen doğuma gidince sana meryem suresini okumam lazım. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi, oğluş doğunca biraz zor gelirsin buralara böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
hoşgeldin pepenintizesi hayırlı ugurlu olsun bebişselaaaaaam bende geldimmmmm
bekliyorum ama resminide bekliyorumTuz pepenin teyzesı kardsınmı.
Tuz benım adım nolcek ben hıc uyduramam ule espirikli şeyler
Ben sana mesajla atarım yıldızım buraya koymayayım mesaj atarım
ye tetesiiiiiiialllahımmmmmm işte benim hayatım gelmiş ben senin hamilelik ttakvimini yerimmmmm
kuçulatam naber ne zaman geldiniz eve yeni mi? cepten girebiliyorsun artık...
aynen öyle krdeşizTuz pepenin teyzesı kardsınmı.
Tuz pepenin teyzesı kardsınmı.
Tuz pepenin teyzesı kardsınmı.
evet aynen öyle kardeşiz bgam ama annem onu çöplükte bulmuşye tetesiiiiiiibayağı oldu eve geleli yeni değil cücüğüm napıyo.yok ya bugun malum tel şirketinden aradılar giremiyorum int.e dedim hala da olmuyo pcdeyim şimdi telde şimdi giriyorum yorum yazmıyorum düzgün görüntülemiyo sayfaları
aynen öyle krdeşiz
hoşgeldin pepenintizesi hayırlı ugurlu olsun bebiş
hade bagalım tizesi artık onu yer bitir sanırım
bekliyorum ama resminide bekliyorum
ye tetesiiiiiiibayağı oldu eve geleli yeni değil cücüğüm napıyo.yok ya bugun malum tel şirketinden aradılar giremiyorum int.e dedim hala da olmuyo pcdeyim şimdi telde şimdi giriyorum yorum yazmıyorum düzgün görüntülemiyo sayfaları
aynen öyle krdeşiz
evet kardeşim canım. pepe de kızım
kullanıcı adın mı? bahçelerdebadanoz olsun mu?
bugün yine formumdayım yaaaa şaka tabi de bi düşünelim.
eltimin kınası tek o varmış başka yok hamişlikten önce hiç foto çekinmemişim ki
bizim sultan öle bakalım paşam nasıl olacak
tuz sende koysana kızının resmini merak ediyom senin çüçügü
Ok yarın hatırlat bır ara atayım. Ama benım değşik bır ısmım vardır hanı Tuz geyık olsun dıye yzıyorya onlardan duyunca şaşaırma olurmu?
Hıkaysını de anlatırım sana
teşekkür ederim amin inşallah.Yazdıktan sonra hatırladım . Hoşgeldın. Hayırlı olsun bebeğin. Sğlıkla kucağına da alırsın inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?