tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

pen kabanımın üzerine şal takıyordum karnımı kapatacak şekilde üçgen yapıp omuzuma da bi broş takıyordum hem şık oluyordu hemde üşümüyordum. evet az kaldı yaaa 81 gün sen doğuma gidince sana meryem suresini okumam lazım. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi, oğluş doğunca biraz zor gelirsin buralara böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

tuzum yüzümü nasıl karalıcam bilemedim tarif et bakalım cahallık başa bela işte

dimi yaaa bende sevmem kiremit rengini çatı rengi olsa ne ala ben zaten soluk benizliyim açık renkler beni çok solgun gösteriyor . o yüzden ikincisinin canlı bi rengini almayı düşünüyorum.

Ben beyzı çok severdım kıyafette
ben beya kıyafet beyz çok komık dururdu

gelınlığım bıle kırık beyazdır eyaz gıdıımde çok komık olmuştummm

Evet evet sen kıramıt rengını boşver çatı rengı allll

Yıldız ben sana Yıldız demeye devam etsem olur mu alışamadım bu cocosha ben senle özdeşleştiremiyorum bir türlü.

Bir ara gerçek ısmını de yazsana bana çk merak edıyorum

çocuğun olunca anlarsın ,çocuklu kadına açık renk haram bi giy bi yıka sürekli ayak izi ıvır zıvırı üzerine sürüp rahata eriyor çocuklar. kışlık kaban da sürekli yıkanacak bişey olmadığından en iyisi çatı rengi alayım haklısın

Yıldız ben sana Yıldız demeye devam etsem olur mu alışamadım bu cocosha ben senle özdeşleştiremiyorum bir türlü.

Bir ara gerçek ısmını de yazsana bana çk merak edıyorum
ben adını biliyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
yazayım mııııııııııııııııııııııı?

Son düzenleme:

Beyaz hiç bir şekilde alma. Benım açık enk bır montum vardı ayyy bıkıyordum kışın yıkamaya kolları hemen sımsıyah utanıyorsun öyle her zamanda yıkanmıyor kısın onun ıcın çocuk ol sa da olmasada yakışsaa yakışmasa da kullanışlı bır renk deıl

ben adını biliyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

Bana da soyleyın nuttfennnnn

vaaay ne kadar meraklısın bgam yaaa al işte : döne yosma karbeyaz

Son düzenleme:
..................................................

Son düzenleme:

ben bgayı gördüm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yazayım mı nasıl olduğunu.?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…